afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ دقت کن دقتتتتتتتتتتتتتتتتتتتمن نه مدیرم نه وابسته پس میام والا به هر حال جزو خواص انجمن هستی نمی تونی بیای قاطی ما عوام 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ به هر حال جزو خواص انجمن هستی نمی تونی بیای قاطی ما عوام اگه میتونی جلومو بگیر نیام :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ خب من که دیوونه نیستم همه ی دیوونه ها اولش اینو می گن بعد یه مدت حقیقت رو قبول می کنن نه دیگه... واقعا ب دیوانه بودنت ایمان آوردم... جناب رهبر برو چند ص قبلو ببین میفهمی من چی میگم... البته امیدوارم عهههههه...بیا شاهد از غیب رسید تو چیزی رو می بینی که بقیه نمی بینن همه اش ساخته ی ذهنته تو به یه صفحه ی کاغذ سفید نگاه می کنی فکر می کنی داری فیلم می بینی 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ پس توهم قاطی شدی! آره. توهم میخوای فلج بشی؟ من قاطی اینا بودم ولی چون از ریا بدم میاد نمیومدم اینجا تا اینکه دیدم نازنین نامی با توهم پرستاری اومده اینجا... گفتم بیام با بچه ها دور هم خوش باشیم من خودم آمپول زن قهّاریم... واسه توپ چی، ترقه ننداز 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ اگه میتونی جلومو بگیر نیام :gnugghender: بیا یه لباس برعکس بپوش برو اون گوشه بشین 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ بیا یه لباس برعکس بپوش برو اون گوشه بشین حالا چرا برعکس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ تو چیزی رو می بینی که بقیه نمی بینن همه اش ساخته ی ذهنته تو به یه صفحه ی کاغذ سفید نگاه می کنی فکر می کنی داری فیلم می بینی نچ نچ... اوضاعت خیلی خرابه هااااااااااا نازنیییییییییین آمپولتو حاضر کن 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ حالا چرا برعکس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اولین بارته بستری میشی؟ 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ من قاطی اینا بودم ولی چون از ریا بدم میاد نمیومدم اینجا تا اینکه دیدم نازنین نامی با توهم پرستاری اومده اینجا... گفتم بیام با بچه ها دور هم خوش باشیم من خودم آمپول زن قهّاریم... واسه توپ چی، ترقه ننداز عب نداره حالا . امیدوارم خوب شی . اگرچه امیدی ندارم! پرستار نیستم. دکترم!:vahidrk: پرستار یه آرامبخش قوی به این مریض بزن. 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ نچ نچ... اوضاعت خیلی خرابه هااااااااااا نازنیییییییییین آمپولتو حاضر کن الان شبیه این شده به یه آدم بالغ بگی اگر نخوابی لولو می آد می خورتت وجود نداره از آمپولش ما رو می ترسونه 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ همه ی دیوونه ها اولش اینو می گن بعد یه مدت حقیقت رو قبول می کنن افشین خیلی فک کردم دیدم انکار دیگه فایده نداره........ 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ اولین بارته بستری میشی؟ اره تازه دارم شکوفا میشم دیگه خودم به صورت خودجوش اومدم 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ افشین خیلی فک کردم دیدم انکار دیگه فایده نداره........ با همین حرکتت نصف مشکلات روانیت تا فردا حل میشه 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ الان شبیه این شده به یه آدم بالغ بگی اگر نخوابی لولو می آد می خورتتوجود نداره از آمپولش ما رو می ترسونه یعنی تو الان میدونی آدم بالغ ب چ آدمی میگن؟!!!! آخه میبینم روند درمانت با هیپنوتیزم جواب نداده گفتم نازنین بیاد بلکه توهمات اون جواب داد... دیگه داری خطرناک میشی 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ با همین حرکتت نصف مشکلات روانیت تا فردا حل میشه خب دیگه نصفش فردا حل میشه نصفه دیگشم پس فردا پس پس فردا سالمم دیگه 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ اره تازه دارم شکوفا میشم دیگه خودم به صورت خودجوش اومدم به امید ترقی و شکوفایی روز افزون و ترویج این حرکات خودجوشانه در تمام گیتی 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ اره تازه دارم شکوفا میشم دیگه خودم به صورت خودجوش اومدم آورین. بچه خوفی هستی. یه اتاق خوشگل میدم واست آماده کنن. 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ یعنی تو الان میدونی آدم بالغ ب چ آدمی میگن؟!!!! آخه میبینم روند درمانت با هیپنوتیزم جواب نداده گفتم نازنین بیاد بلکه توهمات اون جواب داد... دیگه داری خطرناک میشی :vahidrk: تو چرا هنوز بیداری؟ 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ آورین. بچه خوفی هستی. یه اتاق خوشگل میدم واست آماده کنن. وای مرسیییییییییییییییی فقط اینترنت هم داشته باشه 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ آورین. بچه خوفی هستی. یه اتاق خوشگل میدم واست آماده کنن. علاوه بر توهم پرستار و دکتر بودن، توهم سرپرستی بخش و مدیریت هم داری؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده