Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ چیه تو فکری داداشاتاقت گم کردی یا عاشق پرستاره شدی ببین قرصاتو دیر خوردی.. الان نمیدونی قرص چیه... ارتاش اینو ببر ش.. اتاق انفرادی دیوانه ها اوضاش بده... :th_scratchhead::w00: 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ چیه تو فکری داداشاتاقت گم کردی یا عاشق پرستاره شدی عاشخ پرستار شده توهمات این هوادار رو یکی بگیره.. بابا توهماتتو به علی نچسبون.. همه کلا .. باید بسته بشید... تو هم انقدر نخند. خنده زیاد اینجا یعنی بد بودن حال.. 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ جفت پا میام رو صورتتا... نگی نگفتم.... اون موقع با یه ور صورت کبود باید بری سربازی البته شاید ناکار بشی معاف بشی از سربازی خوبه. ها... میزنم تو افق محو شیا:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ :JC_thinking: متفکری دیووانه چیه کشل خان سلام ارتاش ... بدو برو تو اتاقت قرصاتم بخور.. بدو.. خانوادت دارن میان دیدنت.. بدو:icon_pf (34): سلام من رئیسماااااااااااااااااااااااااهمه ی تیمارستان مال منه همش یه دونه مونده ها پاشو پاشو دختر گلم برو اون ی دونه هم ببین تموم شه راستش 2تا مونده:icon_pf (34):اونارم مامانمینا رفتن ببینم تازه خونه ی دوست و آشنا و دوستایی بابام هست که کلا من اون ورا آفتابی نمیشم 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ :th_scratchhead::w00: :brodkavelarg::persiana__hahaha: 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ ] ببین قرصاتو دیر خوردی.. الان نمیدونی قرص چیه... ارتاش اینو ببر ش.. اتاق انفرادی دیوانه ها اوضاش بده... دم عیدی ببین همه حالشون بدتر شدا اون لباسا کوشن پس 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ سلام من رئیسماااااااااااااااااااااااااهمه ی تیمارستان مال منه راستش 2تا مونده:icon_pf (34):اونارم مامانمینا رفتن ببینم تازه خونه ی دوست و آشنا و دوستایی بابام هست که کلا من اون ورا آفتابی نمیشم ریس..وای اینو یکی بیاد ببره که توهمش بد زده بالا....:icon_pf (34): خوب میشی.. بزار .. کوروش اون لباسای ارتاشو بیار.. یه اتاقم اماده کن. دیواراش ابی باشه... 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ متفکری دیووانه دیوونه ها همیشه متفکرن یه دیوونه همیشه وقت برا فکر کردن داره :brodkavelarg::persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ ] دم عیدی ببین همه حالشون بدتر شدا اون لباسا کوشن پس خودتم حالت بد خراب شده... الان پرستارا هم.. همه باهم.. تعطیل شدیم.. بزار همه باهم لباس بپوشیم عکس یادگاری بندازیم. 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ دیوونه ها همیشه متفکرن یه دیوونه همیشه وقت برا فکر کردن داره زبونتو میکنم میزارم کف دستتا نگی نگفتی ها.... اصلا تو زبون نداری که اون دفعه کندمش.... 2 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ با دستو پای بسته بردنت اونجا زود معاف شدی اره با همین لباسی که الان تو پوشیدی رفتم 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ راستش 2تا مونده:icon_pf (34):اونارم مامانمینا رفتن ببینم تازه خونه ی دوست و آشنا و دوستایی بابام هست که کلا من اون ورا آفتابی نمیشم ریس..وای اینو یکی بیاد ببره که توهمش بد زده بالا....:icon_pf (34): خوب میشی.. بزار .. کوروش اون لباسای ارتاشو بیار.. یه اتاقم اماده کن. دیواراش ابی باشه... بابا منکه حالم خوبهنشستم آجیل میخورم دیوونه ها همیشه متفکرن یه دیوونه همیشه وقت برا فکر کردن داره یه کلمه از مادر عروس اما بیچاره راس میگه ها خودتم حالت بد خراب شده... الان پرستارا هم.. همه باهم.. تعطیل شدیم.. بزار همه باهم لباس بپوشیم عکس یادگاری بندازیم. آخ جون عکس تکی یادگاری دسته جمعی 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ میزنم تو افق محو شیا:vahidrk: بشین بینیم بابا... سوسکی... 2 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ عاشخ پرستار شده عاشخی بد دردیه واسه همینه هرچی میخایم مرخصش کنیم قبول نمیکنه 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ راستش 2تا مونده:icon_pf (34):اونارم مامانمینا رفتن ببینم تازه خونه ی دوست و آشنا و دوستایی بابام هست که کلا من اون ورا آفتابی نمیشم ریس..وای اینو یکی بیاد ببره که توهمش بد زده بالا....:icon_pf (34): خوب میشی.. بزار .. کوروش اون لباسای ارتاشو بیار.. یه اتاقم اماده کن. دیواراش ابی باشه... بابا منکه حالم خوبهنشستم آجیل میخورم یه کلمه از مادر عروس اما بیچاره راس میگه ها آخ جون عکس تکی یادگاری دسته جمعی ارتاش موافقی اینا رو بزنیم داغون کنیم این پسرای لوس رو.... لباساشونو از پشت بهم گره بزنیم بیفتن زمین.. ما هم اجیل بخوریمو بخندیم بعد ازشون عکس بندازیم.. 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ عاشخی بد دردیه واسه همینه هرچی میخایم مرخصش کنیم قبول نمیکنه تو جنگل گم نشین یهو عامو جان 1 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ ای خدا چقدر خندیدم:ws28: من اینو دیدم زهره ترک شدم تو میخندی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده