هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ بابا من مريض نيستم اونا مريضناصلا فكركنم شماخودتونم مريضين كه نميتونيد مريضاو سالمارو از هم تشخيص بدين:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اگه مریض نبودی که نمیومدی اینجا بیا بیا جانم باس بستری شی 3 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ ارتاش لباسشو بیار دوباره قاطی کرده سلامت اون داروی بیهوشیا بیار تها راهش اینه که ریاست رو قبول کنی اگه تونسی ارتاشو برکنار کنی الان تو دكتر اين ديونه هايي كه همه چي رو تشخيص ميدي؟؟؟؟؟؟؟؟اون مصي ديونه كجاست؟؟؟؟؟رفته خولباخمو بستري كنه؟؟؟؟ نه بابا یه مورد خاصه خیلی هم تهاجمی 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ بابامنو گرفتن تو انفرادي بستري كردنمنو بياريد بيرون قول ميدم كسي رو نخورم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 عه خیلی خطرناکیا باس 2-3ماهی اونجا باشی 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ اگه تونسی ارتاشو برکنار کنی نه بابا یه مورد خاصه خیلی هم تهاجمی نمیشه نمیشهآرتاش برکنار نمیشه 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ سلام بر دیوانگان عزیز حالتون خوبه بیاید باهم دیگه بخونیم. 3 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ سلام بر دیوانگان عزیز حالتون خوبه بیاید باهم دیگه بخونیم. زیادی اواز میخونیا میدم ببندنت 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ زیادی اواز میخونیا میدم ببندنت مگه تو دکتری؟؟؟؟؟؟ توهم زدی بازاااااا 2 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ مگه تو دکتری؟؟؟؟؟؟توهم زدی بازاااااا نه من معاونم مسئول حفظ نظم دوونه ها 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ نه من معاونم مسئول حفظ نظم دوونه ها معلومه حالت بده... 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ ها می دونم بهش دل بسته بودی ولی حقیقت تلخه:there: بابامنو گرفتن تو انفرادي بستري كردن منو بياريد بيرون قول ميدم كسي رو نخورم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یه شرط داره آرتاش رو بخوری از دستش راحت شیم اگه تونسی ارتاشو برکنار کنی نه بابا یه مورد خاصه خیلی هم تهاجمی ارتاش اصلا پستی نداره که بخواد برکنار شه مثل قضیه ی سوسکی شده که وجود نداره ولی ما قصد کشتنش رو داشتیم 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ عه خیلی خطرناکیا باس 2-3ماهی اونجا باشی آزادش کردم جونت در خطره 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ آزادش کردم جونت در خطره پس شماهم مواظب خودت باش 3 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ اگه مریض نبودی که نمیومدی اینجا بیا بیا جانم باس بستری شی خوب من مريض آورده بودم كه بستريشون كنم اما خودم بستري شدم 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ سلام بر دیوانگان خوب هستید؟ سلامتید حال خوشی ندارمو همش نگام به ساعته..... 4 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ یه شرط داره آرتاش رو بخوری از دستش راحت شیم بين خودمون بمونه ميخورمش اما تو هم بايد قول بدي منو زودتر از انفرادي بياري بيرون راستي اگه قيافش خوشمزه نباشه نميخورمشاااااااااااااااااااااا گفته باشم مگه اينكه بخوابونيمش تو ادويه زياد 3 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ سلام بر دیوانگان خوب هستید؟سلامتید حال خوشی ندارمو همش نگام به ساعته..... سلام بر ديوانه ترين ديوانه اين ديوونه خونه ماهميشه خوبيم چرا حالت خوب نيست و همش به ساعت نگاه ميكني؟؟؟؟؟؟؟ نكنه ميخواي خودتو به زور هيپنوتيزم كني؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ سلام بر ديوانه ترين ديوانه اين ديوونه خونهماهميشه خوبيم چرا حالت خوب نيست و همش به ساعت نگاه ميكني؟؟؟؟؟؟؟ نكنه ميخواي خودتو به زور هيپنوتيزم كني؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_pf (34): سلام تورو هم میبینم دیوانه نه بابا اهنگ علی سنتوری خیلی باحاله من تن اهنگشو دوست دارم نه محتواشو 4 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ سلام تورو هم میبینم دیوانهنه بابا اهنگ علی سنتوری خیلی باحاله من تن اهنگشو دوست دارم نه محتواشو چه ديوانه احساساتي هستي تو دختر راستي دختر بودي يا پسر؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خولباخمو كجابردين. بيارينش دلم براش تنگيده 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ چه ديوانه احساساتي هستي تو دخترراستي دختر بودي يا پسر؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خولباخمو كجابردين. بيارينش دلم براش تنگيده دیگه اینه دیگه خولباختو بردن بهش صبونه بدن من ادم بزرگم 4 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ دیگه اینه دیگهخولباختو بردن بهش صبونه بدن من ادم بزرگم چرا به ما صبونه نميدن؟؟؟؟؟؟؟ نكنه مثل ديروز صبونه خوردمو خبر ندارم من فكر كنم دوباره حالم خرابه ميشه يه10 تا 20تا آمپول بهم بزني تا يه هفته بخوابم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده