Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ بچهههههههه ها سوکوت فرمانده میخواد بره لالا:bigbed:صدای هر کی رو بشنوم 1هفته میندازمش انفرادی جوونای ما رو باش. پرپر شدن رفت... 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ فعلا وقت ناهاره... من میرم شاید بعدا اومدم بهتون رسیدگی کنم... میبینی؟!! توهماتت ب منم سرایت کرده!!:icon_pf (34): بیا باهم بریم تو زیرزمین باورکن خوش میگذره تو اگه کنار بقیه باشی دیوونه تر میشن. یه فکری به حالت میکنم. 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ فکر میکردم شدت توهمات تو خیلی کمتره... بفرستمت قرنطینه؟ وا توهم چیه افشین به عنوان رهبر منو فرمانده کرده اقا افشین بیا بهش بگو برو فعلا اتاق منو تمیز کن تا از گناهت بگذرم 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ وا توهم چیه افشین به عنوان رهبر منو فرمانده کردهاقا افشین بیا بهش بگو برو فعلا اتاق منو تمیز کن تا از گناهت بگذرم آقا افشین کیه؟ چی خوردین امروز شما توهمتون خورده به سقف؟ 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ تو اگه کنار بقیه باشی دیوونه تر میشن. یه فکری به حالت میکنم. نه بابا... من حالاحالاها باید لُنگ بندازن جلوی بقیه دیوونه ها... توهماتت قشنگه هاااااا ... فکرم میکنی؟!!!! 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ آقا افشین کیه؟ چی خوردین امروز شما توهمتون خورده به سقف؟ بابا دوز تو وافشین از همه بیشتره هااااااااااا... نه تو اونو میبینی نه اون تورو... چی زدین شما دوتا؟!! خدایا ببین جوونای مملکتو... اینا همش از بیکاریه ک اینجوری میشنااااا 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ نه بابا... من حالاحالاها باید لُنگ بندازن جلوی بقیه دیوونه ها... توهماتت قشنگه هاااااا ... فکرم میکنی؟!!!! بابا دوز تو وافشین از همه بیشتره هااااااااااا... نه تو اونو میبینی نه اون تورو... چی زدین شما دوتا؟!! خدایا ببین جوونای مملکتو... اینا همش از بیکاریه ک اینجوری میشنااااا اسکیزوی شدید داری...الان آمپولتو میگم بیان بزنن.:there: 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ جوونای ما رو باش. پرپر شدن رفت... افشین کجایی بیا امپولشو بزن و قرصاشو بده طفلی داره پر پر میشه 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ افشین کجایی بیا امپولشو بزن و قرصاشو بدهطفلی داره پر پر میشه :there: آمپول تو رو هم الان میگم بزنن. 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ :there: آمپول تو رو هم الان میگم بزنن. عزیزم هرچی تو میگی فقط رو تختت بخواب و ارامش خودتو حفظ کن 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ اسکیزوی شدید داری...الان آمپولتو میگم بیان بزنن.:there: نه من سادیسم دارم اشتباه فهمیدی :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ عزیزم هرچی تو میگی فقط رو تختت بخواب و ارامش خودتو حفظ کن نه من سادیسم دارم اشتباه فهمیدی خوب میشین.خوب میشین دخترا!:there: 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ پس من از اولین های خودجوش به حساب میام قدرمو بدونید مجسمه ات رو می ذاریم تو حیاط خلوت دیوونه خونه جدییییییی؟ واااااااااااااااایییییی من عاشق زیرزمینم :hapydancsmil: تو زیر زمین تنها نیستی یه نفری هست همه اش زوزه می کشه بچهههههههه ها سوکوت فرمانده میخواد بره لالا:bigbed:صدای هر کی رو بشنوم 1هفته میندازمش انفرادی بی جنبه 5 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ مجسمه ات رو می ذاریم تو حیاط خلوت دیوونه خونه :girl_blush2::girl_blush2::girl_blush2::girl_blush2::girl_blush2::girl_blush2::girl_blush2::girl_blush2::girl_blush2::girl_blush2::girl_blush2: 3 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ پری جون نگران نباش.افشین خان دیوونه آرومی هست! 2 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ من بستری نیستم کلا چون اینجا بی صاحابه من مدیریتش می کنم جناب مدیر ضمن خسته نباشید وتشکر از تلاش های شبانه روزی شخص شخیصتان ارزومندیم که سایه تان بر سر این دیوانه خانه مستدام باشد.:ws28: البته اگه قضیه این مدیریت هم ناشی از توهمات شخصیتون نباشه(دیوانگی). راستشوبگو ببینم واقعا رئیسی یا توهم ریاست اونم از نوع شدیدش دامن گیرت شده؟؟ 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ جناب مدیر ضمن خسته نباشید وتشکر از تلاش های شبانه روزی شخص شخیصتان ارزومندیم که سایه تان بر سر این دیوانه خانه مستدام باشد.:ws28:البته اگه قضیه این مدیریت هم ناشی از توهمات شخصیتون نباشه(دیوانگی). راستشوبگو ببینم واقعا رئیسی یا توهم ریاست اونم از نوع شدیدش دامن گیرت شده؟؟ من نه مدیرم نه رئیس من رهبرم مدیر رو دیوونه ها کشتن رئیس هم مسئول و مشغول نظافت دیوونه خونه است 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ تو زیر زمین تنها نیستی یه نفری هست همه اش زوزه می کشه میدووووووووونــــــــــــــــــــــــم...واسه همینم هست ک عاشق زیرزمینم :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ خوب میشین.خوب میشین دخترا!:there: نازنین تا کسی نیومده میای 1سر بریم تو زیرزمینو بیایم؟ افشین میگه یکی هست ک همش اونجا زوزه میکشه بریم 1نگاه کنیم بیایم 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ نازنین تا کسی نیومده میای 1سر بریم تو زیرزمینو بیایم؟ افشین میگه یکی هست ک همش اونجا زوزه میکشه بریم 1نگاه کنیم بیایم نه خودت تهنا برو. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده