afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ حالا میخواستم بگم 10نفر خوبه لو ندادم دیوونه دیوونه است دیگه چه 4 تا باشه چه 10 تا حالا تو خوبی در موارد حاد طرف درباره ی خودش به صورت سوم شخص حرف می زنه 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ دیوونه دیوونه است دیگه چه 4 تا باشه چه 10 تاحالا تو خوبی در موارد حاد طرف درباره ی خودش به صورت سوم شخص حرف می زنه اونم لابد شماید 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ اونم لابد شماید من درمون شدم حالا نوبت توئه 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ من درمون شدمحالا نوبت توئه نوچ منم سالمم 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ من درمون شدمحالا نوبت توئه نوچ منم سالمم اینجا مال دیوونه هاس هرکی فکر میکنه درمون شده بره بیرون 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ اینجا مال دیوونه هاس هرکی فکر میکنه درمون شده بره بیرون :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ نوچ منم سالمم خودت که نمی تونی بفهمی من باید تایید کنم اینجا مال دیوونه هاس هرکی فکر میکنه درمون شده بره بیرون تو برگرد سر پستت تا اخراجت نکردم بعد اون مریضیم خوب شد بقیه اش که هست 3 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ اینجا مال دیوونه هاس هرکی فکر میکنه درمون شده بره بیرون مواااااااافقم 3 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ سلام به ديونه هاي عزيز اينا منو 15روز تو انفرادي مطلق گذاشتن تا تو ابام عيد كسي رو نخورم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ سلام به ديونه هاي عزيزاينا منو 15روز تو انفرادي مطلق گذاشتن تا تو ابام عيد كسي رو نخورم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلام..... پس اینجا بچه ها شانس اوردن نخوردیشون//:w16: 4 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ سلام به ديونه هاي عزيزاينا منو 15روز تو انفرادي مطلق گذاشتن تا تو ابام عيد كسي رو نخورم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 کسی را نخوری یا آجیل و شیرنیای عیدو نخوری 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ سلام به ديونه هاي عزيزاينا منو 15روز تو انفرادي مطلق گذاشتن تا تو ابام عيد كسي رو نخورم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلام آجی دیوونه خودم خوبی؟؟:w127: 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ ماجرای دل دیوانه بگفتم به طبیب که همه شب در چشمست به فکرت بازم گفت از این نوع شکایت که تو داری سعدی درد عشقست ندانم که چه درمان سازم 3 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ سلام به همه ديونه هاي عزيزم خوفين؟؟؟؟؟؟؟؟؟ يه خبر خوش: دكتراي ديونه اينجا كه فكر ميكردن من واقعا آدم ميخورم به اين نتيجه رسيدن كه من واقعا آدم نميخورم بلكه توهم ميزنم فكر كنم بايد خود دكترارو بيارن بستري كنن تا خودم خوبشون كنم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۳ سلام به همه ديونه هاي عزيزمخوفين؟؟؟؟؟؟؟؟؟ يه خبر خوش: دكتراي ديونه اينجا كه فكر ميكردن من واقعا آدم ميخورم به اين نتيجه رسيدن كه من واقعا آدم نميخورم بلكه توهم ميزنم فكر كنم بايد خود دكترارو بيارن بستري كنن تا خودم خوبشون كنم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ماجرای دل دیوانه بگفتم به طبیب که همه شب در چشمست به فکرت بازم گفت از این نوع شکایت که تو داری سعدی درد عشقست ندانم که چه درمان سازم سلام آجی دیوونه خودمخوبی؟؟:w127: همین 3 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۳ ديونه ها كجايين؟؟؟؟؟؟؟؟ نكنه همتونو مرخص كردن؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۳ ديونه ها كجايين؟؟؟؟؟؟؟؟نكنه همتونو مرخص كردن؟؟؟؟ نه بابا در باز بوده همشون فرار کردن دارم تک تک برشون میگردونم 3 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ به پیشنهاد دوستان اومدم خودمو بستــــری کنـــم :53tnkbetm2eof1u84pj 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ به پیشنهاد دوستان اومدم خودمو بستــــری کنـــم :53tnkbetm2eof1u84pj تخت خالی نداریم 3 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تخت خالی نداریم زیر تخت ستاره ببندین منو بیمار به این قانعی دیدین آخه؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده