Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ اصن فکرم میکنی40کیلو این حرفارو داره فکر چی هست حالا؟:hapydancsmil: کی 40کیلوئه؟:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ فکر چی هست حالا؟:hapydancsmil:کی 40کیلوئه؟:hapydancsmil: ..... 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ ..... من کشته ی این همه حرفم :hapydancsmil: قبلا کم حرف تر بودی:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ من کشته ی این همه حرفم :hapydancsmil:قبلا کم حرف تر بودی:hapydancsmil: ..... 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ ..... دخترم دستات خسته میشه اینهمه تایپ میکنی:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ دخترم دستات خسته میشه اینهمه تایپ میکنی:hapydancsmil: امروز چی زدی بگو منم همونو بزنم 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ امروز چی زدی بگو منم همونو بزنم کجا چی زدم؟ به دیوار؟ هیچی:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ چه دنیای زیباییست دنیای دیوانه ها ...کسی به دلیل داشتن یا نداشتن دیگری را مسخره نمیکند.....همه سرخوشند :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ به یونی تهران بودن نیست که به هوش و ذکاوته من نمیدونم بعضی ها چطور یونی تهران قبول میشن این یونی تهران که میگی دیوونه خونه س؟دیوونه خونه لوکسیه؟فرقی نمیکنه به نظر من:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مهم خود دیوونه س ....دیوونه خونه همش 4 تا دیواره که توش اسیری 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ این یونی تهران که میگی دیوونه خونه س؟دیوونه خونه لوکسیه؟فرقی نمیکنه به نظر من:5c6ipag2mnshmsf5ju3مهم خود دیوونه س ....دیوونه خونه همش 4 تا دیواره که توش اسیری یه چی تو همون مایه هاس خودتو درگیرش نکن 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ یه چی تو همون مایه هاس خودتو درگیرش نکن این دیوونه خونه که الان گفتی دیروز رییسش رو برکنار کردن یه رییس جدید اومده اسم قبلیه فرهاد بود این یکی شاید اصغر باشه،فقط اسماشون فرق میکنه البت همه به میگفتن رییس اونم باورش شده بود،فک میکرد واسه همیشه س،الان دیگه کسی بش نمیگه رییس 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ این دیوونه خونه که الان گفتی دیروز رییسش رو برکنار کردنیه رییس جدید اومده اسم قبلیه فرهاد بود این یکی شاید اصغر باشه،فقط اسماشون فرق میکنه البت همه به میگفتن رییس اونم باورش شده بود،فک میکرد واسه همیشه س،الان دیگه کسی بش نمیگه رییس ای بابا همینه دیونه دنیا به هیچکی وفا نداره 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ ای بابا همینه دیونه دنیا به هیچکی وفا نداره خب واسه ما فرق میکنه بعضی دیوونه ها رد میشن از جلوت عین خیالت نیست ولی بعضی دیوونه ها فرق میکنن،شاید اون یه روزی بره ولی از دلت نمیره این دل دیگه دل نمیشه 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ بالاخره مدیریت اینجا کی شد؟دلم لک زده واسه اینکه یه نفر رو رییس صدا بزنم بعد هرچی بلا سرم میاد بندازم گردن رییس!بگم تقصیره اونه کوتاهی کرده قصور از اونه ما کاره ای نیستیم اینجا 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ رئیس میشه یه بخشیشو الان بدی شب عیده برم عیدی بگیرم واسه دیونه ها دست و بالم خالیه جون معوان دیوونم،مگه دیوونه ها کارم میکنن،میشنن یه گوشه واسه خودشون روزنامه آزاد میخونن،کارشون اینه که به بقیه گیر بدن،البته گیرهای اساسی و وارد نه گیر الکی بترکم که چی بشم ؟بشم مثه رییستون آرتاش پس دیفونه ایدرئیسشون آرتاش مگه چشه؟ 3 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ واقعا رئیس اینجا آرتاش ه؟؟؟؟؟ دقیقا چه کاری انجام میده این رئیس؟؟؟ پس چرا اسمش بنفش نشده ....:ws28: 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ واقعا رئیس اینجا آرتاش ه؟؟؟؟؟دقیقا چه کاری انجام میده این رئیس؟؟؟ پس چرا اسمش بنفش نشده ....:ws28: اسمش بنفشه ولی فقط ما میبینیم باید اول رسما عضو دارالمجانین بشی تا ببینی:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ واقعا رئیس اینجا آرتاش ه؟؟؟؟؟دقیقا چه کاری انجام میده این رئیس؟؟؟ پس چرا اسمش بنفش نشده ....:ws28: آره بابا رئیسمرئیسات میکنم دیگه ماخاکیم بابا 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ دست و بالم خالیه جون معوان پس دیفونه ایدرئیسشون آرتاش مگه چشه؟ چیزیش نیس فقط باورش شده رئیسه دیوونه خونه س همیندچارخود ریاست بینی مفرطه این خودشاخ پندار 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده