ahmadkarimim 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ منم اگه بخوام بیام جا هست میشه یکی بیاد با من بریم زشته برا بار اول تنها باشم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
mese 677 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ ببخشیدمن یه سوال داشتم شما می دونید پادزهر گوگل روکجا می تونم پیدا کنم؟ 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ منم اگه بخوام بیام جا هست میشه یکی بیاد با من بریم زشته برا بار اول تنها باشم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ببخشیدمن یه سوال داشتمشما می دونید پادزهر گوگل روکجا می تونم پیدا کنم؟ 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ منم اگه بخوام بیام جا هست میشه یکی بیاد با من بریم زشته برا بار اول تنها باشم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بیا پسرم.. من باهات میام.. خوش اومدی.. اصلا غریبی نکن.. بیا مادر.. تختتم هرجا دوست داری انتخاب کن حالا مشکلت چی هست؟ روان پریشی؟ مازوخیسم؟ سادیسم؟ تیک عصبی؟ افسردگی حاد؟ و... 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ بیا پسرم.. من باهات میام.. خوش اومدی.. اصلا غریبی نکن.. بیا مادر.. تختتم هرجا دوست داری انتخاب کن حالا مشکلت چی هست؟ روان پریشی؟ مازوخیسم؟ سادیسم؟ تیک عصبی؟ افسردگی حاد؟ و... 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ .. منم یه مدت اینجوری بودم .. اما الان سادیسم دارم 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ اعصافم داغون شد! .. منم یه مدت اینجوری بودم .. اما الان سادیسم دارم 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ :guntootsmiley2::brodkavelarg::icon_pf (95): 4 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ :guntootsmiley2::brodkavelarg::icon_pf (95): عزیزم.. خودتو کنترل کن.. خب حالتشه.. دست خودش نیست ک .. 4 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ عزیزم.. خودتو کنترل کن.. خب حالتشه.. دست خودش نیست ک .. بابا نمیدونم افشین چی داده بهش خورده. دارو اشتباهی خورده. همش فقط دقت میکنه. هیچی نمیگه! 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ بابا نمیدونم افشین چی داده بهش خورده. دارو اشتباهی خورده. همش فقط دقت میکنه. هیچی نمیگه! نه بابا. دقت نیست ک.. کلا ماته.. هرچی بگی مات نگات میکنه .. من خودمم یه مدت اینجوری بودم خیلی خوبه 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ نه بابا. دقت نیست ک.. کلا ماته.. هرچی بگی مات نگات میکنه .. من خودمم یه مدت اینجوری بودم خیلی خوبه واسه اون خوبه. واسه ما خوب نیست. اهصاف ندالم من! میدم ببرنش زیر زمین. 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ واسه اون خوبه. واسه ما خوب نیست. اهصاف ندالم من! میدم ببرنش زیر زمین. نه بابا.. کاری نداره بنده خدا.. بذار ب حال خودش باشه.. ببریش زیرزمین ک خوب نمیشه.. اینجا باشه باز یکم تو جمع میاد از این حالت خارج میشه بعد مثل من سادیسم میگیره میاد دور هم افشینو میندازیم تو زیرزمین 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ :guntootsmiley2::brodkavelarg::icon_pf (95): عزیزم.. خودتو کنترل کن.. خب حالتشه.. دست خودش نیست ک .. بابا نمیدونم افشین چی داده بهش خورده. دارو اشتباهی خورده. همش فقط دقت میکنه. هیچی نمیگه! نه بابا. دقت نیست ک.. کلا ماته.. هرچی بگی مات نگات میکنه .. من خودمم یه مدت اینجوری بودم خیلی خوبه واسه اون خوبه. واسه ما خوب نیست. اهصاف ندالم من! میدم ببرنش زیر زمین. نه بابا.. کاری نداره بنده خدا.. بذار ب حال خودش باشه.. ببریش زیرزمین ک خوب نمیشه.. اینجا باشه باز یکم تو جمع میاد از این حالت خارج میشه بعد مثل من سادیسم میگیره میاد دور هم افشینو میندازیم تو زیرزمین 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ نه بابا.. کاری نداره بنده خدا.. بذار ب حال خودش باشه.. ببریش زیرزمین ک خوب نمیشه.. اینجا باشه باز یکم تو جمع میاد از این حالت خارج میشه بعد مثل من سادیسم میگیره میاد دور هم افشینو میندازیم تو زیرزمین اوهوم . فکر بدی هم نیست :there: سادیسم میگیری خوب میشی 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ اوهوم . فکر بدی هم نیست :there: سادیسم میگیری خوب میشی 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ بابا نمیدونم افشین چی داده بهش خورده. دارو اشتباهی خورده. همش فقط دقت میکنه. هیچی نمیگه! به من ربطی نداره خودش مسئول داروخونه بود هر کاری کرده کارخودشه نه بابا.. کاری نداره بنده خدا.. بذار ب حال خودش باشه.. ببریش زیرزمین ک خوب نمیشه.. اینجا باشه باز یکم تو جمع میاد از این حالت خارج میشه بعد مثل من سادیسم میگیره میاد دور هم افشینو میندازیم تو زیرزمین زیر زمین خوش می گذره؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده