آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ یه قسمت از مغزش رو تخلیه کنید یعنی مثل شما بشن؟ 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ خودش معتقده که جنون خود مرغ پنداری دارهولی نظر من جنون خروس پنداری هه شایدم هر دوش 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ یعنی مثل شما بشن؟ نه مغز من چون خیلی بزرگ بود یه کمش تخلیه شد این قضیه اش فرق داره 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ شایدم هر دوش یعنی دوجنسه پنداری از نوع ماکیان داره(اصلا این ماکیان که گفتم خودم کفم برید ) 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ نه مغز من چون خیلی بزرگ بود یه کمش تخلیه شد این قضیه اش فرق داره آره ژون خودتون 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ یعنی دوجنسه پنداری از نوع ماکیان داره(اصلا این ماکیان که گفتم خودم کفم برید ) ماکیان چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ آره ژون خودتون ما کی هستیم ؟ 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ ماکیان چیه؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ادبیات صفر 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ ما کی هستیم ؟ دشمن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ادبیات صفر آره ادبیات فارسیم صفره اما زبون خودمو خوب بلدم 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ سلامعه عه شما الان متوجه شدید؟3هفته میشه عوض کردمابده/>؟ آره تازه متوجه شدم....قبلیه بهتر بود...اون آواتارت داستان داشت منم دوست ندارم برو خودکشی کن بخندیم تنها امید زندگیم تو بودی که 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ دشمن آره ادبیات فارسیم صفره اما زبون خودمو خوب بلدم شما کی هستین؟ منم زبون خودم رو خوب بلدم (هم زبون هام تو دانشگاه بهم می گفتن استاد چون هیچ لغتی نبود که گفته بشه و من ندونمش) ولی دیگه ماکیان تو ادبیات دبیرستان بود:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ آره تازه متوجه شدم....قبلیه بهتر بود...اون آواتارت داستان داشت تنها امید زندگیم تو بودی که می دونم ولی چیکار میشه کرد فقط وقتی خواستی خودکشی کنی خبر کن فیلم بگیریم بعد بلوتوث کنیم 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ شما کی هستین؟منم زبون خودم رو خوب بلدم (هم زبون هام تو دانشگاه بهم می گفتن استاد چون هیچ لغتی نبود که گفته بشه و من ندونمش) ولی دیگه ماکیان تو ادبیات دبیرستان بود:icon_pf (34): ما هستیم دیگه خوب حالا که چی؟ 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ آره تازه متوجه شدم....قبلیه بهتر بود...اون آواتارت داستان داشت تنها امید زندگیم تو بودی که ماشالله چقدر زود متوجه شدینعه چه داستانی 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ ما هستیم دیگهخوب حالا که چی؟ ما کیه؟ منظورم یه کم نهفته است منظورم اینه که درسته زبان مادری رو بلدیم ولی این دلیل نمی شه بقیه ی زبون ها رو بلد نباشیم (مثلا من با اینکه استعدادی تو یاد گرفتن زبان ندارم ولی می دونم این بزرگترین نقطه ضعفمه و تلاشم رو می کنم) 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ ما کیه؟منظورم یه کم نهفته است منظورم اینه که درسته زبان مادری رو بلدیم ولی این دلیل نمی شه بقیه ی زبون ها رو بلد نباشیم (مثلا من با اینکه استعدادی تو یاد گرفتن زبان ندارم ولی می دونم این بزرگترین نقطه ضعفمه و تلاشم رو می کنم) ما منم بابا یه کلمه ی ماکیان و نمیدونستم دیگه جرم نکردم که ای بابا 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ ما منمبابا یه کلمه ی ماکیان و نمیدونستم دیگه جرم نکردم که ای بابا تو چن نفری؟ نه راه نداره می خوام دارت بزنم 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ تو چن نفری؟نه راه نداره می خوام دارت بزنم هی 3-4نفری میشیم بشین بینیم باو 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ هی 3-4نفری میشیمبشین بینیم باو روانکاوی با موفقیت اجرا شد این بیمار چند شخصیتیه و خیلی خطرناک سریعا مغزش رو تخلیه کنید اصلا نمی شه تا دارت نزنم نمی شینم 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ روانکاوی با موفقیت اجرا شد این بیمار چند شخصیتیه و خیلی خطرناک سریعا مغزش رو تخلیه کنید اصلا نمی شه تا دارت نزنم نمی شینم حالا میخواستم بگم 10نفر خوبه لو ندادم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده