afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ فرار نکرده بودی.. توهم فرار بهت دست داده نه پری مرخص شده اسنادش هم به صورت مکتوب موجوده این مدت احیانا پری رو دیدی؟ 5 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ نه رهبر:vahidrk:زیر زمین رو تو ذهنتون ساختم تا بر اساسش بفهمم درمون شدین یا نه باید تلاش کنی فرض کن داره حالت عوض میشه تا عوض شه لیدر کلا تو توهم ب سر میبری.. کاریتم نمیشه کرد 3 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ نه پری مرخص شده اسنادش هم به صورت مکتوب موجودهاین مدت احیانا پری رو دیدی؟ بهش بگو که من یه جا بند نمیشم 4 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ نه پری مرخص شده اسنادش هم به صورت مکتوب موجودهاین مدت احیانا پری رو دیدی؟ این اسناد هم زائیده توهم خودته نمیخواستم بگم ولی یه مدت با پری رو پشت بوم پشت کانال کولر بودیم.. من واسش غذا میبردم 4 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ بهش بگو که من یه جا بند نمیشم اره میدونم.. پری منو یادت میاد؟ پشت بوم؟ پشت کولرا؟ 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ اره میدونم.. پری منو یادت میاد؟ پشت بوم؟ پشت کولرا؟ شششششششششششششششش.. صداشو در نیاااااااار :icon_pf (34): من به تخت بسته بودم به جای اینکه بازم کنی بتونم فرار کنم می رفتی برام غذا میاوردی که نمیرم از گرسنگی :| 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ بهش بگو که من یه جا بند نمیشم این اسناد هم زائیده توهم خودته نمیخواستم بگم ولی یه مدت با پری رو پشت بوم پشت کانال کولر بودیم.. من واسش غذا میبردم ببین خودش گفت یه جا بند نمی شد امکان نداشت رو پشت بوم و کانال کولر بتونه طاقت بیاره و نیاد پایین اصلا چون زیاد تو دست و پای دکترا بود و اذیتشون می کرد بستیمش به تخت سند کاغذی هست بعد نمیشه ما با هم به توهم مشترک داشته باشیم به این همه تناقض تو مغزت فکر کن می تونه تو درمانت تاثیر گذار باشه ببین تا خودت نخوای توهمت از بین نمی ره باید خودت همت کنی 4 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ شششششششششششششششش.. صداشو در نیاااااااار :icon_pf (34): من به تخت بسته بودم به جای اینکه بازم کنی بتونم فرار کنم می رفتی برام غذا میاوردی که نمیرم از گرسنگی :| آره.. چ دورانی بود .. اخه من سادیسم دارم دیگه 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ آره.. چ دورانی بود .. اخه من سادیسم دارم دیگه تو توهم داری نه سادیسم 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ شششششششششششششششش.. صداشو در نیاااااااار :icon_pf (34): من به تخت بسته بودم به جای اینکه بازم کنی بتونم فرار کنم می رفتی برام غذا میاوردی که نمیرم از گرسنگی :| اون موقع نازنین مسئول غذا بود 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ ببین خودش گفت یه جا بند نمی شد امکان نداشت رو پشت بوم و کانال کولر بتونه طاقت بیاره و نیاد پایین اصلا چون زیاد تو دست و پای دکترا بود و اذیتشون می کرد بستیمش به تختسند کاغذی هست بعد نمیشه ما با هم به توهم مشترک داشته باشیم به این همه تناقض تو مغزت فکر کن می تونه تو درمانت تاثیر گذار باشه ببین تا خودت نخوای توهمت از بین نمی ره باید خودت همت کنی پست بالارو از پری بخون.. جواب خودتو میگیری و میفهمی فقط خودت توهم داری لیدر 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ پست بالارو از پری بخون.. جواب خودتو میگیری و میفهمی فقط خودت توهم داری لیدر کانال کولر توهمته دیگه 4 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ تو توهم داری نه سادیسم بیماری خودتو ب من نسبت نده.. من رو بیماریم تعصب دارم یهو دیدی زدم از توهم درت آوردم دیگه نیای اینجاها 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ کانال کولر توهمته دیگه من و پری یادمونه.. تو توهم داری نمیخوای قبول کنی 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ بیماری خودتو ب من نسبت نده.. من رو بیماریم تعصب دارم یهو دیدی زدم از توهم درت آوردم دیگه نیای اینجاها من افسرده ام فقط توهم بیماری تو بود قبول کن با این وضعیت هیچ وقت نمی تونی خوب شی 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ من و پری یادمونه.. تو توهم داری نمیخوای قبول کنی پری کانال کولر یادش نبود فقط گفت رو تخت بسته یود 4 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ من افسرده ام فقطتوهم بیماری تو بود قبول کن با این وضعیت هیچ وقت نمی تونی خوب شی افسردگی در کنار توهم داری دیگه.. ببین سعی کن قبول کنی ک زودتر خوب بشی.. باریکلا لیدر من از اول میگفتم سادیسم دارم.. از پستام معلوم نیست؟ 4 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ پری کانال کولر یادش نبود فقط گفت رو تخت بسته یود اون موقع هم ک بالا پشت بوم بودیم رو تخت بسته بود..منم براش غذا میبردم.. ولی بازش نمیکردم ک فرار کنه 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ بسه دیگه دیوونم کردیییییییییییییییییییییییییییییییییییین :w000: 4 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ بسه دیگه دیوونم کردیییییییییییییییییییییییییییییییییییین :w000: معلومه خوب شدیااااا من ک سادیسم دارم از اذیت کردن بقیه لذت میبرم.. لیدر متوهمو ببریدش.. بهش بگید بیا بریم زیرزمین دعوا شده سریع میاد 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده