*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۳ دیوونه ها ناراحت میشن عایا؟؟؟ نه شوما بوگو؟؟؟ . . . . . . . . . . . .. . .. . . . . .. . اون آجر من کوووو؟؟؟:evilsmile: آخ آخ میخای خودتو بزنی؟؟؟؟ بده من بزنم دردش بیشترباشه. خودت بزنی ممکنه پارتی بازی کنی برای خودت یواشتر بزنی :))) 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۳ من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من یه گوشه نشسته بودم. از بینام بپرس. همه اش زیر سر این بینامه :))) آجی از دست رفتیبچه ها لباس مخصوصو بیارید مریض جدیدمون خیلی حالش بده پ ن پ منم؟؟؟؟همی دیرو بود کشلت کردم کشلووووو توپول و دون دون بودن هم که دیگه ذاتیهههه بله که شمایید کشلو خانباز جلو آینه نشستید؟همش تقصیر این معاونه پس ذاتی زشتالکید آره؟ 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۳ آجی از دست رفتیبچه ها لباس مخصوصو بیارید مریض جدیدمون خیلی حالش بده بیا علی آقا. انقد شلوغ کردی میخوان لباس مخصوص تنت کنن. 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۳ آجی از دست رفتیبچه ها لباس مخصوصو بیارید مریض جدیدمون خیلی حالش بده بله که شمایید کشلو خانباز جلو آینه نشستید؟همش تقصیر این معاونه پس ذاتی زشتالکید آره؟ نوچچچچچچچچ زشتالو کشلو توپولو دون دون شمایییییییییییییییییییی بیا علی آقا. انقد شلوغ کردی میخوان لباس مخصوص تنت کنن. من که لباس دارم لباسمم صورتیهههههههه:1111: 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۳ نوچچچچچچچچزشتالو کشلو توپولو دون دون شمایییییییییییییییییییی من که لباس دارم لباسمم صورتیهههههههه:1111: رو حرف رئیس حرف نمیزنن گفتم شمایید خخخخخصورتی مال مونثا هستش بابا اشتباه پوشیدین 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۳ بیا علی آقا. انقد شلوغ کردی میخوان لباس مخصوص تنت کنن. اللهی عزیزم ببین لباست چه آستینای خوبی دارم به به دستتو بیار جلو آفرین دخمل گل 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۳ من که لباس دارم لباسمم صورتیهههههههه:1111: از این لباسای خوشگل که دستتو میبندنا. بپوش خودتو لوس نکن:guntootsmiley2: 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۳ اللهی عزیزم ببین لباست چه آستینای خوبی دارم به به دستتو بیار جلو آفرین دخمل گل آرتاش علی نمی پوشه با گولش بزنیم. بعد منو تو بینام و دکترای دیگه ب زور لباسو میپوشونیم 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۳ آرتاش علی نمی پوشه با گولش بزنیم. بعد منو تو بینام و دکترای دیگه ب زور لباسو میپوشونیم تو و بینام کی هستید؟اول مشخص کن 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۳ سلام بر اقا پسرای گل ارتاش و بینام سلام علی خانوم گلم خوبی خانمی:w127: 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۳ سلام بر اقا پسرای گل ارتاش و بینامسلام علی خانوم گلم خوبی خانمی:w127: سلام 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۳ سلام سلام میگم اینجا تاریکه لامپ هم سوخته لامپ دارم برا عوض کردن ولی قدم نمیرسه روزنامه داری بندازم زیر پام 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۳ تو و بینام کی هستید؟اول مشخص کن ببین من بینامم. دخترم و دکتر اینجا اون بینامه. پسره. دیوونس. میگه اومده ملاقت ، به روش نیارین دیوونس ضربه روحی میخوره طفلی :)) 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۳ راستی من راضیه هستم از مریخ 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۳ سلام بر اقا پسرای گل ارتاش و بینامسلام علی خانوم گلم خوبی خانمی:w127: به به سعلااااااااااااااااااام. خوبید؟ شما هم آره؟؟ 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۳ ببین من بینامم. دخترم و دکتر اینجااون بینامه. پسره. دیوونس. میگه اومده ملاقت ، به روش نیارین دیوونس ضربه روحی میخوره طفلی :)) اون به در و دیوارو درخت میگن بی ادب من آقا بینامم. آره تو دکتری جون عمه ات خخ 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۳ سلام میگم اینجا تاریکه لامپ هم سوخته لامپ دارم برا عوض کردن ولی قدم نمیرسه روزنامه داری بندازم زیر پام پاپا چی شد؟؟؟///شما که خوب بودین روزنامه؟حجم؟ارتفاع؟ ببین من بینامم. دخترم و دکتر اینجااون بینامه. پسره. دیوونس. میگه اومده ملاقت ، به روش نیارین دیوونس ضربه روحی میخوره طفلی :)) تو حالت خوبه؟اون دیوونس؟ راستی من راضیه هستم از مریخ پاپا پاپا پاپااااا نگفته بودین اسم اصلیتونو هاااااااا:biggrin: 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۳ راستی این علی مجرده اونجوری نگاش نکن. متأهله 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۳ پاپا چی شد؟؟؟///شما که خوب بودینروزنامه؟حجم؟ارتفاع؟ تو حالت خوبه؟اون دیوونس؟ پاپا پاپا پاپااااا نگفته بودین اسم اصلیتونو هاااااااا:biggrin: پاپا کیه سلام :girl_blush2: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده