afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ چیکار به شیرازی ها دارین؟هان؟:vahidrk: اینجا دیوونه خونه است شاخ بازی در نیار می دم نگهبانا لهت کنن 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ خودتیییی میخوای بستنی بشی؟؟؟ :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ :vahidrk: خودتو کشتی تا یه نقل قول گرفتی 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ خودتو کشتی تا یه نقل قول گرفتی مرضضضضضضضضضض قرصاتو خوردی؟ 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ مرضضضضضضضضضض قرصاتو خوردی؟ مرض خودتی من دوران دارو درمانیم تموم شده کلوزاپین جواب داد؟ 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ مرض خودتیمن دوران دارو درمانیم تموم شده کلوزاپین جواب داد؟ تو نمیخواد واسه من بگی :vahidrk: یه سری قرص جدید واست تجویز کردم مگه دستم به این پرستار سهل انگار نرسه کلوزاپین واسه تو نبود که! نکنه از اونا خوردی؟ :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ تو نمیخواد واسه من بگی :vahidrk: یه سری قرص جدید واست تجویز کردم مگه دستم به این پرستار سهل انگار نرسه کلوزاپین واسه تو نبود که! نکنه از اونا خوردی؟ :icon_pf (34): دیوونه ها حق ندارن دارو تجویز کنن پرستار رو اخراج کردم الان داریم دنبال پرستار جدید می گردیم نه وقتی هیچ دارویی روت اثر نکرد اینو بهت دادیم بعد الان هنوز توهم داری؟ هنوز با بزغاله قرمز حرف می زنی؟ 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ دیوونه ها حق ندارن دارو تجویز کننپرستار رو اخراج کردم الان داریم دنبال پرستار جدید می گردیم نه وقتی هیچ دارویی روت اثر نکرد اینو بهت دادیم بعد الان هنوز توهم داری؟ هنوز با بزغاله قرمز حرف می زنی؟ درسته دیوونه ها حق ندارن دارو تجویز کنن بزنم به تخته یکم عقلت اومده سرجاش بیخود پرستارو اخراج کردی. نکنه فرستادیش زیر زمین بدبختو. باید مجدد درخواست داروهای جدیدتر و قوی تر رو برات بدم . توهم ریاست داری هنوز. البته خوبه خطرناک نیست. لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ درسته دیوونه ها حق ندارن دارو تجویز کنن بزنم به تخته یکم عقلت اومده سرجاش بیخود پرستارو اخراج کردی. نکنه فرستادیش زیر زمین بدبختو. باید مجدد درخواست داروهای جدیدتر و قوی تر رو برات بدم . توهم ریاست داری هنوز. البته خوبه خطرناک نیست. نه فقط افرادی مثل تو که وضعشون وخیمه رو می فرستم زیر زمین نگرانش نباش خودت برو زیر زمین تا نفرستادم بیان به زور ببرنت 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ نه فقط افرادی مثل تو که وضعشون وخیمه رو می فرستم زیر زمین نگرانش نباش خودت برو زیر زمین تا نفرستادم بیان به زور ببرنت اوه اوه :icon_pf (34): من روی تو حساب کرده بودم چهار تا ازون دوستای دیوونه ت رو بکشونی اینجا بستری کنیم الان میبینم که مجبورم دوباره دست و پاتو ببندم به تخت اصلا دوس نداشتم این اتفاق بیفته 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ اینجا دیوونه خونه است شاخ بازی در نیار می دم نگهبانا لهت کنن قرصاتو نخوردي.. قاطي كرديااااا اينو ببرينش...:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
mese 677 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ اینجا ورود با خودته ولی خروج رو من باید تایید کنم فعلا باید بستری شی مرخصی هم بهت نمی دم من که از خدامه بستری بشم ...برای شروع شما بفرمایید دستشویی کجاست 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ مگه تگفتم داروهاتو به موقع بخور؟ 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ مگه تگفتم داروهاتو به موقع بخور؟ 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ قرصاتو نخوردي.. قاطي كرديااااا اينو ببرينش...:icon_pf (34): باز دوست داری تنبیه شی؟ پرستااااااار به این مورفین تزریق کن من که از خدامه بستری بشم ...برای شروع شما بفرمایید دستشویی کجاست دستشویی مخصوص رئیسه اگه می خوای به ریاست منصوبت کنم اوه اوه :icon_pf (34): من روی تو حساب کرده بودم چهار تا ازون دوستای دیوونه ت رو بکشونی اینجا بستری کنیم الان میبینم که مجبورم دوباره دست و پاتو ببندم به تخت اصلا دوس نداشتم این اتفاق بیفته یکی اینو بگیره هیچی بش نگم یهو کودتا می کنه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده