Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ من حامل یه پیغامم: جوزف دلش برا اینجا تنگ شده 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ آرتاش هیچ کس رو سرکار نمیذاره این یه عبرت باشه براتونرئیس خودمم من سرم شمارو میذارم رو شونه هاتون یکی اینو ببنده داره هزیون می گه من که حکم تو رو امضا نکردم پس رئیس نیستی 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ یکی اینو ببنده داره هزیون می گهمن که حکم تو رو امضا نکردم پس رئیس نیستی :banel_smiley_4::vahidrk:سر وقت اون داروهاتونو بخورید 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ :banel_smiley_4::vahidrk:سر وقت اون داروهاتونو بخورید پرستاری تو؟ 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ نه رئیسم حالا که ریاست رو دوست داری و قانع نمی شی باشه حکمت رو امضا می کنم بری سر کارت فقط دستشویی ها رو خوب برق بنداز 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ حالا که ریاست رو دوست داری و قانع نمی شی باشه حکمت رو امضا می کنم بری سر کارت فقط دستشویی ها رو خوب برق بنداز از جونتون سیر شدین 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ از جونتون سیر شدین پست ریاست همینه کارش اگر نمی خوایش بگو بدمش یکی دیگه 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ پست ریاست همینه کارش اگر نمی خوایش بگو بدمش یکی دیگه شما چیکاره هستین اونوقت؟ 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ شما چیکاره هستین اونوقت؟ قبلا گفتم رهبر هستم فرمانده رو تعیین می کنم حکم رئیس منتخب رو هم امضا می کنم بقیه ی تصمیمات اینجا به عهده ی فرمانده است 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ قبلا گفتم رهبر هستمفرمانده رو تعیین می کنم حکم رئیس منتخب رو هم امضا می کنم بقیه ی تصمیمات اینجا به عهده ی فرمانده است تبم داریدا 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ تبم داریدا رئیس قبلی (علی ساقی) چون از زیر کار در رفت اخراجش کردم تکلیف خودت رو مشخص کن 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ رئیس قبلی (علی ساقی) چون از زیر کار در رفت اخراجش کردم تکلیف خودت رو مشخص کن 2 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ طرفند خوبیه هر چند اثر نمیکنه خب امتحان میکنیم چایی ندادی بهم... رو میزه دیگه نمیبینیش؟؟؟؟؟:smiley (18): ما همینجا دم در وامیسیم بابا نه بفرما تو:gnugghender:(ارتاش بدو بیا یه دیونه جدید یافتم واسه بستری) آرتاش سر کارت گذاشته اصلا تو کی هستی بخوای منو ببندی؟ من معاونت دارمجانینم فرضا منو بستی نیروهام رو چیکار می کنی؟ دز داروهاتو هم باس ببرم بالا بذار رئیس جدید تعیین شه بعد برو باهاش کل کل کن مگر اینکه قصد از دست دادن سرت رو داشته باشی ای بابا ببین دستتو بکن تو استین این لباس ببین چ لباس قشنگیه آرتاش هیچ کس رو سرکار نمیذاره این یه عبرت باشه براتونرئیس خودمم من سرم شمارو میذارم رو شونه هاتون ایشون داروهاشونو نمیخورن وضعشون وخیم شده بچه میزنم پراتون بریزه ها مام نقش تابلو داشتیم اون موقع دیگه دور از جون تابلو 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ دیدمش.. چه چای خوشمزه ای بود.. از اون بالا بیا پایین بابا کجا رفتی... 2 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ دیدمش.. چه چای خوشمزه ای بود.. از اون بالا بیا پایین بابا کجا رفتی... اهان حالا دیگه داری مستعد بستری شدن تو دارالمجانین میشی 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ اهان حالا دیگه داری مستعد بستری شدن تو دارالمجانین میشی چرا میخندی.. بیا پایین بهت میگم. بیا ببین چایی با هل اوردما... وایسا یه گردو بندازم پالا بگیر... 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ خب امتحان میکنیمرو میزه دیگه نمیبینیش؟؟؟؟؟:smiley (18):نه بفرما تو:gnugghender:(ارتاش بدو بیا یه دیونه جدید یافتم واسه بستری) ای بابا ببین دستتو بکن تو استین این لباس ببین چ لباس قشنگیه دور از جون تابلو معاون نداریم 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ چ معاون نداریم هوادار رو معاونش کن استعداد داره والا منم کارمندش 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده