Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ آقایون اینجا دیوونه خونه اس هااااا سربازی مال عاقلاس دیوونه ها معاف میشن به جمع دیوونه ها خوش اومدی 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ به جمع دیوونه ها خوش اومدی شوما به جمع دیوونه ها خوش اومدی من خودم اینجا صاب خونه ام:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ شوما به جمع دیوونه ها خوش اومدیمن خودم اینجا صاب خونه ام:vahidrk: هرکی میاد اینجا دیوونه اس؟ 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ هرکی میاد اینجا دیوونه اس؟ چیز دیگه ای غیر از این میتونه باشه؟؟ خدا هفت جد آبادتو بیامرزه pari daryayi 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ چیز دیگه ای غیر از این میتونه باشه؟؟ خدا هفت جد آبادتو بیامرزه pari daryayi تاپیکش مفهوم خاصی نداره 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ هرکی میاد اینجا دیوونه اس؟ آره الان شماهم یه دیونه ای که اینجایی.. خوش اومدی دیونه... 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ تاپیکش مفهوم خاصی نداره به خاطر این مفهوم خاص نداره اومدی اینجا.. تورو هم گول زدن گفتن اینجا باغ بهشته.. .. بچه ها یه دوینه اضافه شد. لباساشو بدید بپوشه.... برو اتاق 11...پشت میله های پنجره هم نرو.. وگرنه میبندیمت به تخت.. چون تازه واردی بهت زور میگیم.. 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ آقایون اینجا دیوونه خونه اس هااااا سربازی مال عاقلاس دیوونه ها معاف میشن نه درجه دیوانگیش کمه هم سربازی میتونه بره. هم دارالمجانین بمونه.. 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ تاپیکش مفهوم خاصی نداره دیوانگی دنیای مفهوم هاست نه درجه دیوانگیش کمه هم سربازی میتونه بره. هم دارالمجانین بمونه.. نه خانوم دیوونه دیوونه اس!! ایشون از وقتی اومدن اینجا سربازی معاف شدن لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ دیوونه ها شما مگه عید ندارین روز اول سال هم تو دیوونه خونه ولویین مرخصی نمیخاین برین خونوادتونو ببینین 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ دیوونه ها شما مگه عید ندارین روز اول سال هم تو دیوونه خونه ولویین مرخصی نمیخاین برین خونوادتونو ببینین دیوونه ها همیشه مرخصی هستن 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ دیوانگی دنیای مفهوم هاست نه خانوم دیوونه دیوونه اس!! ایشون از وقتی اومدن اینجا سربازی معاف شدن نه از نظر من درجه دیوانگی رو دارن.. حرف هم نباشه وگرنه شما رو هم میندازم تو اتاق بغلیش.... دیوونه ها شما مگه عید ندارین روز اول سال هم تو دیوونه خونه ولویین مرخصی نمیخاین برین خونوادتونو ببینین واقعا.. خوب ما بزرگان مونو از دست دادیم.. از اونورم. خاله و دایی عمو همه خارج تشریف دارن.. امسالم قسمت فعلا نشده بریم مسافرت ایشالله ببینیم.. از ایندارالمجانین میریم.. دیوونه ها همیشه مرخصی هستن خودت گفتی ها.. 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ نه از نظر من درجه دیوانگی رو دارن.. حرف هم نباشه وگرنه شما رو هم میندازم تو اتاق بغلیش.... درجه مرجه تو کار نیست همینه که هست خودت گفتی ها.. پ ن پ شوما گفتی 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ درجه مرجه تو کار نیست همینه که هست پ ن پ شوما گفتی میزنم لهت میکنماااااااا قرصامم نخوردم.. ناکار میشی بهت میگم.... بخند... 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ میزنم لهت میکنماااااااا قرصامم نخوردم.. ناکار میشیبهت میگم.... بخند... :1111: 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ فک کنم باس بخشی که بستری هستی را عوض کنم نبینم ناراحتی رئیس ناراحت نیستم معاوندارم به عیدی هایی که میدن فکر میکنم 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ بهت میاد... نکن.. میبندنت به تختا.. از ما گفتن بود... 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ ناراحت نیستم معاوندارم به عیدی هایی که میدن فکر میکنم مگه به دیونه ها هم عیدی میدن...؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده