afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ اوه پس چون شیرازی هستی نمیخواد تو کلاس ها شرکت کنی!اینم یه جور پارتی بازی بوداااا حواست باشه.ولی اگه بخوای اینجوری فکرکنی عکس هم نیاز به اماده کردن دوربین داره تازه اگه دوربین رو خریده باشی و الا اون که از همه مراحلش سخترهمن میگم اگه مسئولین تیمارستان ببندنت به تخت از همه چی اسون تره چون نیاز نیست راه هم بری!! شیرازی نیستم (ولی 5 سال شیراز بودم لهجه ام هم شیرازی شده) نه بابا اینقدر عکاس ریخته که لازم نیست عکس هم بگیری خودم دوست دارم ولی امور دیوونه ها رو زمین می مونه کلا ایثارگری نابودم کرده (شیرازی هستی ؟) سلووووومممم یا ابرفرض اینو کی باز کرد؟ 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ شیرازی نیستم (ولی 5 سال شیراز بودم لهجه ام هم شیرازی شده) نه بابا اینقدر عکاس ریخته که لازم نیست عکس هم بگیریخودم دوست دارم ولی امور دیوونه ها رو زمین می مونه کلا ایثارگری نابودم کرده (شیرازی هستی ؟) یا ابرفرض اینو کی باز کرد؟ 2 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ شیرازی نیستم (ولی 5 سال شیراز بودم لهجه ام هم شیرازی شده) نه بابا اینقدر عکاس ریخته که لازم نیست عکس هم بگیریخودم دوست دارم ولی امور دیوونه ها رو زمین می مونه کلا ایثارگری نابودم کرده (شیرازی هستی ؟) نه شیرازی نیستم 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ هر کس اینو بگیره یه پست خوب تو دیوونه خونه بهش می دم 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ نه شیرازی نیستم پارتی بازی گفتی چرا؟ 2 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ پارتی بازی گفتی چرا؟ چون بهت تخفیف دادم که تو کلاس ها شرکت نکنی(به دلیل اینکه علاوه بردیوانگی یه خورده تنبل هم تشریف داری) به نظرت این پارتی بازی نیست که دربرابر بقیه که باید تو این کلاسها شرکت کنن بهت این همه تخفیف داده شده!!واقعا مردم قدرنشناس شدن!دیونه هم دیونه های قدیم 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ هر کس اینو بگیره یه پست خوب تو دیوونه خونه بهش می دم :2525s: 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ چون بهت تخفیف دادم که تو کلاس ها شرکت نکنی(به دلیل اینکه علاوه بردیوانگی یه خورده تنبل هم تشریف داری) به نظرت این پارتی بازی نیست که دربرابر بقیه که باید تو این کلاسها شرکت کنن بهت این همه تخفیف داده شده!!واقعا مردم قدرنشناس شدن!دیونه هم دیونه های قدیم آخه پارتی بازی یا برا اقوامه یا همشهری یا رشوه 2 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ آخه پارتی بازی یا برا اقوامه یا همشهری یا رشوه گاهی اوقات ادم دلش میسوزه.اخه دیونه ها هم دل دارن مگه شما هم زیرمیزی میگیرید؟ من که قرارنیست اینجا بستری شم که بخوام به رئیس دیوونه ها رشوه بدم تا تو محیط دارالمجانین راحت تر باشم!!! 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ گاهی اوقات ادم دلش میسوزه.اخه دیونه ها هم دل دارنمگه شما هم زیرمیزی میگیرید؟ من که قرارنیست اینجا بستری شم که بخوام به رئیس دیوونه ها رشوه بدم تا تو محیط دارالمجانین راحت تر باشم!!! چرا نگیریم ورود به اینجا اختیاریه ولی خروج دست منه 4 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ چرا این سلامت رو از زیرزمین آزاد کردی:vahidrk: با همون سلامت می فرستمت زیر زمین تا چشماتو دربیاره:gnugghender: توهم داری دیگه... کاریشم نمیشه کرد... من ک کلید زیرزمینو ندارم ببین زیر زمین یا جای منه یا جای مصی(سلامت) گفته باشمااااااااااا... اگه ما دوتا رو بفرستی زیرزمین تو رو هم میبریم جفتمون چشماتو درمیاریم...حالا خوددانی :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ هذیان (به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام : delusion) از نشانههای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) بوده به معنی اعتقاد غلط در مورد یک حقیقت خارجی است که با وجود دلایل موجه و شواهد آشکار علیه آن بر آن اصرار میشود و این عقیده بر خلاف علاقهٔ رایج سایر اعضای فرهنگ شخص است. :banel_smiley_4: :w589: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ توهم داری دیگه... کاریشم نمیشه کرد... من ک کلید زیرزمینو ندارم ببین زیر زمین یا جای منه یا جای مصی(سلامت) گفته باشمااااااااااا... اگه ما دوتا رو بفرستی زیرزمین تو رو هم میبریم جفتمون چشماتو درمیاریم...حالا خوددانی :gnugghender: جای دوتاتونه من نمی آم جلو ,نیرو ها رو می فرستم تا بندازنتون اونجا 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ من نمی آم جلو ,نیرو ها رو می فرستم تا بندازنتون اونجا ترسیدیییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ ترسیدیییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه ولی در شان رهبر نیست با دیوونه ها دست به یقه شه 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ نه ولی در شان رهبر نیست با دیوونه ها دست به یقه شه نه دیگه...ترسیدی...معلومه نمیخواستم الان بگم ولی ما داریم علیهت توطئه چینی می کنیم... چند وقت دیگه سرتو میکنیم زیر آب 1 رهبر جدید انتخاب میکنیم خودت بگو چجوری دوست داری کشته بشی؟ 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ نه دیگه...ترسیدی...معلومه نمیخواستم الان بگم ولی ما داریم علیهت توطئه چینی می کنیم... چند وقت دیگه سرتو میکنیم زیر آب 1 رهبر جدید انتخاب میکنیم خودت بگو چجوری دوست داری کشته بشی؟ ما به این توطئه ها عادت داریم بزرگتر از تو رو سر به نیست کردم تو که جوجه ای 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ ما به این توطئه ها عادت داریم بزرگتر از تو رو سر به نیست کردم تو که جوجه ای تا حالا شنیدی میگن فلفل نبین چ ریزه، بشکن ببین چ تیزه؟ ببین خودت خواستی من داشتم بهت لطف می کردم ولی حالا دیگه میسپرمت دست مابقی دیوونه ها تو هم با توهم رهبریت خوش باش 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده