رفتن به مطلب

دارالمجانین نواندیشان(!)

ارسال های توصیه شده

اوه پس چون شیرازی هستی نمیخواد تو کلاس ها شرکت کنی!:ws3:اینم یه جور پارتی بازی بوداااا حواست باشه.ولی اگه بخوای اینجوری فکرکنی عکس هم نیاز به اماده کردن دوربین داره تازه اگه دوربین رو خریده باشی و الا اون که از همه مراحلش سختره:ws3:

من میگم اگه مسئولین تیمارستان ببندنت به تخت از همه چی اسون تره چون نیاز نیست راه هم بری!!:w02::whistle:

شیرازی نیستم (ولی 5 سال شیراز بودم لهجه ام هم شیرازی شده) نه بابا اینقدر عکاس ریخته که لازم نیست عکس هم بگیری:ws3:

خودم دوست دارم ولی امور دیوونه ها رو زمین می مونه کلا ایثارگری نابودم کرده:w02:

(شیرازی هستی ؟:w02:)

:w000:

سلووووومممم

یا ابرفرض اینو کی باز کرد؟:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 9.7k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

شیرازی نیستم (ولی 5 سال شیراز بودم لهجه ام هم شیرازی شده) نه بابا اینقدر عکاس ریخته که لازم نیست عکس هم بگیری:ws3:

یا ابرفرض اینو کی باز کرد؟:ws3:

:whistles:

• Like 2
لینک به دیدگاه

نه شیرازی نیستم:w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه
پارتی بازی گفتی چرا؟:w58:

چون بهت تخفیف دادم که تو کلاس ها شرکت نکنی(به دلیل اینکه علاوه بردیوانگی یه خورده تنبل هم تشریف داری) به نظرت این پارتی بازی نیست که دربرابر بقیه که باید تو این کلاسها شرکت کنن بهت این همه تخفیف داده شده!!واقعا مردم قدرنشناس شدن!:w000:دیونه هم دیونه های قدیم:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
چون بهت تخفیف دادم که تو کلاس ها شرکت نکنی(به دلیل اینکه علاوه بردیوانگی یه خورده تنبل هم تشریف داری) به نظرت این پارتی بازی نیست که دربرابر بقیه که باید تو این کلاسها شرکت کنن بهت این همه تخفیف داده شده!!واقعا مردم قدرنشناس شدن!:w000:دیونه هم دیونه های قدیم:ws3:

آخه پارتی بازی یا برا اقوامه یا همشهری یا رشوه:whistle:

• Like 2
لینک به دیدگاه
آخه پارتی بازی یا برا اقوامه یا همشهری یا رشوه:whistle:

گاهی اوقات ادم دلش میسوزه.:ws3:اخه دیونه ها هم دل دارن:w16:

مگه شما هم زیرمیزی میگیرید؟:w58: من که قرارنیست اینجا بستری شم که بخوام به رئیس دیوونه ها رشوه بدم تا تو محیط دارالمجانین راحت تر باشم!!!:w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه
گاهی اوقات ادم دلش میسوزه.:ws3:اخه دیونه ها هم دل دارن:w16:

مگه شما هم زیرمیزی میگیرید؟:w58: من که قرارنیست اینجا بستری شم که بخوام به رئیس دیوونه ها رشوه بدم تا تو محیط دارالمجانین راحت تر باشم!!!:w02:

چرا نگیریم:banel_smiley_4:

ورود به اینجا اختیاریه ولی خروج دست منه:w02:

• Like 4
لینک به دیدگاه

چرا این سلامت رو از زیرزمین آزاد کردی:vahidrk:

با همون سلامت می فرستمت زیر زمین تا چشماتو دربیاره:gnugghender:

توهم داری دیگه... کاریشم نمیشه کرد... من ک کلید زیرزمینو ندارم :banel_smiley_4:

ببین زیر زمین یا جای منه یا جای مصی(سلامت) گفته باشمااااااااااا... اگه ما دوتا رو بفرستی زیرزمین تو رو هم میبریم جفتمون چشماتو درمیاریم...حالا خوددانی :gnugghender:

• Like 2
لینک به دیدگاه
هذیان (به
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
: delusion) از نشانه‌های
(
) بوده به معنی اعتقاد غلط در مورد یک حقیقت خارجی است که با وجود دلایل موجه و شواهد آشکار علیه آن بر آن اصرار می‌شود و این عقیده بر خلاف علاقهٔ رایج سایر اعضای فرهنگ شخص است.

:banel_smiley_4::banel_smiley_4:

:w589:

• Like 2
لینک به دیدگاه
توهم داری دیگه... کاریشم نمیشه کرد... من ک کلید زیرزمینو ندارم :banel_smiley_4:

ببین زیر زمین یا جای منه یا جای مصی(سلامت) گفته باشمااااااااااا... اگه ما دوتا رو بفرستی زیرزمین تو رو هم میبریم جفتمون چشماتو درمیاریم...حالا خوددانی :gnugghender:

جای دوتاتونه:banel_smiley_4:

من نمی آم جلو ,نیرو ها رو می فرستم تا بندازنتون اونجا:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نه ولی در شان رهبر نیست با دیوونه ها دست به یقه شه:w02:

نه دیگه...ترسیدی...معلومه :w16: نمیخواستم الان بگم ولی ما داریم علیهت توطئه چینی می کنیم... چند وقت دیگه سرتو میکنیم زیر آب 1 رهبر جدید انتخاب میکنیم :ws3: خودت بگو چجوری دوست داری کشته بشی؟ :whistle::ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
نه دیگه...ترسیدی...معلومه :w16: نمیخواستم الان بگم ولی ما داریم علیهت توطئه چینی می کنیم... چند وقت دیگه سرتو میکنیم زیر آب 1 رهبر جدید انتخاب میکنیم :ws3: خودت بگو چجوری دوست داری کشته بشی؟ :whistle::ws3:

ما به این توطئه ها عادت داریم:banel_smiley_4: بزرگتر از تو رو سر به نیست کردم تو که جوجه ای:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
ما به این توطئه ها عادت داریم:banel_smiley_4: بزرگتر از تو رو سر به نیست کردم تو که جوجه ای:banel_smiley_4:

تا حالا شنیدی میگن فلفل نبین چ ریزه، بشکن ببین چ تیزه؟ :w02:

ببین خودت خواستی من داشتم بهت لطف می کردم ولی حالا دیگه میسپرمت دست مابقی دیوونه ها تو هم با توهم رهبریت خوش باش :ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...

• اضافه کردن...