m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ سلاماینجا ما با دارو درمانی مخالفیم منظورم توهمات نازنین جونه... گفتم دل اون خوش باشه چاکر نازنین خانوم هم هستیم 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ به دنبال فعالیت های ویژه و مفید بودی از بس فعالممممممممممممممممممم 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ نه عزیزم شما اشتباه فکر میکنیمگه اشناهای دیوونه ها قراره دیوونه باشن؟ بعدشم خودتچرا اومدی؟ نکنه تو هم اره؟ تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها الان وصف حال دوتاتونه هرچی گفتی خودتی من اون مراحل رو پشت سر گذاشتم 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ تو الان توهم داری توجه کن دستت رو ببر بالا می بینی الان دستت از خورشید دورتره به نظرت امکان داره؟ آفرین بیا این لباس برعکس رو بپوش برو تو اتاقت مگه قرص X خوردم که توهم داشته باشم نه دستم با خورشید چندسال نوری فاصله داره که من لباس دیوونه خونه نمیپوشم اینارو واسه خودت دوختن لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها الان وصف حال دوتاتونه من اون مراحل رو پشت سر گذاشتم مردم که چیزای بیهوده زیاد میگن نباید توجه کرد ئه پس تو دیگه خیلی خطری هستی نباید بهت نزدیک شد بچچچچچچچچچچچچه ها فرار افشین ممکنه هر ان خفتون کنه لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ نه عزیزم شما اشتباه فکر میکنیمگه اشناهای دیوونه ها قراره دیوونه باشن؟ بعدشم خودتچرا اومدی؟ نکنه تو هم اره؟ بالاخره هر کی میاد اینجا یجورایی آره من و تو هم استثنا نیستیم 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ منظورم توهمات نازنین جونه... گفتم دل اون خوش باشه چاکر نازنین خانوم هم هستیم نازنین کیه ما اینجا نازنین نداریم ببین توهم خودت سنگین تره از بس فعالممممممممممممممممممم 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ مگه قرص X خوردم که توهم داشته باشمنه دستم با خورشید چندسال نوری فاصله داره که من لباس دیوونه خونه نمیپوشم اینارو واسه خودت دوختن نه شیزوفرنی داری اگر دختر خوبی نباشی مجبور می شم اون خانمه رو صدا بزنم که به زور متوسل شه (مدل فیلمای ایرانی) مردم که چیزای بیهوده زیاد میگن نباید توجه کردئه پس تو دیگه خیلی خطری هستی نباید بهت نزدیک شد بچچچچچچچچچچچچه ها فرار افشین ممکنه هر ان خفتون کنه نه من در حال بهبودی هستم شرایط بحرانی تموم شد 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ بالاخره هر کی میاد اینجا یجورایی آره من و تو هم استثنا نیستیم منو با خودتون قاطی نکن 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ نازنین کیه ما اینجا نازنین نداریم ببین توهم خودت سنگین تره رهبر جان نزدیک ب 20 دقیقه پیش نازنین جون اومد درباره دیر شدن زمان قرصا اعلام نظر کرد... رهبر خوبی نیستینا لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ منو با خودتون قاطی نکن گفتم ک... شما در این قسمت فعالیت داری پس با ما قاطی هستی... بللللللللللهههههه 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ نه شیزوفرنی داریاگر دختر خوبی نباشی مجبور می شم اون خانمه رو صدا بزنم که به زور متوسل شه (مدل فیلمای ایرانی) نه من در حال بهبودی هستم شرایط بحرانی تموم شد نچ تو توهم زدی که من توهم دارم در صورتی که خودت سرتاپا توهمی صدا بزن ببینم....منو میترسونی یه دیوونه هیچ وقت بهبود پیدا نمیکنه لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ گفتم ک... شما در این قسمت فعالیت داری پس با ما قاطی هستی... بللللللللللهههههه وا چه فعالیتی ...من که اینجا نیستم با تلفن دارم باشما حرف میزنم لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ چیه؟؟؟؟؟ هیچی خواستم بنویسم مدیران و وابستگان کلا اینجور جاها نمی آن دیدم یادم رفته این شکلک رو گذاشتم تا سریع ویرایش شه رهبر جان نزدیک ب 20 دقیقه پیش نازنین جون اومد درباره دیر شدن زمان قرصا اعلام نظر کرد... رهبر خوبی نیستینا تو توهم داری یه رفیق تو ذهنت ساختی به اسم نازنین الان فکر می کنی واقعیه 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ هیچی خواستم بنویسم مدیران و وابستگان کلا اینجور جاها نمی آن دیدم یادم رفته این شکلک رو گذاشتم تا سریع ویرایش شه دقت کن دقتتتتتتتتتتتتتتتتتتت من نه مدیرم نه وابسته پس میام والا 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ میدونی؟ هرچی فکر میکنم میبینم کسی ک 1 آشنایی با رهبر دیوونه ها داشته تو این تاپیکم شرکت کرده و میگه من قاطی اینا نیستم، پس حتما قاطی اینا شده نه؟!!!! پس توهم قاطی شدی! میبینم ک نازنین خانم با توهم پرستاری هم اومدن... امپولم آوردی؟ آره. توهم میخوای فلج بشی؟ 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ یه دیوونه هیچ وقت بهبود پیدا نمیکنه تا وقتی این طرز فکر رو داری امیدی به بهبودیت نیست نچ نچ نچ 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ تا وقتی این طرز فکر رو داری امیدی به بهبودیت نیست نچ نچ نچ خب من که دیوونه نیستم لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ تو توهم داری یه رفیق تو ذهنت ساختی به اسم نازنین الان فکر می کنی واقعیه نه دیگه... واقعا ب دیوانه بودنت ایمان آوردم... جناب رهبر برو چند ص قبلو ببین میفهمی من چی میگم... البته امیدوارم عهههههه...بیا شاهد از غیب رسید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده