رفتن به مطلب

دارالمجانین نواندیشان(!)

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 9.7k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

نه دیفونه من که خوشحالم:hanghead:

وقتی مصدوم باشم یه حالت دیگه دارم:hanghead:

معلومه که خوشحالی دیوونه

تا حالا دیوونه ناراحت دیدی تو این آسایشگاه:ws3:

همه افکارشون مستقل از رفتارشون شده:hanghead:میگم همه چی قدیمش خوب بود حتی فکر کردن

• Like 1
لینک به دیدگاه
دلم خوبناک نه نیست وقتی دل میگیره دل میپره خاک بر سر دلش

دیوونه ای نمیفهمی اگه یه کم فکر کنی میبینی تو هم خوشحالی... نه توهم خوشحالی دارن این دیوونه ها

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام رییس:ws3:چه خبر ؟دیوونه ها اذیتت نمیکنن؟:whistle:

وا مگه دیوونه ها اذیت میکنن:hanghead:

چرا توهین میکنی:hanghead:

معلومه که خوشحالی دیوونه

تا حالا دیوونه ناراحت دیدی تو این آسایشگاه:ws3:

همه افکارشون مستقل از رفتارشون شده:hanghead:میگم همه چی قدیمش خوب بود حتی فکر کردن

کلا همه چی قدیمی اش خوب بود دیونگی هم دیونگی قدیمی:hanghead:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام رییس:ws3:چه خبر ؟دیوونه ها اذیتت نمیکنن؟:whistle:

چرا همه دیوونه ها فکر میکنن باس یکی بالا سرشون باشه؟چرا ما بلد نیستیم خودمون فکر کنیم؟قومیوپاتی میزنیم بالا یکی در میاد میشه رییسمون که چی دیوونه نیست...ولی از هممون دیوونه تره ولی چون دیوونه تره پس فرق داره و چون فرق داره رییس ما میشه چون ما همه شبیه همیم

• Like 1
لینک به دیدگاه
وا مگه دیوونه ها اذیت میکنن:hanghead:

چرا توهین میکنی:hanghead:

کلا همه چی قدیمی اش خوب بود دیونگی هم دیونگی قدیمی:hanghead:

دلم لک زده واسه اون موقه ها....اون موقه ها خوب بود ها...دوس دارم 20 سال بک وارد بخورم برم عقب از دوباره بهم بگن هی دیوونه خوش به حالت هیچی نمیفهمی واسه خودت عالمی داری دیوونه:sigh:

لینک به دیدگاه
چرا همه دیوونه ها فکر میکنن باس یکی بالا سرشون باشه؟چرا ما بلد نیستیم خودمون فکر کنیم؟قومیوپاتی میزنیم بالا یکی در میاد میشه رییسمون که چی دیوونه نیست...ولی از هممون دیوونه تره ولی چون دیوونه تره پس فرق داره و چون فرق داره رییس ما میشه چون ما همه شبیه همیم

:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
:banel_smiley_4:

چرا بت برخورد دیوونه...تو که از همه به همه شبیه تری فقط فکر میکنی با بقیه فرق داری ...تو هم یه بازیچه ای،توجلو چشمی همه فکر میکنن رییسی ولی اونی که رییسه که خودشو جلو چشم نمیندازه دیوونه تو یه مهره ای یه مهره نمایشی که یه نفر دیگه داره تو رو حرکت میده دیوونه:ws3:خبر نداری:sad0:

• Like 2
لینک به دیدگاه
چرا بت برخورد دیوونه...تو که از همه به همه شبیه تری فقط فکر میکنی با بقیه فرق داری ...تو هم یه بازیچه ای،توجلو چشمی همه فکر میکنن رییسی ولی اونی که رییسه که خودشو جلو چشم نمیندازه دیوونه تو یه مهره ای یه مهره نمایشی که یه نفر دیگه داره تو رو حرکت میده دیوونه:ws3:خبر نداری:sad0:

تبم دارینا:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

هااااااا ایی که گفتی یعنی چ

حواست باشه ها من معاون رئیسم:w000::ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه
هااااااا ایی که گفتی یعنی چ

حواست باشه ها من معاون رئیسم:w000::ws28:

رئیس که خودش کشکه تو معاونشی موندم میشی چی:ws3:

ولی باشه حالا شما به من گفتی معاونی منم به بقیه میگم معاونی اینجا دیوونه خونه س شایعه حرف اول رو میزنه، میگن یارو با شایعه دکتر شد معاون رئیس که بماند

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...