آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ زبونتونو با ساتور میبرمااااااااااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ زبونتونو با ساتور میبرمااااااااااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ دل دیوانهام، دیوانه تر شی خراب خانهام ویرانه تر شی کشم آهی که گردون را بسوزد که آه سوته دیلان، کارگر شی هر آن باغی که نخلش سر به در بی مدامش باغبون، خونین جگر بی بباید کندنش از بیخ و از بن اگر بارش همه لعل و گهر بی ز هجرانت، هزار اندیشه دیرم همیشه زهر غم در شیشه دیرم ز ناسازی بخت و گردش چرخ فغان و آه و زاری، پیشه دیرم فلک کی بشنوه آه و فغونم به هر گردش زنه آتش به جونم یک عمری بگذرونم با غم و درد به کام دل نگرده آسمونم 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ دل دیوانهام، دیوانه تر شیخراب خانهام ویرانه تر شی کشم آهی که گردون را بسوزد که آه سوته دیلان، کارگر شی هر آن باغی که نخلش سر به در بی مدامش باغبون، خونین جگر بی بباید کندنش از بیخ و از بن اگر بارش همه لعل و گهر بی ز هجرانت، هزار اندیشه دیرم همیشه زهر غم در شیشه دیرم ز ناسازی بخت و گردش چرخ فغان و آه و زاری، پیشه دیرم فلک کی بشنوه آه و فغونم به هر گردش زنه آتش به جونم یک عمری بگذرونم با غم و درد به کام دل نگرده آسمونم تب 240 درجه تب و لرز شدیدددددددددددددددددد اوضاع وخیم 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ تب 240 درجه تب و لرز شدیدددددددددددددددددد اوضاع وخیم 2 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ چرا چشون شده؟ هنوز معاینش نکردم 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ هنوز معاینش نکردم معاینه کنید زود به منم خبر بدید 3 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ معاینه کنید زود به منم خبر بدید خودش معتقده که جنون خود مرغ پنداری داره ولی نظر من جنون خروس پنداری هه 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ خودش معتقده که جنون خود مرغ پنداری دارهولی نظر من جنون خروس پنداری هه دیگه از مرز مرغ و خروس گذشته ما جنون خود آدم پنداری داریم 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ معاینه کنید زود به منم خبر بدید سلام... آواتارتو چرا عوض کردی؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ سلام... آواتارتو چرا عوض کردی؟؟؟؟؟ :vahidrk: اقا شما اومدی واسه بستری شدن؟ 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ خودش معتقده که جنون خود مرغ پنداری دارهولی نظر من جنون خروس پنداری هه یعنی مرغه فکر می کنه خروسه 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ سلام احوال شما رئیس نبودی اینجا شرایط خیلی فرق کرده من خودم میخام واسه کل مجموعه ادعای مالکیت کنم شرمنده رهبر که من باشم مالکه مواظب گردنت باش:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ :icon_pf (34):این مریض از دست رفت یه قسمت از مغزش رو تخلیه کنید 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ :vahidrk:اقا شما اومدی واسه بستری شدن؟ مَشتی من که خیلی وقته اینجا بستریم...ندیده بودی؟؟ 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ مَشتی من که خیلی وقته اینجا بستریم...ندیده بودی؟؟ ازت قطع امید شده فرستادیمت تو قرنطینه برا همین کسی زیاد ازت خبر نداره 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ ازت قطع امید شده فرستادیمت تو قرنطینه برا همین کسی زیاد ازت خبر نداره هیشکی منو دوست ندارهhttp://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/new%20smile/sigh.gif 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ سلام... آواتارتو چرا عوض کردی؟؟؟؟؟ سلام عه عه شما الان متوجه شدید؟3هفته میشه عوض کردمابده/>؟ 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ هیشکی منو دوست ندارهhttp://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/new%20smile/sigh.gif منم دوست ندارم برو خودکشی کن بخندیم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده