.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۳ دروخگو پس چرا نمیای احولمو نمپرسی نبودم که من تو هم که سراغمو نگرفتی تو این مدتی که من نبودم 2 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۳ سلام ، چ خبره اینجااا ؟؟؟ دیوونه خونس اگه نیاز داری بستری شی بفرما 3 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۳ نبودم که من تو هم که سراغمو نگرفتی تو این مدتی که من نبودم :vahidrk: دیونه های عزیز وقت ملاقات تمومه بقیه احوال پرسیتون باشه واسه ملاقات بعدی 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۳ دیوونه خونس اگه نیاز داری بستری شی بفرما شکلات و سیگارم میدین ؟:w12: 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ :vahidrk: دیونه های عزیز وقت ملاقات تمومه بقیه احوال پرسیتون باشه واسه ملاقات بعدی نریم؟؟؟ یه مدت خودم دکتر اینجا بودم دارو تجویز میکردم برا بیمارا برو تو صف تا معاینت کنم 2 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ شکلات و سیگارم میدین ؟:w12: بستگی به نظر پزشکت داره ولی خب بیا یه کاری واست میکنیم نریم؟؟؟ یه مدت خودم دکتر اینجا بودم دارو تجویز میکردم برا بیمارا برو تو صف تا معاینت کنم نه دیگه الان باز تو وقت ملاقاتی هسین باش همین تو دکتر بودی که اینجا خروجی نداشته 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ نبودم که من تو هم که سراغمو نگرفتی تو این مدتی که من نبودم چاکریم 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ بستگی به نظر پزشکت داره ولی خب بیا یه کاری واست میکنیم نه دیگه الان باز تو وقت ملاقاتی هسین باش همین تو دکتر بودی که اینجا خروجی نداشته چاکریم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ سام علیک ابجی، عاشقتم که پایه ثابت نواندیشانی نمیدونم چرا تا حالا مدیرت نکردن 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ سام علیک ابجی، عاشقتم که پایه ثابت نواندیشانی نمیدونم چرا تا حالا مدیرت نکردن 2بار گفتن مدیر شو قفول نکردم 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ 2بار گفتن مدیر شو قفول نکردم ای بابا چرا اخه؟ جامعه مهندسا به همچون مدیر فعالی نیاز داره ها 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ ای بابا چرا اخه؟ جامعه مهندسا به همچون مدیر فعالی نیاز داره ها منم مال یکی دو روزم بعدش دیگه نمیام 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ منم مال یکی دو روزم بعدش دیگه نمیام مهم اینه که تو اون یکی دو روز کولاک میکنی 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ مهم اینه که تو اون یکی دو روز کولاک میکنی من بیچاره آجی مگه چیکار مکنم 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ من بیچاره آجی مگه چیکار مکنم والا چه عرض کنم ، از اسم تاپیک معلومه چیکار میکنی 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ والا چه عرض کنم ، از اسم تاپیک معلومه چیکار میکنی در راه رضای خدا کمک میکنم 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ ســـــــــــــــلام آجی گُل خودم:hapydancsmil: خوبـــــــــــــــی؟؟؟:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده