afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ یعنی تو الان میدونی آدم بالغ ب چ آدمی میگن؟!!!! آخه میبینم روند درمانت با هیپنوتیزم جواب نداده گفتم نازنین بیاد بلکه توهمات اون جواب داد... دیگه داری خطرناک میشی کاری نکن دستور بدم یه هفته تو زیرزمین دیوونه خونه زندانیت کنن خب دیگه نصفش فردا حل میشه نصفه دیگشم پس فردا پس پس فردا سالمم دیگه نه هر روزی فقط نصف میشه ولی هیچوقت تموم نمیشه 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ به امید ترقی و شکوفایی روز افزون و ترویج این حرکات خودجوشانه در تمام گیتی پس من از اولین های خودجوش به حساب میام قدرمو بدونید 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ وای مرسیییییییییییییییی فقط اینترنت هم داشته باشه :vahidrk: همین اینترنت کارتو به اینجا کشونده. 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ کاری نکن دستور بدم یه هفته تو زیرزمین دیوونه خونه زندانیت کنن جدییییییی؟ واااااااااااااااایییییی من عاشق زیرزمینم :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ بچه ها دیگه اینقد تند تند پستمیذارین من یکی درمیون میخونم و سپاس میزنم قاطی شده 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ :vahidrk: همین اینترنت کارتو به اینجا کشونده. پس من چجور بیام نواندیشان 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ جدییییییی؟ واااااااااااااااایییییی من عاشق زیرزمینم :hapydancsmil: تو ازونایی که هیچوقت بهبودی حاصل نمی کنی. 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ بچه ها دیگه اینقد تند تند پستمیذارین من یکی درمیون میخونم و سپاس میزنم قاطی شده من میرم دوتا پست جدید میزنم تالار اخبار بعد میپرم اینجا به میگ میگ گفتم من هستم تو نیا 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ پس من چجور بیام نواندیشان خب این چ سوالیه؟ نازنین فعلا تو توهماتشه ب این مساله دقت نمیکنه ک 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ پس من چجور بیام نواندیشان یه مدت نمیای.اگه دیدم داری بهتر میشی واست نت وصل میکنم. 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ خب این چ سوالیه؟ نازنین فعلا تو توهماتشه ب این مساله دقت نمیکنه ک خب بهم اینترنت نمیدننننننننننننننننننننننننننننننننننننن 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ خب این چ سوالیه؟ نازنین فعلا تو توهماتشه ب این مساله دقت نمیکنه ک الان میدم ببرنت قرنطینه.:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ کاری نکن دستور بدم یه هفته تو زیرزمین دیوونه خونه زندانیت کنن نه هر روزی فقط نصف میشه ولی هیچوقت تموم نمیشه خیلی بدیخییییییییلی نامردی چرا یه دیوونه رو افسرده میکنی 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ یه مدت نمیای.اگه دیدم داری بهتر میشی واست نت وصل میکنم. :icon_pf (34):نهههههههههههه نمیشههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ خیلی بدیخییییییییلی نامردیچرا یه دیوونه رو افسرده میکنی من به عنوان رهبر جهت رفع بدی saghar... رو فرمانده ی جدید اعلام می کنم وظایف فرمانده: انتخاب رئیس وظیفه ی رئیس: شستن و نظافت دیوونه خونه 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ من به عنوان رهبر جهت رفع بدی saghar... رو فرمانده ی جدید اعلام می کنم وظایف فرمانده: انتخاب رئیس وظیفه ی رئیس: شستن و نظافت دیوونه خونه نمیخوام......فک کردی خیلی زرنگی حالا چون اصرار داری باشه منم نازنین رو به عنوان رئیس برمیگزینم باشد که کل دیوونه خونه از تمیزی برق بزند 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ الان میدم ببرنت قرنطینه.:vahidrk: فعلا وقت ناهاره... من میرم شاید بعدا اومدم بهتون رسیدگی کنم... میبینی؟!! توهماتت ب منم سرایت کرده!!:icon_pf (34): بیا باهم بریم تو زیرزمین باورکن خوش میگذره 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ بچهههههههه ها سوکوت فرمانده میخواد بره لالا:bigbed: صدای هر کی رو بشنوم 1هفته میندازمش انفرادی 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ نمیخوام......فک کردی خیلی زرنگیحالا چون اصرار داری باشه منم نازنین رو به عنوان رئیس برمیگزینم باشد که کل دیوونه خونه از تمیزی برق بزند فکر میکردم شدت توهمات تو خیلی کمتره... بفرستمت قرنطینه؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده