afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ بزار افشین بیاد... پا باش افشین رو یه شب ببریم زیر پتو.. خفش کنیم.. بعد در بریم. میدم نصف مغزت رو تخلیه کنن من چرا تا حالا اینو ندیدم :w127: از بس سربه زیرم اینا رو ندیدم :dancegirl2: به دنبال فعالیت های ویژه و مفید بودی 3 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ اخ اخ اینج چه خبره!!! بچه ها داروهاتون رو خوردید؟؟ 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ اخ اخ اینج چه خبره!!!بچه ها داروهاتون رو خوردید؟؟ دیوونه ها فرار کردن مامورا رو فرستادم دنبالشون 2 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ دیوونه ها فرار کردن مامورا رو فرستادم دنبالشون شما جزو کادر درمانی؟ اومدن داروهاشون رو بده چون وضعشون خیلی خرابه!! 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ شما جزو کادر درمانی؟اومدن داروهاشون رو بده چون وضعشون خیلی خرابه!! نه من رهبر دیوونه هام 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ دیوانگان عزیز ! وخت داروهاتونه! 3 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ نه من رهبر دیوونه هام پس خودت هم تو اکیپشونی؟ تو کدوم بخش بستری هستی؟ داروهات رو خوردی؟؟!!:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ پس خودت هم تو اکیپشونی؟ تو کدوم بخش بستری هستی؟داروهات رو خوردی؟؟!!:banel_smiley_52: پری جون نگران نباش.افشین خان دیوونه آرومی هست! 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ پس خودت هم تو اکیپشونی؟ تو کدوم بخش بستری هستی؟داروهات رو خوردی؟؟!!:banel_smiley_52: من بستری نیستم کلا چون اینجا بی صاحابه من مدیریتش می کنم لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ دیوانگان عزیز ! وخت داروهاتونه! تو دیوونه نیستی؟ پری جون نگران نباش.افشین خان دیوونه آرومی هست! دارو های اینو دزش رو ببرین بالا 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ تو دیوونه نیستی؟ دارو های اینو دزش رو ببرین بالا نخیلم! داشتم رد میشدم ازینجا گفتم وقت داروهاتونو یادآوری کنم! من خودم واسه همه دارو تجویز میکنم! 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ نخیلم! داشتم رد میشدم ازینجا گفتم وقت داروهاتونو یادآوری کنم! من خودم واسه همه دارو تجویز میکنم! بدون هماهنگی من کسی کاری انجام نمی ده مسئول دارو ها علی ساقیه که الان نیستش 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ بدون هماهنگی من کسی کاری انجام نمی دهمسئول دارو ها علی ساقیه که الان نیستش باشه بابا.خو حالا من جای علی ساقی میام تا شما از دست نرفتین! 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ باشه بابا.خو حالا من جای علی ساقی میام تا شما از دست نرفتین! نمیشه باید فرمانده انتخابت کنه در اختیارات هم نیست لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ نمیشه باید فرمانده انتخابت کنه در اختیارات هم نیست پس تو سردسته نیستی...:vahidrk: فرماندتون کجاست؟ سر به کوه و بیابون گذاشته؟ 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ پس تو سردسته نیستی...:vahidrk: فرماندتون کجاست؟ سر به کوه و بیابون گذاشته؟ من رهبرم :فرمانده رو انتخاب می کنم و بر امور نظارت می کنن فرمانده هم مجتبی 77 هست که خیلی وقتی نیستش (چون فکر کنم نسبت فامیلی داریم هنوز عزلش نکردم) 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ من رهبرم :فرمانده رو انتخاب می کنم و بر امور نظارت می کننفرمانده هم مجتبی 77 هست که خیلی وقتی نیستش (چون فکر کنم نسبت فامیلی داریم هنوز عزلش نکردم) پس دیوونگی هم ارثیه! :icon_pf (34):ینی فامیل بازی حتی تو دارالمجانین هم وجود داره؟ مملکته ما داریم؟ لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ پس دیوونگی هم ارثیه! :icon_pf (34):ینی فامیل بازی حتی تو دارالمجانین هم وجود داره؟ مملکته ما داریم؟ نه اکتسابیه اول منصوب شد بعد معلوم شد فامیله 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده