mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ من هم به همچنین حالا درجه دیونگیت چ جوریاس؟ والا هنوز اول راهم درجه بهم تعلق نمیگیره 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ خیلی وقته اینجا نیومدم جای جوزف خالیه واقعا 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ الان چند نفر ادعای ریاست دارن؟ 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ اره منم دیدمش احسنت به شما معاوندرود بر اون سر کشلتون 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ جالبه من تاحالا وارد این تاپیک نشده بودم. فکر میکردم درمورد قانون و این چیزاش .. گفتم مطلبش شاید به من ارتباط نداشته باشه.. ولی جالب بود. 3 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ جالبه من تاحالا وارد این تاپیک نشده بودم. فکر میکردم درمورد قانون و این چیزاش .. گفتم مطلبش شاید به من ارتباط نداشته باشه.. ولی جالب بود. بچه ها یه عاقل هم تو انجمن پیدا شد حالا بفرماین یه چای در خدمتتون باشیم 3 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ والا هنوز اول راهمدرجه بهم تعلق نمیگیره خب اون ارتاش که دیوونه کامله رئیسه من هم که کمتر دیوونم معاون تو پس یه کارمندی چیزی میشی پله های ترقی را یکی یکی باس طی کنی 4 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ احسنت به شما معاوندرود بر اون سر کشلتون من هنوز کشل نشدم رئیس دارم میرم به استقبال کشل شدن 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ خب اون ارتاش که دیوونه کامله رئیسه من هم که کمتر دیوونم معاون تو پس یه کارمندی چیزی میشیپله های ترقی را یکی یکی باس طی کنی بنده رئیسم نه دیووانه شیطونه میگه اخراجتون کنمااااااااااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ خیلی وقته اینجا نیومدمجای جوزف خالیه واقعا تو این مدت که نمیومدی قرصاتو میخوردی دیگه 2 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ بنده رئیسم نه دیووانه شیطونه میگه اخراجتون کنمااااااااااااااااااااااااااا اره منم به همه دیوونه ها میگم شما به اعصابت مسط باش رئیس 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ اره منم به همه دیوونه ها میگم شما به اعصابت مسط باش رئیس 3 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ ای بابا رئیس بیخیال شما عاقلتر از این حرفایی که نارحت شی 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ ای بابا رئیس بیخیال شما عاقلتر از این حرفایی که نارحت شی آره راس میگین 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ بنده رئیسم نه دیووانه شیطونه میگه اخراجتون کنمااااااااااااااااااااااااااا رئیس باید دیوونه باشه اگر یه بار دیگه ادعای ریاست کنی دارت می زنم 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ نه بچه ها یه عاقل هم تو انجمن پیدا شدحالا بفرماین یه چای در خدمتتون باشیم نه بابا عاقلمون کجا بود یه چایی باهل لطفا....... 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ ولی راستشو بخواید خیلی دوست داشتم واقعا دیوانه بودم عالم دیوانه ها یه چیزه دیگه است حال دنیارو میکنن البته من بعلت فامیلی که دارم وتاهرکس میشنوه لبخندی برلبلنش میاد یه جورایی دیوانه هستیم...وهمیشع دوران دبیراستان دیوان صدام میکردن,معلمم تعجب میکرد کلی دوستامونو سرزنش میکردن درست صحبت کن. دیوانگی عالمی دارد هرکسی نتوان پی برد.الان من پی بردم 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ ولی راستشو بخواید خیلی دوست داشتم واقعا دیوانه بودم عالم دیوانه ها یه چیزه دیگه است حال دنیارو میکننالبته من بعلت فامیلی که دارم وتاهرکس میشنوه لبخندی برلبلنش میاد یه جورایی دیوانه هستیم...وهمیشع دوران دبیراستان دیوان صدام میکردن,معلمم تعجب میکرد کلی دوستامونو سرزنش میکردن درست صحبت کن. دیوانگی عالمی دارد هرکسی نتوان پی برد.الان من پی بردم فامیلیت سلامته؟ 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ فامیلیت سلامته؟ دیگه دیگه سلامت دیوانه قشنگم هست هم سلامته هم دیوانه 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ یادش بخیر افشین -علی -مجتبی -من چه دورانی داشتیم اینجا یعنی الان ما عوب شدیم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده