Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ دل سیری چند میگن دل خوش من میخوام بگم دل پر دلم خوبناک نه نیست وقتی دل میگیره دل میپره خاک بر سر دلش 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ سلوم مامی دیوونه سلام رییسچه خبر ؟دیوونه ها اذیتت نمیکنن؟ 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ نه دیفونه من که خوشحالموقتی مصدوم باشم یه حالت دیگه دارم معلومه که خوشحالی دیوونه تا حالا دیوونه ناراحت دیدی تو این آسایشگاه همه افکارشون مستقل از رفتارشون شدهمیگم همه چی قدیمش خوب بود حتی فکر کردن 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ دلم خوبناک نه نیست وقتی دل میگیره دل میپره خاک بر سر دلش دیوونه ای نمیفهمی اگه یه کم فکر کنی میبینی تو هم خوشحالی... نه توهم خوشحالی دارن این دیوونه ها 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ دیوونه ای نمیفهمی اگه یه کم فکر کنی میبینی تو هم خوشحالی... نه توهم خوشحالی دارن این دیوونه ها لــــــــعنت 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ سلام رییسچه خبر ؟دیوونه ها اذیتت نمیکنن؟ وا مگه دیوونه ها اذیت میکنن چرا توهین میکنی معلومه که خوشحالی دیوونهتا حالا دیوونه ناراحت دیدی تو این آسایشگاه همه افکارشون مستقل از رفتارشون شدهمیگم همه چی قدیمش خوب بود حتی فکر کردن کلا همه چی قدیمی اش خوب بود دیونگی هم دیونگی قدیمی 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ سلام رییسچه خبر ؟دیوونه ها اذیتت نمیکنن؟ چرا همه دیوونه ها فکر میکنن باس یکی بالا سرشون باشه؟چرا ما بلد نیستیم خودمون فکر کنیم؟قومیوپاتی میزنیم بالا یکی در میاد میشه رییسمون که چی دیوونه نیست...ولی از هممون دیوونه تره ولی چون دیوونه تره پس فرق داره و چون فرق داره رییس ما میشه چون ما همه شبیه همیم 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ وا مگه دیوونه ها اذیت میکننچرا توهین میکنی کلا همه چی قدیمی اش خوب بود دیونگی هم دیونگی قدیمی دلم لک زده واسه اون موقه ها....اون موقه ها خوب بود ها...دوس دارم 20 سال بک وارد بخورم برم عقب از دوباره بهم بگن هی دیوونه خوش به حالت هیچی نمیفهمی واسه خودت عالمی داری دیوونه لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ سلام رییسچه خبر ؟دیوونه ها اذیتت نمیکنن؟ ننه ما زیر دست شماییمننه دیوونه ای که اذیت نکنه دیوونه نیست که 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ چرا همه دیوونه ها فکر میکنن باس یکی بالا سرشون باشه؟چرا ما بلد نیستیم خودمون فکر کنیم؟قومیوپاتی میزنیم بالا یکی در میاد میشه رییسمون که چی دیوونه نیست...ولی از هممون دیوونه تره ولی چون دیوونه تره پس فرق داره و چون فرق داره رییس ما میشه چون ما همه شبیه همیم 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ چرا بت برخورد دیوونه...تو که از همه به همه شبیه تری فقط فکر میکنی با بقیه فرق داری ...تو هم یه بازیچه ای،توجلو چشمی همه فکر میکنن رییسی ولی اونی که رییسه که خودشو جلو چشم نمیندازه دیوونه تو یه مهره ای یه مهره نمایشی که یه نفر دیگه داره تو رو حرکت میده دیوونهخبر نداری 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ چرا بت برخورد دیوونه...تو که از همه به همه شبیه تری فقط فکر میکنی با بقیه فرق داری ...تو هم یه بازیچه ای،توجلو چشمی همه فکر میکنن رییسی ولی اونی که رییسه که خودشو جلو چشم نمیندازه دیوونه تو یه مهره ای یه مهره نمایشی که یه نفر دیگه داره تو رو حرکت میده دیوونهخبر نداری تبم دارینا 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ تبم دارینا تبم رو انکار نمیکنم ولی با این وجود کارم رو خوب انجام میدم 2 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ چرا همه دیوونه ها فکر میکنن باس یکی بالا سرشون باشه؟چرا ما بلد نیستیم خودمون فکر کنیم؟قومیوپاتی میزنیم بالا یکی در میاد میشه رییسمون که چی دیوونه نیست...ولی از هممون دیوونه تره ولی چون دیوونه تره پس فرق داره و چون فرق داره رییس ما میشه چون ما همه شبیه همیم هااااااا ایی که گفتی یعنی چ حواست باشه ها من معاون رئیسم 3 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ تبم دارینا رئیس خیالت راحت من با تو ام 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ تبم دارینا آره تیم داریم تو هم میای؟ 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ هااااااا ایی که گفتی یعنی چحواست باشه ها من معاون رئیسم رئیس که خودش کشکه تو معاونشی موندم میشی چی ولی باشه حالا شما به من گفتی معاونی منم به بقیه میگم معاونی اینجا دیوونه خونه س شایعه حرف اول رو میزنه، میگن یارو با شایعه دکتر شد معاون رئیس که بماند 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده