MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ بعله رو قبل از اینکه عاقد بپرسه گفتم خوش به حال عاقدی که تو رو گرفته... کی هست حالا؟؟ 1 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ همه همین رو میگن ولی نمی دونم معکوس جواب داد عاقد داشت می دویید منم با لباس عروس می دویدم تورو خدا نرو خیلی دوییدم ولی یکی سوارش کرد در رفت لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ فکر کنم منم باید اسممو بنویسم 2 لینک به دیدگاه
mohamad_rs 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ آقا اومدیم ی سر ب برادران و خواهران دیونه بزنیم تا دلشون واشه آخه ((دیوانه چ. دیوانه ببیند خوشش آید)) بعد میگن مارو تحویل نمیگیرن 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ بعله رو قبل از اینکه عاقد بپرسه گفتم من نشنیدم دوباره بهش بگو 2 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ بعلهههههههههههههههههه بعلهههههههههههههههه بعلهههههههههههههههههه 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ فکر کنم منم باید اسممو بنویسم بیا قسمت خانوما هنوز جا داره ولی آقایون ظرفیتش تکمیله 3 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ حاجیییییییییییی کجاییییییییییییییییییی بیا بریم مهمونا منتظرن حاجیییییییییییییییی لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ بیا قسمت خانوما هنوز جا داره ولی آقایون ظرفیتش تکمیله دارالمجانین و هم زنونه مردونش کردن؟ چقدر اوضاع مردا بدتر زنهاستا 2 لینک به دیدگاه
mohamad_rs 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ اسم منم بنویسید اون خودکارو بده ب من 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ دارالمجانین و هم زنونه مردونش کردن؟چقدر اوضاع مردا بدتر زنهاستا سالماشونو نمیشه از هم دور نگه داشت چه برسه به دیوانگاااان آخه مردا وقتی بیمار روانی میشن میفهمن ، ولی خانوما به روی خودشون نمیارن 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ سالماشونو نمیشه از هم دور نگه داشت چه برسه به دیوانگاااان آخه مردا وقتی بیمار روانی میشن میفهمن ، ولی خانوما به روی خودشون نمیارن علتش میدونی چیه؟ همون زنهارو هم این مردا دیونه کردن دیگه 1 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ یکی این داماد رو پیدا کنه این دوازدهی که در رفته مردم از بس با لباس عروس دنبال داماد دوییدم:w74: 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ یکی این داماد رو پیدا کنه این دوازدهی که در رفته مردم از بس با لباس عروس دنبال داماد دوییدم:w74: :ws28: 2 لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ من دومادت ميشم ابجي غصن نخوريااااا تازه لولو هم هستم ميخورمش.... 3 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ پس اول بریم اون دوازده تایی که اذیتم کردن رو قورت بده تازه شدن 13 تا یه ربع پیش یکی دیگه هم اضافه شد 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ ااااااااااااااااااااااااااااااااا من دو ساعت نبودم چه برفی اومده اینجا:jawdrop: اسم منم ثبت نام کنید 1 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ نمیشه باید مدارکت کامل باشه 12تا کپی کارت ملی دو صفحه ی اول و دوم شناسنامه گواهی پایان تحصیل کارت ماشین خلافیه ماشین گواهی عدم سوسابقه گواهی نامه ی پایه یک و دو عقدنامه درصورت تاهل کارت پایان خدمت ده سال سابقه ی کار بازم هست حسش نیست تایپ کنم لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ نمیشه باید مدارکت کامل باشه12تا کپی کارت ملی دو صفحه ی اول و دوم شناسنامه گواهی پایان تحصیل کارت ماشین خلافیه ماشین گواهی عدم سوسابقه گواهی نامه ی پایه یک و دو عقدنامه درصورت تاهل کارت پایان خدمت ده سال سابقه ی کار بازم هست حسش نیست تایپ کنم گواهی فوت بیارم قبولم میکنید؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده