m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ نه خودت تهنا برو. چرا نمیای؟!!!!!! کِیف میده هاااااااااااااا ...آمپولتم بیار... نترس من باهاتم 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ چرا نمیای؟!!!!!! کِیف میده هاااااااااااااا ...آمپولتم بیار... نترس من باهاتم سادیسم داری دیگه. میخوای بری اون بدبخت زوزه کش رو اذیت کنی؟ :vahidrk: اون فقط زوزه میکشه ولی بی آزاره. باز توهم زدی؟ افشین کیه آخه؟ 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ سادیسم داری دیگه. میخوای بری اون بدبخت زوزه کش رو اذیت کنی؟ :vahidrk: اون فقط زوزه میکشه ولی بی آزاره. باز توهم زدی؟ افشین کیه آخه؟ از کجا میدونی اون بی آزاره هااااان؟ :167: من فقط سادیسم دارم توهم نمیزنم... توهم تخصص خودته آهااااااااااااااااییییییییی رهبر افشین... لیدر افشین... شوما خودت ب این خانوم بگو کی هستی... آخ آخ ببین ب کی میگم :icon_pf (34): افشین ک بدتر از نازنین توهم میزنه... خدا شفاتون بده 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ طی یک عملیات انتحاری و علمی دریافتم ک اغلب شرکت کنندگان در این تاپیک، پروفایل های خود را بسته اند . حال این سوال پیش می آید ک: هان ای مجانین، هدفتان از این کار چیست؟ 1) آیا می خواهید مرموز باشید؟ 2) آیا می خواهید دیگران را سر کار بگذارید؟ 3) آیا مازوخیسم (خود آزاری) دارید؟ 4) آیا سادیسم (دیگر آزاری) دارید؟ 5) آیا از کمبود پیغام بازدیدکنندگان خجالت می کشید؟ 6) آیا تهدیدی از جانب دست های پشت پرده داشته اید؟ 7) آیا حوصله حرف زدن با دیگران را ندارید؟ 8) آیا جماعتی ک خود را عاقل می نامند شما را اذیت می کنند؟ 9) آیا حرف زدن با دیگران روند درمانتان را مختل می کند؟ و در آخر 10) آیا واقعا دیوانه اید؟ پاسخ ب این سوال روند بررسی علمی را کامل میکند...پیشاپیش از همکاری شما ممنونیم...پاداش شرکت شما در این بررسی ها، 1روز گردش در فضایی مفرح و جذاب بدون خوردن دارو می باشد. باتشکر... سردسته سادیسمی های درحال بهبود 2 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ من نه مدیرم نه رئیس من رهبرم مدیر رو دیوونه ها کشتن رئیس هم مسئول و مشغول نظافت دیوونه خونه است آورین آورین 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ میدم نصف مغزت رو تخلیه کنن چقدر بيماران روانيمون زياد شدن.. چندصفحه اخه ..ماشالله... مغز منو خالي كنن.. همچين ميدم بكننت تو گوني.. انقدر بزننت بعد ميام چشاتو درميارم.. بعد گوشاتو ميبرم.. بعد ميام مغزتو تخليه نميكنم پراز سنگ ميكنم. تا كلا منقرض بشي..... حواستو خوب جمع كناااااا له ميشي.. افتاد.... اتاقمو رنگ نكردي رنگت ميكنم:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ چقدر بيماران روانيمون زياد شدن.. چندصفحه اخه ..ماشالله... مغز منو خالي كنن.. همچين ميدم بكننت تو گوني.. انقدر بزننت بعد ميام چشاتو درميارم.. بعد گوشاتو ميبرم.. بعد ميام مغزتو تخليه نميكنم پراز سنگ ميكنم. تا كلا منقرض بشي..... حواستو خوب جمع كناااااا له ميشي.. افتاد.... اتاقمو رنگ نكردي رنگت ميكنم:vahidrk: اینو بگیرید برگردونید تو زیرزمین زیرزمین رو رنگ قرمز زدیم خوبه؟ میدووووووووونــــــــــــــــــــــــم...واسه همینم هست ک عاشق زیرزمینم :hapydancsmil: چرا این سلامت رو از زیرزمین آزاد کردی:vahidrk: با همون سلامت می فرستمت زیر زمین تا چشماتو دربیاره:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ اینو بگیرید برگردونید تو زیرزمینزیرزمین رو رنگ قرمز زدیم خوبه؟ چرا این سلامت رو از زیرزمین آزاد کردی:vahidrk: با همون سلامت می فرستمت زیر زمین تا چشماتو دربیاره:gnugghender: وايسا همچين لهت كنم نتوني حرف بزني... منقرضت ميكنم.. با اون مغز نصفت..... رنگ قرمزم خوبهصبا اين افشين رو بندازش زير پتو.. يه فصل بزنيم لهش كنيم.. 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ وايسا همچين لهت كنم نتوني حرف بزني... منقرضت ميكنم.. با اون مغز نصفت.....رنگ قرمزم خوبهصبا اين افشين رو بندازش زير پتو.. يه فصل بزنيم لهش كنيم.. ببین قدیم چی بودم که الان با مغز نصفه شدم رهبرتون ها ها به ستون می بندمت بهت می خندم صبا اینجا نیست تنهایی. وصیتی نداری؟:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ ببین قدیم چی بودم که الان با مغز نصفه شدم رهبرتونها ها به ستون می بندمت بهت می خندم صبا اینجا نیست تنهایی. وصیتی نداری؟:gnugghender: به گمونم افشین خان صلاحیت رهبری گروه دیوانه ها رونداری. چون خودت وضعت وخیم تره. 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ به گمونم افشین خان صلاحیت رهبری گروه دیوانه ها رونداری. چون خودت وضعت وخیم تره. رهبر باید از همه وخیم تر باشه دیگه وگرنه هر آدم سالمی می تونست بیاد ادعا کنه:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ طی یک عملیات انتحاری و علمی دریافتم ک اغلب شرکت کنندگان در این تاپیک، پروفایل های خود را بسته اند . حال این سوال پیش می آید ک: هان ای مجانین، هدفتان از این کار چیست؟ 1) آیا می خواهید مرموز باشید؟ 2) آیا می خواهید دیگران را سر کار بگذارید؟ 3) آیا مازوخیسم (خود آزاری) دارید؟ 4) آیا سادیسم (دیگر آزاری) دارید؟ 5) آیا از کمبود پیغام بازدیدکنندگان خجالت می کشید؟ 6) آیا تهدیدی از جانب دست های پشت پرده داشته اید؟ 7) آیا حوصله حرف زدن با دیگران را ندارید؟ 8) آیا جماعتی ک خود را عاقل می نامند شما را اذیت می کنند؟ 9) آیا حرف زدن با دیگران روند درمانتان را مختل می کند؟ و در آخر 10) آیا واقعا دیوانه اید؟ پاسخ ب این سوال روند بررسی علمی را کامل میکند...پیشاپیش از همکاری شما ممنونیم...پاداش شرکت شما در این بررسی ها، 1روز گردش در فضایی مفرح و جذاب بدون خوردن دارو می باشد. باتشکر... سردسته سادیسمی های درحال بهبود هذیان (به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام : delusion) از نشانههای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) بوده به معنی اعتقاد غلط در مورد یک حقیقت خارجی است که با وجود دلایل موجه و شواهد آشکار علیه آن بر آن اصرار میشود و این عقیده بر خلاف علاقهٔ رایج سایر اعضای فرهنگ شخص است. 2 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ رهبر باید از همه وخیم تر باشه دیگه وگرنه هر آدم سالمی می تونست بیاد ادعا کنه:vahidrk: بله عکسی هم که برای اواتارت انتخاب کردی کاملا گویای همین مطلب کلیدیه!! راستی اتاق خود رهبر گروه(خود جنابعالی)کجای این تیمارستانه؟؟؟چه رنگیه؟من پیشنهاد میکنم برات اتاق درنظرنگیرن چون سلول انفرادی ودر تاریکی مطلق گزینه بهتریه!! راستی دیونه های اینجا گروه سرود هم دارن؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ بله عکسی هم که برای اواتارت انتخاب کردی کاملا گویای همین مطلب کلیدیه!!راستی اتاق خود رهبر گروه(خود جنابعالی)کجای این تیمارستانه؟؟؟چه رنگیه؟من پیشنهاد میکنم برات اتاق درنظرنگیرن چون سلول انفرادی ودر تاریکی مطلق گزینه بهتریه!! راستی دیونه های اینجا گروه سرود هم دارن؟؟؟ اواتارم نقاشی عشقمه(خواننده ی مورد علاقه) والا اکثرا اتاق نداریم بیشتر تو دیوونه خونه می چرخیم و مسخره بازی در می آریم به عده هم که نمیشه کنترلشون کرد و حمله می کنن رو به ستون می بندیم فرمانده مسئول امور لوس بازی هست از اون بپرس 2 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ اواتارم نقاشی عشقمه(خواننده ی مورد علاقه)والا اکثرا اتاق نداریم بیشتر تو دیوونه خونه می چرخیم و مسخره بازی در می آریم به عده هم که نمیشه کنترلشون کرد و حمله می کنن رو به ستون می بندیم فرمانده مسئول امور لوس بازی هست از اون بپرس رهبر گروه سرود هم باش چون پرستیژت بالا میره! یه پیشنهاد دارم: برای اینکه دیوانه ها ازجمله خودت سرگرم بشن براشون کلاس طراحی ونقاشی بزارین. اونوقت یاد میگیری عکس عشقت رو طراحی کنی!! 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ رهبر گروه سرود هم باش چون پرستیژت بالا میره!یه پیشنهاد دارم: برای اینکه دیوانه ها ازجمله خودت سرگرم بشن براشون کلاس طراحی ونقاشی بزارین. اونوقت یاد میگیری عکس عشقت رو طراحی کنی!! پرستیژ تو دیوونه خونه معنی نداره گفتم که مسئول امور لوسیات فرمانده است(باهاش هماهنگ کن) یه ضرب المثل شیرازی می گه وقتی عکس هست چرا نقاشی ؟ 2 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ پرستیژ تو دیوونه خونه معنی نداره گفتم که مسئول امور لوسیات فرمانده است(باهاش هماهنگ کن) یه ضرب المثل شیرازی می گه وقتی عکس هست چرا نقاشی ؟ اوه پس چون شیرازی هستی نمیخواد تو کلاس ها شرکت کنی!اینم یه جور پارتی بازی بوداااا حواست باشه.ولی اگه بخوای اینجوری فکرکنی عکس هم نیاز به اماده کردن دوربین داره تازه اگه دوربین رو خریده باشی و الا اون که از همه مراحلش سختره من میگم اگه مسئولین تیمارستان ببندنت به تخت از همه چی اسون تره چون نیاز نیست راه هم بری!! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده