هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ دیوانه منم ولی چ اهی کشیدیا اشخ شدی لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ ولی چ اهی کشیدیا اشخ شدی درسته دیوانه ام ولی نه تا این حد 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ آرتاش تو تو نت میخابی من هرچی خاسم سریع ج بدم تو زودتر از من نوشتی من بیچاره الان اومدم 1 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ من بیچاره الان اومدم الان اومدی پس تا الان کجا بودی چ وضع مدیریت دیونه تو مدری یا دیونه نه تو واسه چی حقوق میگیری نه من باس بدونم اصن این چ وضیه چرا 1 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ درسته دیوانه ام ولی نه تا این حد هیییی 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ الان اومدی پس تا الان کجا بودی چ وضع مدیریت دیونه تو مدری یا دیونه نه تو واسه چی حقوق میگیری نه من باس بدونم اصن این چ وضیه چرا شما معاون من بشین هر موقع نبودم اینجارو بچرخونید لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ شما معاون من بشین هر موقع نبودم اینجارو بچرخونید :gnugghender:ایول بالاخره ی سمت گرفتم 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ :gnugghender:ایول بالاخره ی سمت گرفتم میذار موردی که دانه کش است نه اشتباه شد برو کار کن مگو چیست کار نه اینم نشد اهان یافتم جوینده یابنده بود لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ میذار موردی که دانه کش است نه اشتباه شد برو کار کن مگو چیست کار نه اینم نشد اهان یافتم جوینده یابنده بود شاعر میمفرماید حافظا مرد نکو فام نرقصد هرگز اوهم ما هم بلدیم 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ شاعر میمفرماید حافظا مرد نکو فام نرقصد هرگز اوهم ما هم بلدیم تست هوش بود شما معاون شدین 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ دیوانه هم دیوانه های قدیم، اون موقع صفای دیگه ای داشت،اصلا دیوونه ها قابل احترام بودن نیست کم بودن واسه این میگم،الان هر ننه قمری از راه میرسه میگه من دیوونم خب اینجوری ارزش ها بی ارزش میشهولله هرچی از حدش بگذره از حدش گذشتهمیخوام بگم دیوونه بودنم عالمی داشت الان دیگه نداره چون همه عالم دیوون دیوونه والله به خدا 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ بین یه مشت دیوونه گیر کردی واسه کی داری آه میکشی؟کسی صداتو نمیشنفه دیوونه! اینجا هیشکی صدای خودشم نمیشنفه 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ بین یه مشت دیوونه گیر کردی واسه کی داری آه میکشی؟کسی صداتو نمیشنفه دیوونه! اینجا هیشکی صدای خودشم نمیشنفه واسه دل خودم 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ مصدوم شماره دو هم از راه رسید، یعنی میخوام بهت بگم اینجا کسی از کسی پرستاری نمیکنه اینجا همه واسه خودشون دکترن از دانشگاه سوربن 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ واسه دل خودم دل سیری چند میگن دل خوش من میخوام بگم دل پر 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ مصدوم شماره دو هم از راه رسید، یعنی میخوام بهت بگم اینجا کسی از کسی پرستاری نمیکنه اینجا همه واسه خودشون دکترن از دانشگاه سوربن نه دیفونه من که خوشحالم وقتی مصدوم باشم یه حالت دیگه دارم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده