Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ من روانم پاکه اومدم ببینم چرا؟؟؟؟ کی فرمتش کرده؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
mese 677 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۳ کی فرمتش کرده؟؟؟؟ کی فرمتم کرده؟!!؟ 1 لینک به دیدگاه
mese 677 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ جديد نيومده اينجا بستري شه؟ بزار بعد عید حتما میام!!!! لینک به دیدگاه
سارا بهمنی 1126 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ اوه پس چون شیرازی هستی نمیخواد تو کلاس ها شرکت کنی!اینم یه جور پارتی بازی بوداااا حواست باشه.ولی اگه بخوای اینجوری فکرکنی عکس هم نیاز به اماده کردن دوربین داره تازه اگه دوربین رو خریده باشی و الا اون که از همه مراحلش سخترهمن میگم اگه مسئولین تیمارستان ببندنت به تخت از همه چی اسون تره چون نیاز نیست راه هم بری!! چیکار به شیرازی ها دارین؟هان؟:vahidrk: لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ چه قدر اینجا باحاله اینجا باحال نیست اینجا اسمش دارالمجانین هههه 1 لینک به دیدگاه
سارا بهمنی 1126 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ اینجا باحال نیستاینجا اسمش دارالمجانین هههه رو حرف من حرف نزنید 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ رو حرف من حرف نزنید من روش حرف نزدم کههههه زیرش حرف زدم:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
سارا بهمنی 1126 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ من روش حرف نزدم کهههههزیرش حرف زدم:vahidrk: قول میدم خوب میشی بعد از عید....اولین دعام سلامتیه توئه.گناه داری که 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ چه قدر اینجا باحاله میخوای بستری بشی؟ 2 لینک به دیدگاه
سارا بهمنی 1126 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ میخوای بستری بشی؟ ساندیس َم میدن؟:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ ساندیس َم میدن؟:gnugghender: آره . تازه بچه خوبی باشی قاقالی لی هم میدن 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ ای مردم من من شما را به راه راست هدایت میکنم من شما را به برترین قله ها میرسانم من .... احترام بگذارید 2 لینک به دیدگاه
سارا بهمنی 1126 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ آره . تازه بچه خوبی باشی قاقالی لی هم میدن وای چه قدر خوبمنو این همه خوشبختی محاله محاله:evilsmile: 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ وای چه قدر خوبمنو این همه خوشبختی محاله محاله:evilsmile: این خوشبختی ها فقط نصیب مجانین واقعی میشه. خوش اومدی :w66: 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ قول میدم خوب میشی بعد از عید....اولین دعام سلامتیه توئه.گناه داری که خودتیییی میخوای بستری بشی؟ میخوای بستنی بشی؟؟؟ لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ بزار بعد عید حتما میام!!!! اینجا ورود با خودته ولی خروج رو من باید تایید کنم فعلا باید بستری شی مرخصی هم بهت نمی دم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده