آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ چیزیش نیس فقط باورش شده رئیسه دیوونه خونه س همیندچارخود ریاست بینی مفرطه این خودشاخ پندار شیطونه میگه.... 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ شیطونه میگه.... اگه شیطون منم که من چیزی نگفتم 2 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ اسمش بنفشه ولی فقط ما میبینیمباید اول رسما عضو دارالمجانین بشی تا ببینی:hapydancsmil: پس چشم بصیرت میخواد... منکه متاسفانه از این چشما ندارم که ببینم ولی وقتی شما میگید بنفشه پس حتما هست دیگه.... 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ پس چشم بصیرت میخواد...منکه متاسفانه از این چشما ندارم که ببینم ولی وقتی شما میگید بنفشه پس حتما هست دیگه.... هست هست نیست؟ چرا هست:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ آره بابا رئیسمرئیسات میکنم دیگه ماخاکیم بابا بابا خانوم رئیس... آهان ... حتما خودت نخواستی بنفش بشه که یه وقت ریا نشه دیگه...:ws28: 2 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ چیزیش نیس فقط باورش شده رئیسه دیوونه خونه س همیندچارخود ریاست بینی مفرطه این خودشاخ پندار چیزی نیست که اگه دوست دارید من با آرتاش صحبت میکنم که شما رو به عنوان معاونش قبول کنه... چطوره؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ بابا خانوم رئیس...آهان ... حتما خودت نخواستی بنفش بشه که یه وقت ریا نشه دیگه...:ws28: کی منو صدا زد بهلهههههههههزدی تو خال 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ چیزی نیست که اگه دوست دارید من با آرتاش صحبت میکنم که شما رو به عنوان معاونش قبول کنه...چطوره؟؟؟؟ نه بابا من این پستا رو نمیخوام در نقدشم کامنت ها گذاشتم نخوندید شما 1 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ کی منو صدا زد بهلهههههههههزدی تو خال پس عنوانتو دوست داری...:ws28: نمیشد حالا رئیس ی جا دیگه میشدی؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ نه بابا من این پستا رو نمیخوامدر نقدشم کامنت ها گذاشتم نخوندید شما ببخشید من خیلی در جریان نبودم... دیدم عنوان رئیس رو به آرتاش دادن ، گفتم ببینم رئیسه کجاست:ws28: حالا لازمه برم کامنتای قبلیتون رو ببینم؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ پس عنوانتو دوست داری...:ws28:نمیشد حالا رئیس ی جا دیگه میشدی؟؟؟ نه تعلق خاصی دارم به اینجا 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ ببخشید من خیلی در جریان نبودم...دیدم عنوان رئیس رو به آرتاش دادن ، گفتم ببینم رئیسه کجاست:ws28: حالا لازمه برم کامنتای قبلیتون رو ببینم؟؟؟ به هر حال عضو جدید دیوونه خونه شدی باس بدونی توش چی گذشته باس بدونی چرا به اینجا آمده ای!چرا میخواهی اینجا بمانی؟هدفت چیست و به کجا خواهی رفت 1 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ نه تعلق خاصی دارم به اینجا پس خیلی وقته اینجایی....:ws28: حالا بخاطر کدوم یکی از دلایلی که افراد میان اینجا ، تو هم اومدی؟ 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ ما هیچ کدوم دیوونه نیستیم اشتباهی ما رو آوردن اینجا 2 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ به هر حال عضو جدید دیوونه خونه شدی باس بدونی توش چی گذشتهباس بدونی چرا به اینجا آمده ای!چرا میخواهی اینجا بمانی؟هدفت چیست و به کجا خواهی رفت دلیل اومدنم رو که گفتم هدفی هم در اینجا ندارم ولی قول میدم بیام بهتون سر بزنم واگه دیدم خوب شدید ،از اینجا ببرمتون... 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ پس خیلی وقته اینجایی....:ws28: حالا بخاطر کدوم یکی از دلایلی که افراد میان اینجا ، تو هم اومدی؟ برا کمک به دیوونه ها 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ دلیل اومدنم رو که گفتمهدفی هم در اینجا ندارم ولی قول میدم بیام بهتون سر بزنم واگه دیدم خوب شدید ،از اینجا ببرمتون... من که ترجیح میدم همینجا بمونم 1 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ برا کمک به دیوونه ها آفرین خیلی هدف خوبی داری ایشالله خدا پاداش این کار معنوی رو بهت بده... 1 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ من که ترجیح میدم همینجا بمونم پس شما ها باشید منم میام بهتون سر میزنم... فقط همدیگه رو زیاد اذیت نکنید رئیس تون رو هم اذیت نکنید، چون دوست خوب منه... 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ پس شما ها باشید منم میام بهتون سر میزنم...فقط همدیگه رو زیاد اذیت نکنید رئیس تون رو هم اذیت نکنید، چون دوست خوب منه... یعنی میخوام بگم بعضی دیوونه ها انقد دیوونن که فکر می کنن دیوونه نیستن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده