.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ خب پس به خودت شک داری؟؟؟ نه...شک ندارم اصلا 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ نه...شک ندارم اصلا :hapydancsmil: شما بیماریتون چیه که اومدین اینجا؟؟:w127: 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ :hapydancsmil: شما بیماریتون چیه که اومدین اینجا؟؟:w127: بیمار نیستم من 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ بیمار نیستم من هرکی اینجا میاد بیماره 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ هرکی اینجا میاد بیماره دکتر نداره اینجا یعنی؟؟؟ من میشم پس 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ دکتر نداره اینجا یعنی؟؟؟ من میشم پس اینجا همه دوست دارن دیوونه باشن دکتر نمیخوایم 1 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ اینجا همه دوست دارن دیوونه باشندکتر نمیخوایم باشه منم مریض اصن 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ باشه منم مریض اصن البته یه سری هم میگن دکترن اما اونا بیماری دکتر پنداری دارن مثلا من اخیرا دچار مرغ پنداری مفرت شدم 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ البته یه سری هم میگن دکترناما اونا بیماری دکتر پنداری دارن مثلا من اخیرا دچار مرغ پنداری مفرت شدم آهان... پس ما سنگین و رنگین خودمو مریض اعلام کنیم بهتره پس... بیماری شما جز نوادر محسوب میشه گویا... من نشنیدم تا حالا... حّــــــــــــادِّها 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ آهان... پس ما سنگین و رنگین خودمو مریض اعلام کنیم بهتره پس... بیماری شما جز نوادر محسوب میشه گویا... من نشنیدم تا حالا... حّــــــــــــادِّها به شدت!!! ایناها: 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ خب شرح وظایفش طولانیه از واکس زدن کفشا میتونه باشه تا شستن لباسا بسته به نیاز دارالمجانین و تخصصی که نداره با تعهدی که داره همون شستن لباسا خوبه بهش بگو حکمش رو بنویسه بیاره امضا کنم 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ جوزف گفت چرا داروهاتونو سر وقت نمیخورید؟ 1 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ اوا مگه شما چراغ خاموش اومدیییی؟؟؟ عجب اعترافی گرفتی 1 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ اوا مگه شما چراغ خاموش اومدیییی؟؟؟ من؟؟؟ نه جوزف گفت چرا داروهاتونو سر وقت نمیخورید؟ میخورن و اینجورین 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ میخورن و اینجورین من که رئیسم جوزف بود حالا که اون نیست منم دیگه کاریتون ندارم فقط حامل پیغام بودم داروهاتونو بخورید یهو دیدید دوباره سرو کله ش پیدا شد 1 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ دکتر نداره اینجا یعنی؟؟؟ من میشم پس چنتا خط قبلتر داشتیم شح وظایف دکترا را تشریح میکردم برو بخون خاسی مدارکتو بیار 1 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ من که رئیسم جوزف بود حالا که اون نیست منم دیگه کاریتون ندارمفقط حامل پیغام بودم داروهاتونو بخورید یهو دیدید دوباره سرو کله ش پیدا شد خب بیا من خودم میشم رئیست برو به دیوونه ها گیر بده خوش باش 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ میخورن و اینجورین من که رئیسم جوزف بود حالا که اون نیست منم دیگه کاریتون ندارمفقط حامل پیغام بودم داروهاتونو بخورید یهو دیدید دوباره سرو کله ش پیدا شد چنتا خط قبلتر داشتیم شح وظایف دکترا را تشریح میکردم برو بخون خاسی مدارکتو بیار ما اینجا دکتر نداریم!!!!!!! هممون دیوونه ایم و دوست داریم دیوونه بمونیم 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ خب بیا من خودم میشم رئیست برو به دیوونه ها گیر بده خوش باش نه رئیس من فقط داداش جوزفمه 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ ما اینجا دکتر نداریم!!!!!!!هممون دیوونه ایم و دوست داریم دیوونه بمونیم اصن من دیگه نمیام اینجا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده