رفتن به مطلب

دارالمجانین نواندیشان(!)

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 9.7k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ر:w16:

:ws28:

ارتاش موافقی اینا رو بزنیم داغون کنیم این پسرای لوس رو.... لباساشونو از پشت بهم گره بزنیم بیفتن زمین.. ما هم اجیل بخوریمو بخندیم بعد ازشون عکس بندازیم.. :ws28:

آره موافقم اما گناه دارن بیچاره ها دیووانه هستن بذار دم عیدی دور همی دیوونه ایم جمع شدیم دیگه:ws28:آجیل بیارم باهم بخوریم

• Like 1
لینک به دیدگاه

ارتاش موافقی اینا رو بزنیم داغون کنیم این پسرای لوس رو.... لباساشونو از پشت بهم گره بزنیم بیفتن زمین.. ما هم اجیل بخوریمو بخندیم بعد ازشون عکس بندازیم.. :ws28:

آره موافقم اما گناه دارن بیچاره ها دیووانه هستن بذار دم عیدی دور همی دیوونه ایم جمع شدیم دیگه:ws28:آجیل بیارم باهم بخوریم

بیار بخوریم. خیلی هم خوب. من الان دارم. بادام و پسته میخورم..

بزار بیارم..

• Like 1
لینک به دیدگاه
من اینو دیدم زهره ترک شدم تو میخندی:w58:

خنده داره بابا:ws28:چشاشو نیگا:ws28:نامرد نوکش خیلی تیزه یه بار بچگیام اومد یه نوک به پام زد فکر کردم سوراخ شد پام:ws28:یجوری در میرفتم جنم به پام نمیرسید:ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه
توهمات این هوادار رو یکی بگیره.. بابا توهماتتو به علی نچسبون.. همه کلا .. باید بسته بشید...

تو هم انقدر نخند. خنده زیاد اینجا یعنی بد بودن حال..:ws37:

اخه تو چ میدونی عاشخی چیه:smiley (18)::smiley (18):تو چ میدونی:45645:

• Like 3
لینک به دیدگاه

بیار بخوریم. خیلی هم خوب. من الان دارم. بادام و پسته میخورم..

بزار بیارم..

بیار بخوریم :ws28:نترکیم یه وقت:ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...