رفتن به مطلب

دارالمجانین نواندیشان(!)

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 9.7k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

جالبه من تاحالا وارد این تاپیک نشده بودم. فکر میکردم درمورد قانون و این چیزاش .. گفتم مطلبش شاید به من ارتباط نداشته باشه..

ولی جالب بود.:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
جالبه من تاحالا وارد این تاپیک نشده بودم. فکر میکردم درمورد قانون و این چیزاش .. گفتم مطلبش شاید به من ارتباط نداشته باشه..

ولی جالب بود.:icon_gol:

بچه ها یه عاقل هم تو انجمن پیدا شد:ws3:

حالا بفرماین یه چای در خدمتتون باشیم:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
والا هنوز اول راهم

درجه بهم تعلق نمیگیره:w02:

خب اون ارتاش که دیوونه کامله رئیسه من هم که کمتر دیوونم معاون تو پس یه کارمندی چیزی میشی:ws28:

پله های ترقی را یکی یکی باس طی کنی:w02:

• Like 4
لینک به دیدگاه
خب اون ارتاش که دیوونه کامله رئیسه من هم که کمتر دیوونم معاون تو پس یه کارمندی چیزی میشی:ws28:

پله های ترقی را یکی یکی باس طی کنی:w02:

:banel_smiley_4:بنده رئیسم نه دیووانه شیطونه میگه اخراجتون کنمااااااااااااااااااااااااااا

• Like 1
لینک به دیدگاه
:banel_smiley_4:بنده رئیسم نه دیووانه شیطونه میگه اخراجتون کنمااااااااااااااااااااااااااا

رئیس باید دیوونه باشه :banel_smiley_4:اگر یه بار دیگه ادعای ریاست کنی دارت می زنم:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

ولی راستشو بخواید خیلی دوست داشتم واقعا دیوانه بودم عالم دیوانه ها یه چیزه دیگه است حال دنیارو میکنن

البته من بعلت فامیلی که دارم وتاهرکس میشنوه لبخندی برلبلنش میاد یه جورایی دیوانه هستیم...وهمیشع دوران دبیراستان دیوان صدام میکردن,معلمم تعجب میکرد کلی دوستامونو سرزنش میکردن درست صحبت کن.

دیوانگی عالمی دارد هرکسی نتوان پی برد.الان من پی بردم:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
ولی راستشو بخواید خیلی دوست داشتم واقعا دیوانه بودم عالم دیوانه ها یه چیزه دیگه است حال دنیارو میکنن

البته من بعلت فامیلی که دارم وتاهرکس میشنوه لبخندی برلبلنش میاد یه جورایی دیوانه هستیم...وهمیشع دوران دبیراستان دیوان صدام میکردن,معلمم تعجب میکرد کلی دوستامونو سرزنش میکردن درست صحبت کن.

دیوانگی عالمی دارد هرکسی نتوان پی برد.الان من پی بردم:ws3:

فامیلیت سلامته؟:ws52:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...