Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ رئیس خیالت راحت من با تو ام دیوونه فروش 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ خاک بر سرا دیوونه ها خودشون مجازیه ن دلشون که مجازی نیس زود میشکنه دیوونه به نقل از پروفایل سید با تلخیص و اضافات 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ تبم رو انکار نمیکنم ولی با این وجود کارم رو خوب انجام میدم کارتون چیه؟ رئیس خیالت راحت من با تو ام آخر ماه یادم بندازین به شما اضافه حقوق بدم آره تیم داریمتو هم میای؟ تیم نه تب 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ جونم؟ الکی صداتون کردم:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ دیوونه ها خودشون مجازیه ن دلشون که مجازی نیس زود میشکنه دیوونهبه نقل از پروفایل سید با تلخیص و اضافات ووااااااااااایییییی بترکی جوزفففففففففففف 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ دیوونه ها یعنی میخوام بگم این کلمه منو شاداب میکنه دیوونه 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ الکی صداتون کردم:hapydancsmil: بیکاری دیگه:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ کارتون چیه؟ آخر ماه یادم بندازین به شما اضافه حقوق بدم تیم نه تب تب چیه؟ خوردنیه؟ 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ ننه ما زیر دست شماییمننه دیوونه ای که اذیت نکنه دیوونه نیست که چرا بعضیاشون بی ازارن بنده خداها 3 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ دیوونه فروش ها ؟؟؟ حالا مشتری هم داره بفروشیم:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ کارتون چیه؟ آخر ماه یادم بندازین به شما اضافه حقوق بدم تیم نه تب رئیس میشه یه بخشیشو الان بدی شب عیده برم عیدی بگیرم واسه دیونه ها 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ بخدا من خودم رفتنی ام من خودم رفتنی ام 1 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ بخدا من خودم رفتنی ام من خودم رفتنی ام کجا در دارالمجانین بسته اس 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ کارتون چیه؟ آخر ماه یادم بندازین به شما اضافه حقوق بدم تیم نه تب دیوونم،مگه دیوونه ها کارم میکنن،میشنن یه گوشه واسه خودشون روزنامه آزاد میخونن،کارشون اینه که به بقیه گیر بدن،البته گیرهای اساسی و وارد نه گیر الکی ووااااااااااایییییی بترکی جوزفففففففففففف بترکم که چی بشم ؟بشم مثه رییستون آرتاش لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ ها ؟؟؟حالا مشتری هم داره بفروشیم:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ بخدا من خودم رفتنی ام من خودم رفتنی ام میخوای کجا بری دیوونه مگه دیوونه ها جایی واسه رفتن دارن اصلا مگه میشه جایی پیدا کرد که توش دیوونه نباشه 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ رئیس میشه یه بخشیشو الان بدی شب عیده برم عیدی بگیرم واسه دیونه ها رییس هر روز بعد ناهار موز میده..خودش میاره با کارتن پخش میکنه،سهمیه ماه پیش رو نداد،دیوونه ها این ماه صبرشون لبریز شد،اصلا بلوایی شد سر صف که نگو!میگن دو نفرشون از دار فانی بالا رفتن،روحشون شاد یادشون گرامی 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ کجا در دارالمجانین بسته اس من خودم رفتنی ام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده