masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ یه تخت خالی لطفا به من بدید باقی عمرمو اونجاباشم زیادم نیستم.. درحداینکه از دنیای ادمابیرون بیام وارد دنیای خیالی و دیونه ها بشم... کلا فراموشی مطلق از همه چی 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ اینجا هرچی نداره صفا داره دیوونه خونه رو میگم 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ اینجا هرچی نداره صفا دارهدیوونه خونه رو میگم داشت البته 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ لطفا اتاق منو سبز کنید اتاقای اینجا همه آبی هستن 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ اتاقای اینجا همه آبی هستن میدونم.. ولی باید اتاق من سبز باشه... من از اون دویانه های خیلی خطرناکمااا. حرفمو گوش کنید 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ میدونم.. ولی باید اتاق من سبز باشه... من از اون دویانه های خیلی خطرناکمااا. حرفمو گوش کنید راه نداره بودجه ندارم خیلی خطرناک ها رو تو اتاق تاریک می ذاریم که رنگ دیواراش مهم نیست 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ راه نداره بودجه ندارم خیلی خطرناک ها رو تو اتاق تاریک می ذاریم که رنگ دیواراش مهم نیست نه همون ابی خوبه.. چه مدیر دارالمجانین خشنی..بابا ارشد قبول شدیااا. بجای شیرینی اتاقمو خوشکل کن.. 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ نه همون ابی خوبه.. چه مدیر دارالمجانین خشنی..بابا ارشد قبول شدیااا. بجای شیرینی اتاقمو خوشکل کن.. مدیر باید خشن باشه اگر نباشه که له میشه ولی من مدیر نیستم می گم که بودجه نداریم اگر خیلی دوست داری یه قوطی رنگ بخر بیا خودت رنگش بزن 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ مدیر باید خشن باشه اگر نباشه که له میشه ولی من مدیر نیستممی گم که بودجه نداریم اگر خیلی دوست داری یه قوطی رنگ بخر بیا خودت رنگش بزن نمیخوام...:icon_razz: شما کی بودجه دارید.. اینو بگو..:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ نمیخوام...:icon_razz:شما کی بودجه دارید.. اینو بگو..:vahidrk: تا رئیس قبلی رو گرفتن و اختلاس ها رو بازگشت دادن 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ تا رئیس قبلی رو گرفتن و اختلاس ها رو بازگشت دادن :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ خداحافظ بر بروبچ عاقل دیونه خونه میگم عالمیست اینجا همین سلام 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ خداحافظ بر بروبچ عاقل دیونه خونه میگم عالمیست اینجا همین سلام سلام خوش اومدید دیونه که باشی دنیات یه رنگ دیگه است حداقلش اینه میگن دیونه ای 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ اتاقمو رنگ کردید یانه رنگ خریدیم ولی کارگر نداریم البته مسئول خرید اشتباهی قرمز خریده 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ رنگ خریدیم ولی کارگر نداریم البته مسئول خرید اشتباهی قرمز خریده قرمز و بزن تو اتاق خودت داغ کنی... من رنگ سبز میخوام موهاتو میکنمااااااا نگی نگفتی کشل میری دانشگاه 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ پری دریایی چرا نمیای از اون آمپولای آرام بخش بزنی بهمون؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ پری دریایی چرا نمیای از اون آمپولای آرام بخش بزنی بهمون؟؟؟؟ اااااااا تو نخوابیدی هنوز منم نخوابیدم قرصارو نخوردم امشب ایناها گذاشتم زیز لبم 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ اااااااا تو نخوابیدی هنوز منم نخوابیدم قرصارو نخوردم امشب ایناها گذاشتم زیز لبم دیوونه خواب و خوراک داره؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده