Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ میخوای کجا بری دیوونهمگه دیوونه ها جایی واسه رفتن دارن اصلا مگه میشه جایی پیدا کرد که توش دیوونه نباشه معلومه که دارن میخوام برم پیش خدا 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ تو هم تب داری؟ خو من اصن نمیدونم چیه:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ دیوونم،مگه دیوونه ها کارم میکنن،میشنن یه گوشه واسه خودشون روزنامه آزاد میخونن،کارشون اینه که به بقیه گیر بدن،البته گیرهای اساسی و وارد نه گیر الکی بترکم که چی بشم ؟بشم مثه رییستون آرتاش آرتاش کیه؟:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ معلومه که دارن میخوام برم پیش خدا برسان سلام من را 3 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ دیوونم،مگه دیوونه ها کارم میکنن،میشنن یه گوشه واسه خودشون روزنامه آزاد میخونن،کارشون اینه که به بقیه گیر بدن،البته گیرهای اساسی و وارد نه گیر الکی این ک گفتی کارای بچه هایی که علوم سیاسی خوندنه که 1 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ میخوای کجا بری دیوونهمگه دیوونه ها جایی واسه رفتن دارن اصلا مگه میشه جایی پیدا کرد که توش دیوونه نباشه جوزف بابایی تو دیونه ای یا نه بگو ببینم تو کدوم سطح باس دسته بندی بشی 1 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ خو من اصن نمیدونم چیه:hapydancsmil: اصلا حالت خوش نیستا باس هرچه سریعتر بستری بشی :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ اصلا حالت خوش نیستاباس هرچه سریعتر بستری بشی :vahidrk: من الان بستریم دیگه:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ معلومه که دارن میخوام برم پیش خدا پس چرا ما بلد نیستیم؟ نکنه ما فراموش شدیم نکنه ما زیادی هستیم 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ جوزف بابایی تو دیونه ای یا نه بگو ببینم تو کدوم سطح باس دسته بندی بشی من دیوونم ولی من نکردم،تقصیر یکی دیگه بود من اینجوری شدم ولی اینجوری بهتره فقط بعضی وقتا حوصله ت سر میره حالا دنبال یه راه واسه خلاص شدنیم با قومیوپاتی با دوز بالا ندیدن بهتر از نبودنشه 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ پس چرا ما بلد نیستیم؟نکنه ما فراموش شدیم نکنه ما زیادی هستیم من دیوونم ولی من نکردم،تقصیر یکی دیگه بود من اینجوری شدمولی اینجوری بهتره فقط بعضی وقتا حوصله ت سر میره حالا دنبال یه راه واسه خلاص شدنیم با قومیوپاتی با دوز بالا ندیدن بهتر از نبودنشه داخ نازار 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ یعنی میخوام بگم کاربر نمونه آسایشگاه شدم اینم مدرکش 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ :aghosh: دیفونه مگه من چقدم دستاتو انقد باز میکنی انگار میخواد آدم 200کیلویی بغل کنه 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ پس چرا ما بلد نیستیم؟نکنه ما فراموش شدیم نکنه ما زیادی هستیم به یونی تهران بودن نیست که به هوش و ذکاوته من نمیدونم بعضی ها چطور یونی تهران قبول میشن 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ دیفونه مگه من چقدم دستاتو انقد باز میکنیانگار میخواد آدم 200کیلویی بغل کنه اااااا خو من فکر کردم 200کیلویی:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ ااااااخو من فکر کردم 200کیلویی:hapydancsmil: اصن فکرم میکنی 40کیلو این حرفارو داره 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده