afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ دیگه دیگه سلامت دیوانه قشنگم هست هم سلامته هم دیوانه آقا ما رو گیج نکن حکم اشتباه میدم دیوونه ها هم دیگه رو می خورن یادش بخیر افشین -علی -مجتبی -من چه دورانی داشتیم اینجا یعنی الان ما عوب شدیم من که یادم نمی آد(آرتاش و دل مانده هم بود) عوب یعنی چه سرچش کردم سایتای عربی اومدن بالا 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ آقا ما رو گیج نکن حکم اشتباه میدم دیوونه ها هم دیگه رو می خورن من که یادم نمی آد(آرتاش و دل مانده هم بود) عوب یعنی چه سرچش کردم سایتای عربی اومدن بالا عوب به زبان دیونه خونست دیگه یعنی خوب 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ آقا ما رو گیج نکن حکم اشتباه میدم دیوونه ها هم دیگه رو می خورن من که یادم نمی آد(آرتاش و دل مانده هم بود) عوب یعنی چه سرچش کردم سایتای عربی اومدن بالا حکم ؟ یه روزی به وقتش خودمو معرفی میکنم موقعی که از اینجا میخوام برم برای اینکه به یادتون بمونم معرفی میکنم و میرم.نگران نباش فعلا شماهمون سبامت دیوانه رو صدا کن حالشو ببری 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ عوب به زبان دیونه خونست دیگه یعنی خوب این زبون دیوونه ها نیست دیوونه ها قدرتمند حرف می زنن فکر کنم خوب شدی 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ حکم ؟یه روزی به وقتش خودمو معرفی میکنم موقعی که از اینجا میخوام برم برای اینکه به یادتون بمونم معرفی میکنم و میرم.نگران نباش فعلا شماهمون سبامت دیوانه رو صدا کن حالشو ببری من رهبر دیوونه ها هستم فرمانده رو تعیین می کنم بعد فرمانده رئیس رو(حکم عزل و نصب) یاد اون رفیقیم افتادم که می گفت وقتی مردم قدرم رو می دونید :دی لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ من رهبر دیوونه ها هستم فرمانده رو تعیین می کنم بعد فرمانده رئیس رو(حکم عزل و نصب) یاد اون رفیقیم افتادم که می گفت وقتی مردم قدرم رو می دونید :دی ما انقدر بوی میت میدیم یاد این خاطره دوستت افتادی,,,,, 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ خوب دیوانگان شب خوش ازجمله خودم. 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ ما انقدر بوی میت میدیم یاد این خاطره دوستت افتادی,,,,, آخه گفتی وقتی رفتم یهو یادش افتادم (البته اون به شوخی می گفت ) لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ آخه گفتی وقتی رفتم یهو یادش افتادم (البته اون به شوخی می گفت ) شوخی کردم ناراحت نشو...نه مال من جدی . اقا ایشالله همیشه سالم و سلامت و خوش باشی....زندگی کن خوش بگذرون یه روزی میرسه میفهمی چقت نداری...شاد باشی دوست من..بای. 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ شوخی کردم ناراحت نشو...نه مال من جدی .اقا ایشالله همیشه سالم و سلامت و خوش باشی....زندگی کن خوش بگذرون یه روزی میرسه میفهمی چقت نداری...شاد باشی دوست من..بای. ناراحت کجا بود شکلک به این بزرگی ==> گذاشتم بعد ناراحت؟! ما که فعلا داریم استراحت می کنیم شما هم سالم و سلامت و ... باشی و خواب تمساح ببینی 1 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ رئیس باید دیوونه باشه اگر یه بار دیگه ادعای ریاست کنی دارت می زنم بابا تو چرا اینقد خشنی کاری نکن بدم با اون لباس مخصوصا ببندنتا 2 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ نه نه بابا عاقلمون کجا بود یه چایی باهل لطفا....... چرا چایتو نخوردی سرد شد نکنه چون هل نداشت نخوردی 2 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ من رهبر دیوونه ها هستم فرمانده رو تعیین می کنم بعد فرمانده رئیس رو(حکم عزل و نصب) یاد اون رفیقیم افتادم که می گفت وقتی مردم قدرم رو می دونید :دی رهبر رهبر ؟؟؟ چی تو ؟ کی؟ ارتاش این چی میگه؟:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ رئیس باید دیوونه باشه اگر یه بار دیگه ادعای ریاست کنی دارت می زنم بچه میزنم پراتون بریزه ها یادش بخیر افشین -علی -مجتبی -من چه دورانی داشتیم اینجا یعنی الان ما عوب شدیم مام نقش تابلو داشتیم اون موقع دیگه 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ رهبر رهبر ؟؟؟ چی تو ؟ کی؟ ارتاش این چی میگه؟:vahidrk: ایشون داروهاشونو نمیخورن وضعشون وخیم شده 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ بابا تو چرا اینقد خشنی کاری نکن بدم با اون لباس مخصوصا ببندنتا طرفند خوبیه هر چند اثر نمیکنه 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ چرا چایتو نخوردی سرد شدنکنه چون هل نداشت نخوردی چایی ندادی بهم... 2 لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ خب اون ارتاش که دیوونه کامله رئیسه من هم که کمتر دیوونم معاون تو پس یه کارمندی چیزی میشیپله های ترقی را یکی یکی باس طی کنی ما همینجا دم در وامیسیم بابا 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ رهبر رهبر ؟؟؟ چی تو ؟ کی؟ ارتاش این چی میگه؟:vahidrk: آرتاش سر کارت گذاشته بابا تو چرا اینقد خشنی کاری نکن بدم با اون لباس مخصوصا ببندنتا اصلا تو کی هستی بخوای منو ببندی؟ فرضا منو بستی نیروهام رو چیکار می کنی؟ بچه میزنم پراتون بریزه ها مام نقش تابلو داشتیم اون موقع دیگه بذار رئیس جدید تعیین شه بعد برو باهاش کل کل کن مگر اینکه قصد از دست دادن سرت رو داشته باشی 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ آرتاش سر کارت گذاشته اصلا تو کی هستی بخوای منو ببندی؟ فرضا منو بستی نیروهام رو چیکار می کنی؟ بذار رئیس جدید تعیین شه بعد برو باهاش کل کل کن مگر اینکه قصد از دست دادن سرت رو داشته باشی آرتاش هیچ کس رو سرکار نمیذاره این یه عبرت باشه براتون رئیس خودمم من سرم شمارو میذارم رو شونه هاتون 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده