رفتن به مطلب

دارالمجانین نواندیشان(!)

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 9.7k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

منم اگه بخوام بیام جا هست میشه یکی بیاد با من بریم زشته برا بار اول تنها باشم:5c6ipag2mnshmsf5ju3

:w58:

ببخشید:ws52:من یه سوال داشتم

شما می دونید پادزهر گوگل روکجا می تونم پیدا کنم؟:ws38:

• Like 3
لینک به دیدگاه
منم اگه بخوام بیام جا هست میشه یکی بیاد با من بریم زشته برا بار اول تنها باشم:5c6ipag2mnshmsf5ju3

بیا پسرم.. من باهات میام.. خوش اومدی.. اصلا غریبی نکن.. بیا مادر.. تختتم هرجا دوست داری انتخاب کن :ws3:

حالا مشکلت چی هست؟ روان پریشی؟ مازوخیسم؟ سادیسم؟ تیک عصبی؟ افسردگی حاد؟ و... :w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه
بیا پسرم.. من باهات میام.. خوش اومدی.. اصلا غریبی نکن.. بیا مادر.. تختتم هرجا دوست داری انتخاب کن :ws3:

حالا مشکلت چی هست؟ روان پریشی؟ مازوخیسم؟ سادیسم؟ تیک عصبی؟ افسردگی حاد؟ و... :w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه
عزیزم.. خودتو کنترل کن.. خب حالتشه.. دست خودش نیست ک ..:w02:

بابا نمیدونم افشین چی داده بهش خورده. دارو اشتباهی خورده. همش فقط دقت میکنه. هیچی نمیگه! :ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه
بابا نمیدونم افشین چی داده بهش خورده. دارو اشتباهی خورده. همش فقط دقت میکنه. هیچی نمیگه! :ws28:

نه بابا. دقت نیست ک.. کلا ماته.. هرچی بگی مات نگات میکنه :ws3:.. من خودمم یه مدت اینجوری بودم خیلی خوبه :w58::ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
نه بابا. دقت نیست ک.. کلا ماته.. هرچی بگی مات نگات میکنه :ws3:.. من خودمم یه مدت اینجوری بودم خیلی خوبه :w58::ws3:

واسه اون خوبه. واسه ما خوب نیست. اهصاف ندالم من!:w000:

میدم ببرنش زیر زمین. :banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه

نه بابا.. کاری نداره بنده خدا.. بذار ب حال خودش باشه.. ببریش زیرزمین ک خوب نمیشه.. اینجا باشه باز یکم تو جمع میاد از این حالت خارج میشه بعد مثل من سادیسم میگیره میاد دور هم افشینو میندازیم تو زیرزمین :ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه
:guntootsmiley2::brodkavelarg::icon_pf (95):

عزیزم.. خودتو کنترل کن.. خب حالتشه.. دست خودش نیست ک ..:w02:

نه بابا.. کاری نداره بنده خدا.. بذار ب حال خودش باشه.. ببریش زیرزمین ک خوب نمیشه.. اینجا باشه باز یکم تو جمع میاد از این حالت خارج میشه بعد مثل من سادیسم میگیره میاد دور هم افشینو میندازیم تو زیرزمین :ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه

اوهوم . فکر بدی هم نیست :ws38:

:there: سادیسم میگیری خوب میشی :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

به من ربطی نداره خودش مسئول داروخونه بود هر کاری کرده کارخودشه:w000:

زیر زمین خوش می گذره؟:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...