Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ مردم ازار جفت پا میام رو صورتتاااا میتینگ رو یادته دیگه...کاراته بازم ناقصت میکنمآ:vahidrk: با من که نیستییییی افشین ببین خانوم چی میگن... 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ یعنی با لباس کاراته رفته بودی میتینگ؟ بترکی بچههه:ws28: نصفه شبی ملتو از خواب پروندیم 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ با من که نیستیییییافشین ببین خانوم چی میگن... با خودته فکر کنم توهم داره می خواد جای سوسک لهت کنه 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ بعدی هیچ وقت عبارت از یه سری آدما رو نتونستم درک کنم بیخیالشون شو بشین خیال پردازی های غیر ممکن از موجوداتی که وجود ندارن انجام بده راحت ذهنت از دستشون راحت میشه نو مگه درکم داری منتظر بودم تو بگی توهمی برو تواتاقت ببینم وگرنه یه جفت پا تو صورت تو هم میام منقرض بشی ها 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ بترکی بچههه:ws28:نصفه شبی ملتو از خواب پروندیم خوب معلومه تو هم حالت خوش نیست ترکیده.... 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ با خودته فکر کنم توهم داره می خواد جای سوسک لهت کنه اولندش سوکس درسته دومندش پشه که نیستیم کهههه:w127: 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ با من که نیستیییییافشین ببین خانوم چی میگن... اگه باشم؟ 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ خوب معلومه تو هم حالت خوش نیست ترکیده.... پس چی فکر کردیییییی اینجا من سر دسته ی دیوونه هاااام 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ اولندش سوکس درستهدومندش پشه که نیستیم کهههه:w127: سوکس میخوره بهت سوکسی 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ بترکی بچههه:ws28:نصفه شبی ملتو از خواب پروندیم نو مگه درکم داری منتظر بودم تو بگی توهمی برو تواتاقت ببینم وگرنه یه جفت پا تو صورت تو هم میام منقرض بشی ها اون پشت مشتا یه کم هست ولی دسترسی بهش سخته و کند فکر کنم توهمت داره شدت میگیره :5c6ipag2mnshmsf5ju3تو بروسلی نیستی یه نگاه تو آینه کن 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ اگه باشم؟ اگه رو کاشتیم سبز نشد:2525s::2rqfst4: فعلا که نیستین 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ پس چی فکر کردییییییاینجا من سر دسته ی دیوونه هاااام میدونم میشناسمت برو توهماتت زده بالا قرصاتو نخوردی 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ اگه رو کاشتیم سبز نشد:2525s::2rqfst4:فعلا که نیستین اهان نمیدونستم باغبونی میگم توهم داری هی بگو نه بچه از وخت خوابت گذشته .... 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ میدونم میشناسمتبرو توهماتت زده بالا قرصاتو نخوردی قرص که خوردنی نیست؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ پس چی فکر کردییییییاینجا من سر دسته ی دیوونه هاااام سر دسته نیستی و رئیسی کارت هم معلومه 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ اهان نمیدونستم باغبونیمیگم توهم داری هی بگو نه بچه از وخت خوابت گذشته .... 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ اون پشت مشتا یه کم هست ولی دسترسی بهش سخته و کند فکر کنم توهمت داره شدت میگیره :5c6ipag2mnshmsf5ju3تو بروسلی نیستی یه نگاه تو آینه کناز کجا شناختی افرین معلومه چشات خوب میبینه...تو به یه بستر افرین از کجا فهمیدی 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ سر دسته نیستی و رئیسی کارت هم معلومه بزت اینو منقرضش کن علی توهم این بدتر از توست... 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ زبونتو میکنم میزارم کف دستتاااااا 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ قرص که خوردنی نیست؟؟؟ اخ اخ حالت بده....قرص انداختنی مگه نه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده