Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ حالت بده؟ چشات چرا چپولیده؟ 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ حالت بده؟ چشات چرا چپولیده؟ 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ باشه خو برو بخواب... دوز داروهاتو باید بیشتر کنیم 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ باشه خو برو بخواب... دوز داروهاتو باید بیشتر کنیم علی رو اذیت نکن دیوونه ی بی سر صدایی هستش فقط بعضی مواقع داد میزنه رئیسم رئیسم بعد که گفتی باشه میره دنبال کارش 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ علی رو اذیت نکن دیوونه ی بی سر صدایی هستش فقط بعضی مواقع داد میزنه رئیسم رئیسم بعد که گفتی باشه میره دنبال کارش چی دادی به خوردش بچه چشماش چپولیده... 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ چی دادی به خوردش بچه چشماش چپولیده... پستش افتاده بود توالت(رئیس بود) سختی کار اذیتش کرده 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ پستش افتاده بود توالت(رئیس بود) سختی کار اذیتش کرده آخی طفلکی... :there: فردا افشین رییس میشه. 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ آخی طفلکی... :there: فردا افشین رییس میشه. من رهبرم بعد فرماندار باید رئیس رو مشخص کنه 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ من رهبرم بعد فرماندار باید رئیس رو مشخص کنه فرماندار کیه؟ 2 لینک به دیدگاه
سارا بهمنی 1126 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ <............ src="%7B___base_url___%7D/uploads/emoticons/w000.gif" alt=":w000:"> 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ فرماندار کیه؟ فرماندار رو من عزل و نصب می کنم دیگه(اگر حاضر باشی این سارا بهمنی رو که داوطلب ریاسته رو رئیس کنی دستور می دم فرماندار شی فقط قبلش باید علی ساقی رو اخراج کنی که خیلی کار سختیه) <............ src="%7B___base_url___%7D/uploads/emoticons/w000.gif" alt=":w000:"> چته؟ 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ باشه خو برو بخواب... دوز داروهاتو باید بیشتر کنیم علی رو اذیت نکن دیوونه ی بی سر صدایی هستش فقط بعضی مواقع داد میزنه رئیسم رئیسم بعد که گفتی باشه میره دنبال کارش چی دادی به خوردش بچه چشماش چپولیده... پستش افتاده بود توالت(رئیس بود) سختی کار اذیتش کرده آخی طفلکی... :there: فردا افشین رییس میشه. من رهبرم بعد فرماندار باید رئیس رو مشخص کنه فرماندار کیه؟ <............ src="%7B___base_url___%7D/uploads/emoticons/w000.gif" alt=":w000:"> فرماندار رو من عزل و نصب می کنم دیگه(اگر حاضر باشی این سارا بهمنی رو که داوطلب ریاسته رو رئیس کنی دستور می دم فرماندار شی فقط قبلش باید علی ساقی رو اخراج کنی که خیلی کار سختیه) چته؟ 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ تا همه رو مث خودت این شکلی نکنی دست وردار نیستیااااا 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ فرماندار رو من عزل و نصب می کنم دیگه(اگر حاضر باشی این سارا بهمنی رو که داوطلب ریاسته رو رئیس کنی دستور می دم فرماندار شی فقط قبلش باید علی ساقی رو اخراج کنی که خیلی کار سختیه) چته؟ سارا پس فردا و 4 روز بعدش رییسه! 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ سارا پس فردا و 4 روز بعدش رییسه! تو همین مدت موقت فرمانداری اگه کارت خوب بود جایگزین فرماندار اصلیت می کنم ( یکساله مرخصیه) 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ تا همه رو مث خودت این شکلی نکنی دست وردار نیستیااااا سارا پس فردا و 4 روز بعدش رییسه! 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ تو همین مدت موقت فرمانداری اگه کارت خوب بود جایگزین فرماندار اصلیت می کنم ( یکساله مرخصیه) 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ تو همین مدت موقت فرمانداری اگه کارت خوب بود جایگزین فرماندار اصلیت می کنم ( یکساله مرخصیه) دلت کوتک موخواد؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده