آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ آورین آورین ادامه بده شما حالتون بهتر شده؟ 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ می بینم که اینجا هنوز بساطش به راهه بالاخره صاحابش هم پیداش شد 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ سلام این دیوانه خانه. چرا انقدر خلوت شده... 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ می بینم که اینجا هنوز بساطش به راهه :167: معلوم هه شوما کوجای؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ :167:معلوم هه شوما کوجای؟؟؟ باید معاینه بشی.... قرصاتو دیشب نخوردی توهماتت بالا بود. باید چک بشی ببینم امشبم توهم داری یا نه.. اوا در نرو.. بیا.. میدم ببندنتااااا 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ باید معاینه بشی.... قرصاتو دیشب نخوردی توهماتت بالا بود. باید چک بشی ببینم امشبم توهم داری یا نه.. اوا در نرو.. بیا.. میدم ببندنتااااا ما آور دز کرده ایم 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ ما آور دز کرده ایم الهی چرا؟ 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ سال نو برهمه .. باحالای دارالمجانین مبارک سرسفره خواستید برای منم دعاکنید. 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ خوبه که.... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 سرماخوردی لپات گل افتاده..... 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ طبق روایت: خوش به حال دیوونه که همیشه خندونه هر روز برای دیوانگان عیده پس تبرک بازی اینجا نداریم 3 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ اقا بفرما شما رم بستری میکنیم :ubhuekdv133q83a7yy7:3384s:انفرادی:brodkavelarg: انفرادی واسه زندونه نه تیمارستان مگه داری به شوهرت دستور میدی اوه اوه مسائل خانوادگی شد من برم 3 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ می بینم که اینجا هنوز بساطش به راهه صاحابش اومد 3 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ ديونه هاي عزيز:::::::: درسته كه هرروز براي ديونه ها عيده اما بازم عيد باستاني غيرديونه هارو هم به شما جمعيت محروم از عقل و هوش تبريك ميگم ايشالله تو سال جديد يا ديونه تر شيد يا بهبودي كامل بدست بياريد(كه بعيده..........) براي امشبم قراره سرسفره هفت سين ديونه ها كيك خولباخه اي بزارم. تازه براي شام هم قراره آرتاشو كباب كنيم و بخوريم 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ اقا بفرما شما رم بستری میکنیم انفرادی واسه زندونه نه تیمارستان اوه اوه مسائل خانوادگی شد من برم میزنم روانه همین تیمارستان بشیا 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ اقا بفرما شما رم بستری میکنیم انفرادی واسه زندونه نه تیمارستان اوه اوه مسائل خانوادگی شد من برم معاونم معاونای قدیم:1111: 1 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ میزنم روانه همین تیمارستان بشیا چی؟ من اینجا معونم هااا معاونم معاونای قدیم:1111: ديونه هاي عزيز::::::::براي امشبم قراره سرسفره هفت سين ديونه ها كيك خولباخه اي بزارم. تازه براي شام هم قراره آرتاشو كباب كنيم و بخوريم به نظرت آرتاش خوشمزس 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ دیوانه ها زودتر دعاشون میگیره.... به نام خدا.... دوستای گلم.. بچه های نازنین انجمن.. لحظات اخر ساله..... بیایم دستامونو سر سفرهای هفت سین قشنگتون بالاببرید برای تمام کسانی که به دلایلی نتونستن کنار خانواده هاشون باشن.... برای تمام کسانی که مریضن و ارزوی بودن در کنار خانوادشون اونم پای سفره های هفت سین شون چشاشون پراز اشکه..... برای تمام کسانی که بزرگاشونو... اشناهاشونو.. دوستاشونو.. نزدیکاشونو از دست دادن... و روحشون شاد.. برای تمام کسانی که غصه دارن... برای تمام کسانی که گرفتارن..... برای تمام کسانی که امیدبه زندگی درونشون به صفر رسیده... برای تمام کسانی که به دلایلی جواب شدن.. و امیدشون خداست..... برای تمام کسانی که امسال نیستن... برای خودتون. برای خوبیهاتون. برای ارزوهای قشنگتون.. برای کسانی که ازدواجج نکردن...ازدواج موفق داشته باشن... برای کسانی که دنبال کارن.. و برای همه مهربونیهای همه .. برای سبز شدن و صفای خودتون و همه .. دعا کنید.. شاید خدا به زبون بندش.. قلم دردستش بگیره و.. کوچکترین دعای شمارو .. بدون منت بپذیره و براورده کنه... بیایم.... از سال دیگه بهترین باشیم... یک سال گذشت .. و خدا این امید و زندگی و شوروشوق زندگی رو به تک تک کسانی که هستن داد.. تا سال جدید رو با طراوت بی کرانش به ما نشون بده... یک سال دیگه پیر ترشدیم... اگر منو لایق دونستید. گوشه ای از ذهنتون بودم برای منم دعا کنید... همتونو دوست دارم. و منو از ته قلبتون ببخشید.. به خاطر ناراحتی هایی که برای یه سری دوستان ایجاد کردم.. یا تند حرف زدم.. یا بدرفتار کردم.. منو به خاطر خوبیهاتون ببخشید... و حلال کنید. لحظات اخر سال تحویله. و من این افتخار رو دارم.. که تو انجمن کنار دوستامم.. و زنده ام. که بهشون دوباره.. تبریک سال جدید رو بدم.. سالنوتون مبارک.. و عیدتون مبارک باشه.. خدا به تمام ارزوهای قشنگتون برسونتتون همه باهم.... الهی آمین. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده