Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ ناراحت نیستم معاوندارم به عیدی هایی که میدن فکر میکنم به به رئیس کشل!!! بهت میاد... نکن.. میبندنت به تختا.. از ما گفتن بود... :ydm47612zsesgift969 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ دیوونه ها شما مگه عید ندارین روز اول سال هم تو دیوونه خونه ولویین مرخصی نمیخاین برین خونوادتونو ببینین آغا ما 2-3تا فامیل داریم شب 2تاشو رفتم بقیشم من نمیرمدیوونه که هر جایی نمیرهاما اونا میانبدم میاد از مهمون بازی عاقلا 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ ارباب خودم سلامو علیکم ارباب خودم سرتو بالا کن ارباب خودم مردم ایران بچه ها وپیرهاو جوانان ارباب خودم چشمارو بازکن نوروز اومده اخمارو بازکن ارباب خودم پسته وبادوم مژده ای دارم برای مردوم ارباب خودم کشک وبادمجون همه چیزها میشه ارزون ارزون تخم مرغ وگوشت فط وفراوون روغن وبرنج ونفت وصابون ارباب خودم فلفل ریزه لباس بچه ها چه قدر تمیزه بازی در میارن توی کوچه جیباشون پراز نقل وکلوچه ارباب خودم خسته نباشی سالی راتو پشت سر گذاشتی یادمون نره آنچه گذشته ارباب خودم فندق وپسته مثل گلی بر سبزه نشسته قربونش برم کارش درسته دست از خوبیها هنوز نشسته ارباب خودم عیدت مبارک زیر سایه ی ایزد تبارک 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ به بهرئیس کشل!!! :ydm47612zsesgift969 سلام بر کشل کشلان کشل 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ سلام بر کشل کشلان کشل خوبی دون دون؟ 1 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ هیچی خبری باید باشه ؟ میخای یه نامه بدم که اینجا بستری هسی بیخیالت شن 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ خوبی دون دون؟ 100بار گفتن جلو آینه حرف نزنیدمیسی خوب که چه عرض کنم سر صبحی ساعت10مهمون اومد خونه مونهر کی یه جا در رفت من بیچاره موندمبعد یه مدت هر کی از یه اتاق در اومد بیرون 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ حاجی فیروزه، سالی یه روزه، همه میدونن، منم میدونم، عید نوروزه. 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ 100بار گفتن جلو آینه حرف نزنیدمیسی خوب که چه عرض کنم سر صبحی ساعت10مهمون اومد خونه مونهر کی یه جا در رفت من بیچاره موندمبعد یه مدت هر کی از یه اتاق در اومد بیرون ما که کرج کسی رو نداریم خودمون دور هم جمع میشیم آجیل و شیرینی ها رو میخوریم 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ ما که کرج کسی رو نداریم خودمون دور هم جمع میشیم آجیل و شیرینی ها رو میخوریم کار خوبی میکنید به خدا :5c6ipag2mnshmsf5ju3مهمونا که میرن عید دیدنی بعد اونایی که شب میان خونه ی ما دیگه نای خوردن و راه رفتن ندارنکم میمونه بگن ما یه گوشه میخوابیم توان حرکت نداریم مام خداروشکر خیلی کم جمعیتیم تو فامیل 2روزه تموم میشه 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ کار خوبی میکنید به خدا :5c6ipag2mnshmsf5ju3مهمونا که میرن عید دیدنی بعد اونایی که شب میان خونه ی ما دیگه نای خوردن و راه رفتن ندارنکم میمونه بگن ما یه گوشه میخوابیم توان حرکت نداریممام خداروشکر خیلی کم جمعیتیم تو فامیل 2روزه تموم میشه تاپیکو از بحثش منحرف نکناااا:vahidrk: اینجا تاپیک شیرازی ها نیستاااا 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ 100بار گفتن جلو آینه حرف نزنیدمیسی خوب که چه عرض کنم سر صبحی ساعت10مهمون اومد خونه مونهر کی یه جا در رفت من بیچاره موندمبعد یه مدت هر کی از یه اتاق در اومد بیرون میدونم چرا همه از مهمون فراری اند انگار زامبی ها حمله کردن به خونه همه متفرق میشن 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ میخای یه نامه بدم که اینجا بستری هسی بیخیالت شن خودتم همین نامه رو بردی و معاف شدی؟ 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ تاپیکو از بحثش منحرف نکناااا:vahidrk:اینجا تاپیک شیرازی ها نیستاااا :vahidrk: عه دیوونه چه ربطی به تاپیک شیرازی داره خوب شما بیاید این لباس مخصوص عید دیوونه ها رو بپوشید جشن بگیریم میدونم چرا همه از مهمون فراری اند انگار زامبی ها حمله کردن به خونه همه متفرق میشن من فرار نمیکنم عین یه مرد ایستادگی میکنم 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ اینم یه تبریک پر بار خدمت دوستای دیوونه ام یئنه گلیر نازلی باهار ، نازلی یاز هامینین یازیسین بو ایل یاغلی یاز جان ساغلیغی ، جیب وارلیغی ، اولوم آزمهریبان آللاهیم ، بئله یازی یاز. “ تازا ایلینیز موبارک اولسون . ”ترجمه:icon_gol: بازم بهار میاد ، با ناز سرنوشت همه رو خوب بنویس امسال سلامتی تن ،جیب پر ، بلا ها دور خدایا بازم بهار و بیار “” سال نو مبارک “” 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ :vahidrk:عه دیوونه چه ربطی به تاپیک شیرازی داره خوب شما بیاید این لباس مخصوص عید دیوونه ها رو بپوشید جشن بگیریم من فرار نمیکنم عین یه مرد ایستادگی میکنم اتفاقا اونی که میمونه بهتره چون اگه بری اتاق بعد بیای یهو همه روت زوم میکنن خیلی ضایع اس 2 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ آغا ما 2-3تا فامیل داریم شب 2تاشو رفتم بقیشم من نمیرمدیوونه که هر جایی نمیرهاما اونا میانبدم میاد از مهمون بازی عاقلا دو سه تا فامیل دارین؟؟؟؟ خب دوتا شو رفتی سومی هم برو تموم شه دیگه 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ اتفاقا اونی که میمونه بهتره چون اگه بری اتقا بعد بیای یهو همه روت زوم میکنن خیلی ضایع اس شما زجر کشیده هستید خوب میدونیدا 2 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ خودتم همین نامه رو بردی و معاف شدی؟ منا که دیدن دیگه نامه هم ازم نخاسن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده