saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ بگیرینش آی بگیرینش نه دیگه به اندازه کافی از مهلکه دور شدم دستت بهم نمیرسه 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ آقو ما فقط داریم از اینجا رد میشیما گفتم سلامی عرض بنماییم. 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ آقو ما فقط داریم از اینجا رد میشیما گفتم سلامی عرض بنماییم. رد نشو عاطفه جون رد نشو اینا به زور گیرت میندازن حداقل تا نیومدن فرار کن 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ رد نشو عاطفه جون رد نشواینا به زور گیرت میندازن حداقل تا نیومدن فرار کن من بزور فرار کردم. حالاهم فرماندشون نیستش!:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ من بزور فرار کردم. حالاهم فرماندشون نیستش!:hapydancsmil: وا تا اونجایی که یادمه شما اینجا جزو میزبانان بودی که 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ نه من رهبر دیوونه هام دوستان... ایشون راست میگن... من خودم پستشونو تو تاپیک اعتراف میکنم دیدم اینه: "اعتراف می کنم بعضی مواقع الکی می خندم(بی اختیار) بعد می پرسن چیه میگم هیچی یاد یه چیزی افتادم" یه رهبر باید بتونه برای کاراش دلیل بیاره نه؟! 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ دوستان... ایشون راست میگن... من خودم پستشونو تو تاپیک اعتراف میکنم دیدم اینه:"اعتراف می کنم بعضی مواقع الکی می خندم(بی اختیار) بعد می پرسن چیه میگم هیچی یاد یه چیزی افتادم" یه رهبر باید بتونه برای کاراش دلیل بیاره نه؟! نه بابا وقتی ناراحته میخنده خنده هیستریکه 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ نه بابا وقتی ناراحته میخندهخنده هیستریکه چقدر خوبه ک مریضاتو خوب میشناسی 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ چقدر خوبه ک مریضاتو خوب میشناسی نه بابا من اینجا کاره ای نیستم استثنا با این مریض اشنایی داشتم واس همین میدونستم... منو به اینا چکار اخه 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ نه بابا من اینجا کاره ای نیستماستثنا با این مریض اشنایی داشتم واس همین میدونستم... منو به اینا چکار اخه راستشو بگو... نکنه خودتم جزء همینا بودی فرار کردی؟! :167: 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ راستشو بگو... نکنه خودتم جزء همینا بودی فرار کردی؟! :167: نه به جون خودم من فقط از اینجا رد شدم اصلا من فرار میکنم میرم تا منو هم قاطی اینا نکردین 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ هی وای من !:icon_pf (34): باز قرصاتون دیر شد 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ نه به جون خودم من فقط از اینجا رد شدماصلا من فرار میکنم میرم تا منو هم قاطی اینا نکردین میدونی؟ هرچی فکر میکنم میبینم کسی ک 1 آشنایی با رهبر دیوونه ها داشته تو این تاپیکم شرکت کرده و میگه من قاطی اینا نیستم، پس حتما قاطی اینا شده نه؟!!!! 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ عههههههههه، جناب رهبرم ک اومدن... سلام افشین خان میبینم ک نازنین خانم با توهم پرستاری هم اومدن... امپولم آوردی؟ 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ نه دیگه به اندازه کافی از مهلکه دور شدم دستت بهم نمیرسه عزیزم شما در محاصره ای اون لوله رو از کجا آوردی کی این دیوونه رو از ستون آزادش کرده آقو ما فقط داریم از اینجا رد میشیما گفتم سلامی عرض بنماییم. سلام من بزور فرار کردم. حالاهم فرماندشون نیستش!:hapydancsmil: این توهم حاد داره به حرفاش توجه نکنید دوستان... ایشون راست میگن... من خودم پستشونو تو تاپیک اعتراف میکنم دیدم اینه:"اعتراف می کنم بعضی مواقع الکی می خندم(بی اختیار) بعد می پرسن چیه میگم هیچی یاد یه چیزی افتادم" یه رهبر باید بتونه برای کاراش دلیل بیاره نه؟! نه بابا وقتی ناراحته میخندهخنده هیستریکه هر دوتاش هست چقدر خوبه ک مریضاتو خوب میشناسی این خودش جزو مریضاست نزدیکش نشو خطرناکه 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ عههههههههه، جناب رهبرم ک اومدن... سلام افشین خانمیبینم ک نازنین خانم با توهم پرستاری هم اومدن... امپولم آوردی؟ سلام اینجا ما با دارو درمانی مخالفیم 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ عزیزم شما در محاصره ای اون لوله رو از کجا آوردی کی این دیوونه رو از ستون آزادش کرده سلام این توهم حاد داره به حرفاش توجه نکنید هر دوتاش هست این خودش جزو مریضاست نزدیکش نشو خطرناکه چی میگی افشین من رفتم الان کیلومترها دور شدم دیگه دستتون بهم نمیرسه 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ میدونی؟ هرچی فکر میکنم میبینم کسی ک 1 آشنایی با رهبر دیوونه ها داشته تو این تاپیکم شرکت کرده و میگه من قاطی اینا نیستم، پس حتما قاطی اینا شده نه؟!!!! نه عزیزم شما اشتباه فکر میکنی مگه اشناهای دیوونه ها قراره دیوونه باشن؟ بعدشم خودتچرا اومدی؟ نکنه تو هم اره؟ 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ عزیزم شما در محاصره ای اون لوله رو از کجا آوردی کی این دیوونه رو از ستون آزادش کرده این خودش جزو مریضاست نزدیکش نشو خطرناکه هرچی گفتی خودتی 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ چی میگی افشینمن رفتم الان کیلومترها دور شدم دیگه دستتون بهم نمیرسه تو الان توهم داری توجه کن دستت رو ببر بالا می بینی الان دستت از خورشید دورتره به نظرت امکان داره؟ آفرین بیا این لباس برعکس رو بپوش برو تو اتاقت 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده