afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ چ هوادار رو معاونش کن استعداد داره والا منم کارمندش چون پایین ترین پست اینجا رئیس هستش(تو دیوونه خونه خیلی چیزا برعکسه) معاون رئیس بی معنی میشه میتونه معاون فرماندار شه ولی قبلش باید به دیوانگی اقرار کنه و سوگند دیوانگی بخوره 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ چون پایین ترین پست اینجا رئیس هستش(تو دیوونه خونه خیلی چیزا برعکسه) معاون رئیس بی معنی میشه میتونه معاون فرماندار شه ولی قبلش باید به دیوانگی اقرار کنه و سوگند دیوانگی بخوره خیلی باحالی سوگند نامه بیا لباساتو تنت کن میخوان ببرنت توهم زدی باز..... 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ خیلی باحالی سوگند نامه بیا لباساتو تنت کن میخوان ببرنت توهم زدی باز..... تو دیوونه خونه هستیم کجا ببرنم اینجا افراد فقط مرخص میشن 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ نه بفرما تو:gnugghender:(ارتاش بدو بیا یه دیونه جدید یافتم واسه بستری) دور از جون تابلو بگیرینش خودمو رسوندم دیوونه من دیوونه اون موقع اینجا بودم اما ازم به عنوان تابلو یاد میکنن 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ بگیرینش خودمو رسوندم دیوونه من دیوونه اون موقع اینجا بودم اما ازم به عنوان تابلو یاد میکنن کسی که دیوونه نیست فرقش با تابلو چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ تو دیوونه خونه هستیم کجا ببرنم اینجا افراد فقط مرخص میشن خوب درجه دیوانگیتون چون زیاده.. از این اتاق به اون اتاق باید کنترل شده برید.. دیگه. بیا لباساتو بپوش ... 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ خوب درجه دیوانگیتون چون زیاده.. از این اتاق به اون اتاق باید کنترل شده برید.. دیگه. بیا لباساتو بپوش ... اینجا اتاق نداریم یه سالنه دیوونه ها توش می چرخن 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ اینجا اتاق نداریم یه سالنه دیوونه ها توش می چرخن نه دیگه نپیچون. اتاق اتاقه.. برو اتاقت معلومه قرصاتو نخوردی توهم بد زدی ارتاش بیا اینو ببر... حالش بده.. 4 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ خوب پزشكاي محترم ما يه دخمل و يه خولباخه ديونه داريم كه عاسيمون كردن. ميشه اونارم اينجا بستري كنيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ نه دیگه نپیچون. اتاق اتاقه.. برو اتاقت معلومه قرصاتو نخوردی توهم بد زدی ارتاش بیا اینو ببر... حالش بده.. نخیر تو دیوونه خونه ی ما همه یکسانند پس اتاق نداریم توهم زدم؟ یعنی تو واقعی نیستی؟ آرتاش رو فرستادم نظافت داره حیاط رو می شوره 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ خوب پزشكاي محترم ما يه دخمل و يه خولباخه ديونه داريم كه عاسيمون كردن. ميشه اونارم اينجا بستري كنيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون کوچیکه باید بامامانش بستری بشه.. اشکالی نداره. بیا این لباسا رو بپوش.. ..اقا افشین.. یه دیونه جدید وارد شد.. اون لباسا رو بیار.... 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ خوب پزشكاي محترم ما يه دخمل و يه خولباخه ديونه داريم كه عاسيمون كردن. ميشه اونارم اينجا بستري كنيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما رو باید اول باید رو گفتار درمانیتون کار کرد کلمات رو اشتباه می گین بعد که خوب شدی اونا رو هم بیار 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ چون کوچیکه باید بامامانش بستری بشه.. اشکالی نداره. بیا این لباسا رو بپوش.. ..اقا افشین.. یه دیونه جدید وارد شد.. اون لباسا رو بیار.... همین رو فریبش ندیم رئیس شه؟ 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ همین رو فریبش ندیم رئیس شه؟ خوبه موافقم.. 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ خوب پزشكاي محترم ما يه دخمل و يه خولباخه ديونه داريم كه عاسيمون كردن. ميشه اونارم اينجا بستري كنيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمی خوای رئیس شی چند وقته رئیس نداریم؟ 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ من یه چیزی متوجه شدم اینایی که چندتا یوزر دارن هم برای هم پیام میدن.. و فکر میکنن ما متوجه نمیشیم.. یه جورایی دیونه هستنا.. اونا باید تو یه اتاق تنها حبسشون کرد.. تا حالشون بهتر بشه.. توهماتشون زیاده والا 2 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ چون کوچیکه باید بامامانش بستری بشه.. اشکالی نداره. بیا این لباسا رو بپوش.. ..اقا افشین.. یه دیونه جدید وارد شد.. اون لباسا رو بیار.... مصي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا به من چه بياين خودشوببرين ديگه خولباخم كه ميتونه بياد بستري شه كه بابا 2 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ شما رو باید اول باید رو گفتار درمانیتون کار کرد کلمات رو اشتباه می گین بعد که خوب شدی اونا رو هم بیار بابا من مريض نيستم اونا مريضن اصلا فكركنم شماخودتونم مريضين كه نميتونيد مريضاو سالمارو از هم تشخيص بدين:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ مصي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا به من چه بياين خودشوببرين ديگه خولباخم كه ميتونه بياد بستري شه كه بابا باشه خولباختو بستری میکنیم... 2 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ باشه خولباختو بستری میکنیم... آفرين كاري نكن رئيس اينجا بشم توروهم به زور بستري كنماااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده