.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ :aghosh: خوفم راستی( جواب امضاتو دادم که گفتی چطوری؟؟) 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ :aghosh: خوفم راستی( جواب امضاتو دادم که گفتی چطوری؟؟) :icon_pf (17)::aghosh::boos: عزیزمی ، خداروشکر که خوبی. منم خوبم ( میدونم تو دلت حالمو پرسیدی) اصلن از وقتی استاد شدس کجایی؟ معلوم هس؟ 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ :icon_pf (17)::aghosh::boos: عزیزمی ، خداروشکر که خوبی. منم خوبم ( میدونم تو دلت حالمو پرسیدی) اصلن از وقتی استاد شدس کجایی؟ معلوم هس؟ پرسیدم حالتو که فاطمه پست 4500 رو نگا کن آجی منطورتو متوجه نشدم....از وقتی چی؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ پرسیدم حالتو که فاطمه پست 4500 رو نگا کن آجی منطورتو متوجه نشدم....از وقتی چی؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مرسی عزیزم ، شوخی کردم :boos: از وقتی استاد شدی ، به جمع اساتید پیوستی ، ارشد و ... 2 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ مرسی عزیزم ، شوخی کردم :boos: از وقتی استاد شدی ، به جمع اساتید پیوستی ، ارشد و ... به به درود ... سلام فاطمه خانم خوبي ؟؟ اومدم پروفتون / مهر و موم بود ، كلا بسته خوب هستين خوشي ؟؟ عيد و بهارتون مبارك 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ مرسی عزیزم ، شوخی کردم :boos: از وقتی استاد شدی ، به جمع اساتید پیوستی ، ارشد و ... نــــــــه آجو استاد چیه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ارشدم که نرفتم هنوز که:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ به به درود ... سلام فاطمه خانم خوبي ؟؟ اومدم پروفتون / مهر و موم بود ، كلا بسته خوب هستين خوشي ؟؟ عيد و بهارتون مبارك سلام به روی ماه شما ، ممنون ، بله بستس ، اومدم به دوستام سر بزنم ، خیالم راحت شه همه سرجاشونن و حالشون خوبه ، مرخص میشم سال نو شما هم مبارک ؛ امیدوارم سال خوبی داشته باشید و همش شادی و سلامتی و موفقیت باشه نــــــــه آجو استاد چیه:5c6ipag2mnshmsf5ju3ارشدم که نرفتم هنوز که:5c6ipag2mnshmsf5ju3 الان بهت میگم استاد که عادت کنی شما جرات داری نرو، من دارم خودمو خفه میکنم روز و شب ندارم اونوقت تو میخوای نری!!! 2 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ سلام به روی ماه شما ، ممنون ، بله بستس ، اومدم به دوستام سر بزنم ، خیالم راحت شه همه سرجاشونن و حالشون خوبه ، مرخص میشم سال نو شما هم مبارک ؛ امیدوارم سال خوبی داشته باشید و همش شادی و سلامتی و موفقیت باشه همچنين شما فطمه خانم گل انشالله سالي سرشار از نيكويي ، شادي ، موفقيت داشته باشيد منم مدتي نبودم (كوتاه) وقتي اومدم ديدم پروفايلت بسته است ، حسابي دلم گرفت ... خوشحالم دوباره ديدمت ، دوست مهربونم 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ همچنين شما فطمه خانم گلانشالله سالي سرشار از نيكويي ، شادي ، موفقيت داشته باشيد منم مدتي نبودم (كوتاه) وقتي اومدم ديدم پروفايلت بسته است ، حسابي دلم گرفت ... خوشحالم دوباره ديدمت ، دوست مهربونم از اینهمه ارزوی خوب ممنونم خیــــــــــــلی شدید درگیر درسا هستم ، حتی وقت واسه استراحتم کم میارم ، وقتی با نت کار دارم توفیقی میشه که یه سر اینجا بزنم اما بعد این مرحله از زندگی ( شاید تا 2 ماه دیگه ) اگه عمری باقی باشه حتما بهتون سر میزنم 2 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ از اینهمه ارزوی خوب ممنونم خیــــــــــــلی شدید درگیر درسا هستم ، حتی وقت واسه استراحتم کم میارم ، وقتی با نت کار دارم توفیقی میشه که یه سر اینجا بزنم اما بعد این مرحله از زندگی ( شاید تا 2 ماه دیگه ) اگه عمری باقی باشه حتما بهتون سر میزنم منم باز بعد از تعطيلات كمتر ميام مثل قبل ... انشالله هرجا هستي موفق باشي ! يك روز وقتي بشنوم فاطمه ، به موفقيت رسيده يك آدم خوبي شده ! مطمئنا در پوست خودم نميگنجم و از خوشحالي بال در ميارم خيلي خوشحال شدم فاطمه جان ! 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ منم باز بعد از تعطيلات كمتر ميام مثل قبل ... انشالله هرجا هستي موفق باشي ! يك روز وقتي بشنوم فاطمه ، به موفقيت رسيده يك آدم خوبي شده ! مطمئنا در پوست خودم نميگنجم و از خوشحالي بال در ميارم خيلي خوشحال شدم فاطمه جان ! ممنون ولی یه قسمت صحبتت یکم بو داشت ها مگه من ادم بدی بودم؟ 2 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ ممنون ولی یه قسمت صحبتت یکم بو داشت ها مگه من ادم بدی بودم؟ سو برداشت شد آجي منظورم اينه موفقيت در راستاي خير داشته باشي ! اگه پيروز مشي ، بزرگ ميشي ، خير باشه خوبي باشه ! بعضي ها هم موفق ميشن ، بزرگ ميشن ... همه خير و خوبي نيست ! شما كه خيلي خانومي ! خوبي ! مهربوني ! 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ سو برداشت شد آجي منظورم اينه موفقيت در راستاي خير داشته باشي ! اگه پيروز مشي ، بزرگ ميشي ، خير باشه خوبي باشه ! بعضي ها هم موفق ميشن ، بزرگ ميشن ... همه خير و خوبي نيست ! شما كه خيلي خانومي ! خوبي ! مهربوني ! شوخی کردم بلک عزیز ممنون منم واست بهترینها رو میخوام . خوشحال شدم دیدمت ، پیروز باشی 3 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ شوخی کردم بلک عزیز ممنون منم واست بهترینها رو میخوام . خوشحال شدم دیدمت ، پیروز باشی مرسي ! خيلي اقايي شما هم پيروز باشي ! در پناه حق باشي 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ سلام به روی ماه شما ، ممنون ، بله بستس ، اومدم به دوستام سر بزنم ، خیالم راحت شه همه سرجاشونن و حالشون خوبه ، مرخص میشم سال نو شما هم مبارک ؛ امیدوارم سال خوبی داشته باشید و همش شادی و سلامتی و موفقیت باشه الان بهت میگم استاد که عادت کنی شما جرات داری نرو، من دارم خودمو خفه میکنم روز و شب ندارم اونوقت تو میخوای نری!!! پس منم بهت میگم استاد... چطوری استاد؟؟ خوبی استاد؟؟ چشــــــــــم میرمالان که احساس میکنم حال ندارم بمونم.. شاید بعدا حال داشتم بمونم 1 سالحالا باز ببینم چی میشه دیگه 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ بستگی به نظر پزشکت داره ولی خب بیا یه کاری واست میکنیم شوما دکتری ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده