pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خنده نداره گریه دار :ubhuekdv133q83a7yy7 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ :ubhuekdv133q83a7yy7 تو خوب میشی:mornincoffee: 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تو خوب میشی:mornincoffee: نه نمیشم کیس مورد نظر باید شامل موارد زیر باشد: کاربری با روانی شاد کاربری که بالا خانه خانه خود را اجاره داده کاربری که بالاخانه را تعطیلات فرستاده کاربری که در خطر تهدید از دست دادن بالا خانه است کاربری که شما از دست او عاصی شده اید! کاربری که ویروس واگیر روان شادی دارد در صورت تمایل خودتان و سایر موارد.... اگه دیوونگی ایناست من عاااااااااااااااااشق دیوونگی خودمم :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ زیر تخت ستاره ببندین منو بیمار به این قانعی دیدین آخه؟؟؟ زیر تخت نمیشه ولی می تونیم ببندیمت به ستون 3 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ زیر تخت نمیشه ولی می تونیم ببندیمت به ستون نه من خطرناکم اونجا ممکنه اتفاقای بدی بیفته! یه وقت دیدین ساختمون ریخت رو سرتون 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نه من خطرناکم اونجا ممکنه اتفاقای بدی بیفته! یه وقت دیدین ساختمون ریخت رو سرتون ستون ها مخصوص بیمار های خطرناک ساخته شده و مقاوم سازی شده هستن مشکلی نداره 2 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ستون ها مخصوص بیمار های خطرناک ساخته شده و مقاوم سازی شده هستن مشکلی نداره از من گفتن بود.. هرجا دوس دارین ببندین .. خطرات احتمالی با خودتون 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ از من گفتن بود.. هرجا دوس دارین ببندین .. خطرات احتمالی با خودتون وزنه به پاهات هم وصل می کنیم که نتونی تکون بخوری 3 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ وزنه به پاهات هم وصل می کنیم که نتونی تکون بخوری بازم هشدار میدم بهتون.. 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بازم هشدار میدم بهتون.. حالا که اصرار داری می اندازیمت تو سیاه چاله :gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ حالا که اصرار داری می اندازیمت تو سیاه چاله :gnugghender: هم چنان هشدار منو آویزه گوشتون کنین .. 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ هم چنان هشدار منو آویزه گوشتون کنین .. چند کیلویی؟ گوش ما تحمل نداره کنده میشه 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ چند کیلویی؟ گوش ما تحمل نداره کنده میشه شما خودتون نیاز به بستری شدن داری که!!! ولی خو هشدارمم مث خودم سنگین و متینه.. 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ شما خودتون نیاز به بستری شدن داری که!!! ولی خو هشدارمم مث خودم سنگین و متینه.. من رهبر دیوونه ها هستم اختیاراتم زیاده ولی بستری هستم به هر حال یعنی بالای 200 کیلو 3 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من رهبر دیوونه ها هستم اختیاراتم زیاده ولی بستری هستم به هر حالیعنی بالای 200 کیلو برو رو یه تن.. :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ برو رو یه تن.. :gnugghender: یکی مث خودت پیدا میکنیم میبندیمتون به هم 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ یکی مث خودت پیدا میکنیم میبندیمتون به هم همین که هوادار گفت تصمیم نهایی گرفته شد 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ یکی مث خودت پیدا میکنیم میبندیمتون به هم بابا من وزن هشدارمو گفتــــــــم.. هشدار جسم نیس باشه هر تصمیم گرفتین اجرا کنین فقط منــــو در جریان بذارین :دی من رفتـــــــــــــــم :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده