m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ من دکترم! پرستار نیستم. نه.. تو پرستاری.. تازه پرستارم نیستی.. توهم پرستاری داری.. توهم.. چطوری پرستار؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ نه ما نبودیم چون موارد زیر زمین خطرناک هستن با ویدئو کنفرانس باهاتون حرف می زنیم خیلی باحالی به خدا تو دیگه سر دسته دیوونه هایی 4 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ نه ما نبودیم چون موارد زیر زمین خطرناک هستن با ویدئو کنفرانس باهاتون حرف می زنیم اره.. حالا یادم اومد میگفتی میخوای دفتر دستکتو ببری زیرزمین و از اونجا با ما در تماس باشی.. باریکلا ب تو لیدر خطرناک 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ تو دیگه سر دسته دیوونه هایی تازه فهمیدی؟! 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ :vahidrk: اینو بگیرید خیلی باحالی به خدا تو دیگه سر دسته دیوونه هایی سردسته نه رهبر(بهم گاندی هم می گن) اره.. حالا یادم اومد میگفتی میخوای دفتر دستکتو ببری زیرزمین و از اونجا با ما در تماس باشی.. باریکلا ب تو لیدر خطرناک اینم میشه ولی فعلا برنامه اش رو نداریم اگر بیماری تو خوب شه قراره نازنین رو بفرستیم اونجا جدیدا زیاد پرخاشگر شده 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ یس هانی فرناز توهممممممممم:icon_pf (34): دیگه تو یکی نههههههههههههههههههههههههههههههههههه (شکلک فریاد و فرار) 4 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ سردسته نه رهبر(بهم گاندی هم می گن) اینم میشه ولی فعلا برنامه اش رو نداریم اگر بیماری تو خوب شه قراره نازنین رو بفرستیم اونجا جدیدا زیاد پرخاشگر شده رهبر نه.. لیدر.. گاندییییییییییی؟؟؟؟؟!!!!!!.. بعد ب من و نازنین میگه متوهم لیدر؟.. حالت خوبه؟؟.. ب دور و برت نگاه کن.. تو الان تو زیرزمینی 4 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ اینو بگیرید سردسته نه رهبر(بهم گاندی هم می گن) اینم میشه ولی فعلا برنامه اش رو نداریم اگر بیماری تو خوب شه قراره نازنین رو بفرستیم اونجا جدیدا زیاد پرخاشگر شده چی زدی باز افشین؟ 5 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ فرناز توهممممممممم:icon_pf (34):دیگه تو یکی نههههههههههههههههههههههههههههههههههه (شکلک فریاد و فرار) مهندس بذارید آخرسالی یکم حال و هوا عوض کنه 4 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ فرناز توهممممممممم:icon_pf (34):دیگه تو یکی نههههههههههههههههههههههههههههههههههه (شکلک فریاد و فرار) آقا سهند بیا خیلی خوش میگذره مهندس بذارید آخرسالی یکم حال و هوا عوض کنه تو حال و هوات عوض شده؟ چه نقش خانم مدیرو بازی میکنه واسه من 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ آقا سهند بیا خیلی خوش میگذره تو حال و هوات عوض شده؟ چه نقش خانم مدیرو بازی میکنه واسه من منم یه مدت بستری بودم تازه یه سالیه بیرون اومدم ازین جا:45645: 5 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ آقا سهند بیا خیلی خوش میگذره تو حال و هوات عوض شده؟ چه نقش خانم مدیرو بازی میکنه واسه من اره.. جدی حال و هوام عوض میشه ببین چقدر حال و هوات عوض شده ک ب مهندس میگی بیاد اینجا خوش میگذره 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ رهبر نه.. لیدر.. گاندییییییییییی؟؟؟؟؟!!!!!!.. بعد ب من و نازنین میگه متوهملیدر؟.. حالت خوبه؟؟.. ب دور و برت نگاه کن.. تو الان تو زیرزمینی رهبر شما آزمایشاتتون نشون داده توهم دارین زیر زمین وجود نداره اصلا اینا همه جزو تستای درمانیتونه چی زدی باز افشین؟ شیشه توهم زا نیست 4 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ اره.. جدی حال و هوام عوض میشه ببین چقدر حال و هوات عوض شده ک ب مهندس میگی بیاد اینجا خوش میگذره نه بابا من تازه بستری شدم کجا حالم عوض شده؟ :2rqfst4::w963: 6 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ یادش بخیر منو بسته بودن به تخت نمی دونم چجوری فرار کردم 6 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ رهبر شما آزمایشاتتون نشون داده توهم دارین زیر زمین وجود نداره اصلا اینا همه جزو تستای درمانیتونه شیشه توهم زا نیست لیدر پس زیرزمین ساخته ی توهم توعه؟ همینجوری تو توهم هستی دیگه شیشه پیش تو لنگ میندازه..والا.. 6 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ نه بابامن تازه بستری شدم کجا حالم عوض شده؟ :2rqfst4::w963: همینکه خوشت اومده از اینجا یعنی رو ب بهبودی 5 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ یادش بخیر منو بسته بودن به تخت نمی دونم چجوری فرار کردم فرار نکرده بودی.. توهم فرار بهت دست داده 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ لیدر پس زیرزمین ساخته ی توهم توعه؟ همینجوری تو توهم هستی دیگه شیشه پیش تو لنگ میندازه..والا.. نه رهبر:vahidrk: زیر زمین رو تو ذهنتون ساختم تا بر اساسش بفهمم درمون شدین یا نه نه بابامن تازه بستری شدم کجا حالم عوض شده؟ :2rqfst4::w963: باید تلاش کنی فرض کن داره حالت عوض میشه تا عوض شه 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده