Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ اصن من دیگه نمیام اینجا مگه شوما دیوونه نیستی؟؟؟:w127: 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ مگه شوما دیوونه نیستی؟؟؟:w127: نه 1 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ اصن من دیگه نمیام اینجا نه رئیس من فقط داداش جوزفمه عجب دیوونه احساساتی هستی تو بیا یه تجمع ادیبانه تو دیونه خونه واست راه میندازیم 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ نه دیوانه شو دیوانه شو که عاقلا تو دنیای امروز از دیوانه ها دیوانه ترن 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ عجب دیوونه احساساتی هستی تو بیا یه تجمع ادیبانه تو دیونه خونه واست راه میندازیم به داداش جوزفم میگم مسخره م کردین 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ [TABLE] [TR] [TD=class: b, align: center]حیلت رها کن عاشقا دیوانه شو دیوانه شو [/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=class: b, align: center]و اندر دل آتش درآ پروانه شو پروانه شو[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b, align: center]هم خویش را بیگانه کن هم خانه را ویرانه کن[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=class: b, align: center]وآنگه بیا با عاشقان هم خانه شو هم خانه شو[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b, align: center]رو سینه را چون سینهها هفت آب شو از کینهها[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=class: b, align: center]وآنگه شراب عشق را پیمانه شو پیمانه شو[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b, align: center]باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=class: b, align: center]گر سوی مستان میروی مستانه شو مستانه شو[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b, align: center]آن گوشوار شاهدان هم صحبت عارض شده[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=class: b, align: center]آن گوش و عارض بایدت دردانه شو دردانه شو[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b, align: center]چون جان تو شد در هوا ز افسانه شیرین ما[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=class: b, align: center]فانی شو و چون عاشقان افسانه شو افسانه شو[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b, align: center]تو لیله القبری برو تا لیله القدری شوی[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=class: b, align: center]چون قدر مر ارواح را کاشانه شو کاشانه شو[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b, align: center]اندیشهات جایی رود وآنگه تو را آن جا کشد[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=class: b, align: center]ز اندیشه بگذر چون قضا پیشانه شو پیشانه شو[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b, align: center]قفلی بود میل و هوا بنهاده بر دلهای ما[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=class: b, align: center]مفتاح شو مفتاح را دندانه شو دندانه شو[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b, align: center]بنواخت نور مصطفی آن استن حنانه را[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=class: b, align: center]کمتر ز چوبی نیستی حنانه شو حنانه شو[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b, align: center]گوید سلیمان مر تو را بشنو لسان الطیر را[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=class: b, align: center]دامی و مرغ از تو رمد رو لانه شو رو لانه شو[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b, align: center]گر چهره بنماید صنم پر شو از او چون آینه[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=class: b, align: center]ور زلف بگشاید صنم رو شانه شو رو شانه شو[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b, align: center]تا کی دوشاخه چون رخی تا کی چو بیذق کم تکی[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=class: b, align: center]تا کی چو فرزین کژ روی فرزانه شو فرزانه شو[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b, align: center]شکرانه دادی عشق را از تحفهها و مالها[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=class: b, align: center]هل مال را خود را بده شکرانه شو شکرانه شو[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b, align: center]یک مدتی ارکان بدی یک مدتی حیوان بدی[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=class: b, align: center]یک مدتی چون جان شدی جانانه شو جانانه شو[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b, align: center]ای ناطقه بر بام و در تا کی روی در خانه پر[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=class: b, align: center]نطق زبان را ترک کن بیچانه شو بیچانه شو[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b, align: center]ای شمس تبریزی بیا در جان جان داری تو جا[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=class: b, align: center]جان را نوا بخشا شها، شاهانه شو،شاهانه شو[/TD] [/TR] [/TABLE] 1 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ به داداش جوزفم میگم مسخره م کردین مسخره کردیم نه بابا 2 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ [TABLE][TR] [TD=class: b, align: center]حیلت رها کن عاشقا دیوانه شو دیوانه شو[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=class: b, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b, align: center][/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=class: b, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b, align: center][/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=class: b, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b, align: center][/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=class: b, align: center]کمتر ز چوبی نیستی حنانه شو حنانه شو[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b, align: center][/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=class: b, align: center][/TD] [/TR] [/TABLE] ایول 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ [TABLE][TR] [TD=class: b, align: center]حیلت رها کن عاشقا دیوانه شو دیوانه شو[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=class: b, align: center]و اندر دل آتش درآ پروانه شو پروانه شو[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b, align: center]هم خویش را بیگانه کن هم خانه را ویرانه کن[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=class: b, align: center]وآنگه بیا با عاشقان هم خانه شو هم خانه شو[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b, align: center]رو سینه را چون سینهها هفت آب شو از کینهها[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=class: b, align: center]وآنگه شراب عشق را پیمانه شو پیمانه شو[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b, align: center]باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=class: b, align: center]گر سوی مستان میروی مستانه شو مستانه شو[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b, align: center]آن گوشوار شاهدان هم صحبت عارض شده[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=class: b, align: center]آن گوش و عارض بایدت دردانه شو دردانه شو[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b, align: center]چون جان تو شد در هوا ز افسانه شیرین ما[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=class: b, align: center]فانی شو و چون عاشقان افسانه شو افسانه شو[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b, align: center]تو لیله القبری برو تا لیله القدری شوی[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=class: b, align: center]چون قدر مر ارواح را کاشانه شو کاشانه شو[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b, align: center]اندیشهات جایی رود وآنگه تو را آن جا کشد[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=class: b, align: center]ز اندیشه بگذر چون قضا پیشانه شو پیشانه شو[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b, align: center]قفلی بود میل و هوا بنهاده بر دلهای ما[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=class: b, align: center]مفتاح شو مفتاح را دندانه شو دندانه شو[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b, align: center]بنواخت نور مصطفی آن استن حنانه را[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=class: b, align: center]کمتر ز چوبی نیستی حنانه شو حنانه شو[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b, align: center]گوید سلیمان مر تو را بشنو لسان الطیر را[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=class: b, align: center]دامی و مرغ از تو رمد رو لانه شو رو لانه شو[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b, align: center]گر چهره بنماید صنم پر شو از او چون آینه[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=class: b, align: center]ور زلف بگشاید صنم رو شانه شو رو شانه شو[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b, align: center]تا کی دوشاخه چون رخی تا کی چو بیذق کم تکی[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=class: b, align: center]تا کی چو فرزین کژ روی فرزانه شو فرزانه شو[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b, align: center]شکرانه دادی عشق را از تحفهها و مالها[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=class: b, align: center]هل مال را خود را بده شکرانه شو شکرانه شو[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b, align: center]یک مدتی ارکان بدی یک مدتی حیوان بدی[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=class: b, align: center]یک مدتی چون جان شدی جانانه شو جانانه شو[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b, align: center]ای ناطقه بر بام و در تا کی روی در خانه پر[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=class: b, align: center]نطق زبان را ترک کن بیچانه شو بیچانه شو[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b, align: center]ای شمس تبریزی بیا در جان جان داری تو جا[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=class: b, align: center]جان را نوا بخشا شها، شاهانه شو،شاهانه شو[/TD] [/TR] [/TABLE] 2 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ بهبه کجای شما نکنه بهبود پیدا کردی دیگه نمیای 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ بهبه کجای شما نکنه بهبود پیدا کردی دیگه نمیای با رئیس درست صوبت کنید سلام کو؟پیشو خورد؟ سلام معاون اوضاع ردیفه؟ 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ :icon_pf (34):این مریض از دست رفت 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ :icon_pf (34):این مریض از دست رفت ما خیلی وقته از دست رفتیم 1 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ با رئیس درست صوبت کنید سلام کو؟پیشو خورد؟سلام معاون اوضاع ردیفه؟ سلام احوال شما رئیس نبودی اینجا شرایط خیلی فرق کرده من خودم میخام واسه کل مجموعه ادعای مالکیت کنم 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ سلام احوال شما رئیس نبودی اینجا شرایط خیلی فرق کرده من خودم میخام واسه کل مجموعه ادعای مالکیت کنم بزنم نصف بشید؟وقتی من نیستم چیکارا که نمیکنید ما خیلی وقته از دست رفتیم تیریپ غم میاید واسه من؟الان یه شوک وارد میکنم 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ تیریپ غم میاید واسه من؟الان یه شوک وارد میکنم 1 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ بزنم نصف بشید؟وقتی من نیستم چیکارا که نمیکنید خب تو چرا نیستی؟ تیریپ غم میاید واسه من؟الان یه شوک وارد میکنم شوکو که وارد کن ولی بچه حالش خوب نیس 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ شوکو که وارد کن ولی بچه حالش خوب نیس چرا چشون شده؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده