Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ باشه دیفونه موز هم میدیم حالا بودجه نداریم بعدا دور از جونتون شما مغزتون صافه عینهو کف دستدلتون نه اشتب نکنید ببخشیدا:icon_pf (34): منظورت اینه که کچلم یا مغزم از داخل پکیده؟البته فرقی هم نمیکنه دوتاش رو قبول میکنم 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ نه بابا بنده خدا خوبه که خودشون میگن دیفونه ام خودش دیفونه اس که میگه دیفونه ام نه بابا بنده خدا خوبه که یعنی با جمله ای که گفتی به اوضاع عمومی خودم کاملا مسلط شدم الان خب خداروشکر همینطور مثلث باش زشته جلو در و همساده باشه دیفونه موز هم میدیم حالا بودجه نداریم بعدا دور از جونتون شما مغزتون صافه عینهو کف دستدلتون نه اشتب نکنید ببخشیدا:icon_pf (34): واااااااااااااااای:ws28::icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ فریماه مدیریت اینجا با تو ئه؟ 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ خودشون میگن دیفونه ام خودش دیفونه اس که میگه دیفونه ام یعنی با جمله ای که گفتی به اوضاع عمومی خودم کاملا مسلط شدم الان خب خداروشکر همینطور مثلث باش زشته جلو در و همساده واااااااااااااااای:ws28::icon_pf (34): کاملا به خودشناسی رسیدم من در وهمساده همه میدونن من داغونم دیگه قایم کردن که نداره 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ خودش دیفونه اس که میگه دیفونه ام یعنی با جمله ای که گفتی به اوضاع عمومی خودم کاملا مسلط شدم الان خب خداروشکر همینطور مثلث باش زشته جلو در و همساده واااااااااااااااای:ws28::icon_pf (34): کاملا به خودشناسی رسیدم من در وهمساده همه میدونن من داغونم دیگه قایم کردن که نداره شما خوب خوب شدی میتونی بری مرخصی آبرو داری کن 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ منظورت اینه که کچلم یا مغزم از داخل پکیده؟البته فرقی هم نمیکنه دوتاش رو قبول میکنم کشلی که اون دفعه گفتم یکی فقط شوما کشل نیستین مغز صافیم اول من رئیسم پس اولویت با منه بعد من هر کی معاونم بشه اون مغزش صافه 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ خودشون میگن دیفونه ام خودش دیفونه اس که میگه دیفونه ام یعنی با جمله ای که گفتی به اوضاع عمومی خودم کاملا مسلط شدم الان خب خداروشکر همینطور مثلث باش زشته جلو در و همساده واااااااااااااااای:ws28::icon_pf (34): بشه ی خوفیه اما دیفونه اش 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ فریماه مدیریت اینجا با تو ئه؟ ای وای بچه ها ننه ام اومد :th_running1: مامی قبلنا مدیرش یکی دیگه بود الان من مدیر شدم:scared9::2i1d1co: 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ خب خداروشکر همینطور مثلث باش زشته جلو در و همساده واااااااااااااااای:ws28::icon_pf (34): کاملا به خودشناسی رسیدم من در وهمساده همه میدونن من داغونم دیگه قایم کردن که نداره شما خوب خوب شدی میتونی بری مرخصی آبرو داری کن من کجا برم خب، جایی ندارم دلمون به همین دیوونه خونه خوشه تو رو خدا مرخصم نکنید مرخصم کنید میشم یکی مثه بقیه...میخوام مثه خودم باشم 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ کشلی که اون دفعه گفتم یکی فقط شوما کشل نیستینمغز صافیم اول من رئیسم پس اولویت با منه بعد من هر کی معاونم بشه اون مغزش صافه رئیست که اومد دیوونه برو لو رفتی 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ شما خوب خوب شدی میتونی بری مرخصیآبرو داری کن من کجا برم خب، جایی ندارم دلمون به همین دیوونه خونه خوشه تو رو خدا مرخصم نکنید مرخصم کنید میشم یکی مثه بقیه...میخوام مثه خودم باشم ببین خودت نخواستی بمون اینجا بپوس 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ رئیست که اومد دیوونهبرو لو رفتی رئیس خودمم:vahidrk:بگین چشمیه عمر رئیس دیوونه هام 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ ای وای بچه ها ننه ام اومد :th_running1:مامی قبلنا مدیرش یکی دیگه بود الان من مدیر شدم:scared9::2i1d1co: :ws28: دختر بزرگ کن بفرست دانشگاه هنــــــــــــر.آخرش سر از دار المجانین در میاره 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ :ws28: دختر بزرگ کن بفرست دانشگاه هنــــــــــــر.آخرش سر از دار المجانین در میاره ننه دست خودم نبودم از همون طفولیت اینجوری بودم لو نمیدادم 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ ننه دست خودم نبودم از همون طفولیت اینجوری بودم لو نمیدادم این دفه دومه بدون اجازه من میری اینور اونوراااااااااا 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ این دفه دومه بدون اجازه من میری اینور اونوراااااااااا :banel_smiley_52::imoksmiley::banel_smiley_52:ننه ناشلامتس من رئیسم نزن منو:mpr::obm:قول میدم دیگه بی اجازه جایی نرم لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ :banel_smiley_52::imoksmiley::banel_smiley_52:ننه ناشلامتس من رئیسم نزن منو:mpr::obm:قول میدم دیگه بی اجازه جایی نرم باشه دخیفعلا که منم همینجام .تو هم رئیس منی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ باشه دخیفعلا که منم همینجام .تو هم رئیس منی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ننه پس خیلی خیلی خوش اومدی به جمه ما 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ ننه پس خیلی خیلی خوش اومدی به جمه ما مرسی دخترم باعث افتخارهنکنه بدتر بشم؟:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ مرسی دخترم باعث افتخارهنکنه بدتر بشم؟:icon_pf (34): نه ننه تظمینی هستش همه خوب میشنقبیلا که میومدن ببین دیگه نمیان معلومه خوب شدن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده