partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ اي شيطون " ز " اسمم خوشمزه بود خورديش؟:persiana__hahaha:نوشه جونت فقط كاش بمنم ميدادي آهان ... فرزانه ... ببخشید ... کی بامن میاد بریم شتر سواری؟ خدایا اینجا کجاست؟ 2 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ آهان ... فرزانه ... ببخشید ... خدایا اینجا کجاست؟ اینجا خونه داداشمه....:icon_pf (34): چیه چیکارش داری زن داره هااا:w00: 1 لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ کی بامن میاد بریم شتر سواری؟ من ميام به شرتي كه شترش گربه سگ باشه آهان ... فرزانه ... ببخشید ... خدایا اینجا کجاست؟ ميگم حالا چه مزه اي بود؟ اينجا بهشته عزيزم مگه از اون نخ باريكه رد نشدي؟:ws52: 2 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ من ميام به شرتي كه شترش گربه سگ باشه ميگم حالا چه مزه اي بود؟ اينجا بهشته عزيزم مگه از اون نخ باريكه رد نشدي؟:ws52: شتره من پلنگیه....یکی داشتم گربه سگ...ددیروز با گوشی زدم تو سرش مردددد 1 لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ وووووووووووووووو ووووووووووووو وووووووووو من لولو ام....ووووووووووووووو ابجي مهشاد كجايي؟ووووووو من لولو ام....:scared9::girlhi::girlhi::girlhi: 1 لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ الان از من ميترسه زنده ميشهههه....ووووووو من لولو امممممممم...:girlhi: لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ وووووووووووووووو ووووووووووووو وووووووووو من لولو ام....وووووووووووووووابجي مهشاد كجايي؟ووووووو من لولو ام....:scared9::girlhi::girlhi::girlhi: وای تلسیدمممممممممممم............... بیا بخلمم آجی جوونم من محشاتمم اسممو عوض کردم الهان....:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ هی روزگارررررررررررررررررررر 2 لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ وای تلسیدمممممممممممم............... بیا بخلمم آجی جوونم من محشاتمم اسممو عوض کردم الهان....:icon_pf (34): ووووووووووووووووو ابجي مهشاد؟اون لولو اصليستا پشت سرش حرف بزني ميخورتت....وووووووو يا از انجمن لولو ها نيرو مياره:banel_smiley_52::banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ هی روزگارررررررررررررررررررر چيشده؟ وووووووووو.....:there::there: 2 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ هی روزگارررررررررررررررررررر چیه؟؟؟؟؟ میای سوار شتر من شی؟:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ وووووووووووووووووابجي مهشاد؟اون لولو اصليستا پشت سرش حرف بزني ميخورتت....وووووووو يا از انجمن لولو ها نيرو مياره:banel_smiley_52::banel_smiley_52: من دیگه مهشات نیستم اسمم شت مریمم من خوتم لولومم اجی جونمممم...بیاابخلممممم آجیییییییییییییییی:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ چیه؟؟؟؟؟ میای سوار شتر من شی؟:icon_pf (34): مگه تو شتر داری ، کرایه اش میدی ؟؟؟؟:JC_thinking: از اون وقت که اومدی تو فامیل کارای عجیب غریب داری میکنیاااا !!! تو هم تحت تاثیر جوشون قرار گرفتی ! 1 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ مگه تو شتر داری ، کرایه اش میدی ؟؟؟؟:JC_thinking:از اون وقت که اومدی تو فامیل کارای عجیب غریب داری میکنیاااا !!! تو هم تحت تاثیر جوشون قرار گرفتی ! آله شتر پلنگی دارم دوماددی نخیر کرایه نمیدمم فخط میزارم تو ستی سوارش بشین یه کمممم خودت کارا عجیب میکنیییییییی:w00: 1 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ وامش چند درصده؟ :w00:چه خبره یازده درصد نخواستم میرم یه رنگه دیگوشو میخرم 2 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ چيشده؟وووووووووو.....:there::there: شتر منو میخاد.....منم بهش نمیدممم...........فقط میزارم سوارشه مال خودمه خووووو:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ آله شتر پلنگی دارم دوماددی نخیر کرایه نمیدمم فخط میزارم تو ستی سوارش بشین یه کمممم خودت کارا عجیب میکنیییییییی:w00: دست گلت درد نکنه ... رامه دیگه شترت !!! یه وقت فکر نکنی میترسمااااا ، نه چون ستی رو هم میخوایم سوار کنیم ، نمیخوام یه وقت اون بترسه 2 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ وامش چند درصده؟:w00:چه خبره یازده درصد نخواستم میرم یه رنگه دیگوشو میخرم 3 وامش 10%......بدون کارمزد ...چقد میخای؟ 1 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ دست گلت درد نکنه ... رامه دیگه شترت !!! یه وقت فکر نکنی میترسمااااا ، نه چون ستی رو هم میخوایم سوار کنیم ، نمیخوام یه وقت اون بترسه رامه رامه...حر کی سوارش شده سالم پایین نیومده..... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده