Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ نه قربونت زحمت نمیدم خودم مراقبت میکنم از دیونگی خودم قابلی نداشت...والله به خدا ما دیوونه ایم! درست...... ولی ما نکردیم! تقصیر ما نبود،انقد بهمون گفتن دیوونه خودمون باورمون شد،ولی اینجوری اتفاقا بهتر شد 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ قابلی نداشت...والله به خداما دیوونه ایم! درست...... ولی ما نکردیم! تقصیر ما نبود،انقد بهمون گفتن دیوونه خودمون باورمون شد،ولی اینجوری اتفاقا بهتر شد نه بابا صاحابش قابل دارهببخشید مزاحم شدیم ...نیاید توروخدا خودمون راه و بلدیم... 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ نه بابا صاحابش قابل دارهببخشید مزاحم شدیم ...نیاید توروخدا خودمون راه و بلدیم... قربانت سلام برسان میشه exit رو به من نشان بدی برم بیرون 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ قربانت سلام برسان میشه exit رو به من نشان بدی برم بیرون اختیار داری سلام میرسونن نه دیونه جون باید بری داخل از بیرون ما باید بریم بیرون از داخل 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ دیوونه اگه دارویی میشناسی که یه دیوونه رو بتونه 7 روز بخوابونه خب معرفی کن دیگهخسته شدیم از بس بیداری کشیدیم به خدا تو خواب خودت نیستی دیوونه اصلا اونجا وضعیت بهتره بعضی وقتا بد میشه ولی خیالت راحته دیگه خوابه بالاخره که پامیشی موخواین بخوابین 7روز؟میتونم بزنم تو سرتونااااااااااااااااااااابه دارو هم احتیاجی نیست اینجا دیوونه خونه اس من به بچه ها دستور میدم لباس پرستاری بپوشن به بقیه کمک کنن به شمام میرسن 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ الان کی از من باید مراقبت کنه اوا آبجی تو هم آره؟ 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ اوا آبجی تو هم آره؟ نه خواهر از من عاقل تر پیدا نمیکنی همینطور اومدم برای روحیه دهی 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ اختیار داری سلام میرسونننه دیونه جون باید بری داخل از بیرون ما باید بریم بیرون از داخل خعلی باحال بود:ws28: خب چه کاریه ما از بیرون داخل میمونیم شما از داخل بیاید بیرون دیوونه ها رو که نباس تفکیک کرد 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ خعلی باحال بود:ws28:خب چه کاریه ما از بیرون داخل میمونیم شما از داخل بیاید بیرون دیوونه ها رو که نباس تفکیک کرد قافل نداشت بآهالی از خودتونه داآآآآآش چیراااا بابا دوزاشون فرق داره 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ موخواین بخوابین 7روز؟میتونم بزنم تو سرتونااااااااااااااااااااابه دارو هم احتیاجی نیست اینجا دیوونه خونه اس من به بچه ها دستور میدم لباس پرستاری بپوشن به بقیه کمک کنن به شمام میرسن بزنی تو سرم که دیگه بیدار نمیشم دیوونه باس محلول قومیوپاتی درس کنی واسم دیوونه لباست الان چه شکلیه؟از اوناییه که دکمه هاش رو از پشت میبندن 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ قافل نداشت بآهالی از خودتونه داآآآآآش چیراااا بابا دوزاشون فرق داره مخدصات سدیومات خب دوزاشوون فرق میکنه ولی همشون دیوونه ن دیگه 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ نه خواهر از من عاقل تر پیدا نمیکنیهمینطور اومدم برای روحیه دهی خداروشکر داشتم از دنیا ناامید میشدما بزنی تو سرم که دیگه بیدار نمیشم دیوونهباس محلول قومیوپاتی درس کنی واسم دیوونه لباست الان چه شکلیه؟از اوناییه که دکمه هاش رو از پشت میبندن خدا نکنه زشتالو و کشل:vahidrk: من رئیسم لبای رئیس تنمهبعدشم یه دارو میدم یه هفته بخوابین:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ خداروشکر داشتم از دنیا ناامید میشدما خدا نکنه زشتالو و کشل:vahidrk: من رئیسم لبای رئیس تنمهبعدشم یه دارو میدم یه هفته بخوابین:gnugghender: ببین مدیریت عجیب تو از همه دیوونه تری دیوونهمیگن بعد نهار موز میدی راس میگن؟ 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ خداروشکر داشتم از دنیا ناامید میشدما نه خواهری خودم هستم در صحت و سلامت کامل 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ ببین مدیریت عجیب تو از همه دیوونه تری دیوونهمیگن بعد نهار موز میدی راس میگن؟ نه هر روز 8ساعت ورزش صبگاهی داریمدر ضم دیوونه من دیوونه نیستم نه خواهری خودم هستم در صحت و سلامت کامل این آق جوزی وضعشون خرافه 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ این آق جوزی وضعشون خرافه نه بابا بنده خدا خوبه که 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ این آق جوزی وضعشون خرافه نه بابا بنده خدا خوبه که خودشون میگن دیفونه ام 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ نه هر روز 8ساعت ورزش صبگاهی داریمدر ضم دیوونه من دیوونه نیستم این آق جوزی وضعشون خرافه خب موز ندید من ورزش نمیکنم وضعم خرابه داغونم که چی؟آدم باس دلش صاف باشه !دیوونه ها دلشون صافه دیوونه..بی شیله پیلن 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ این آق جوزی وضعشون خرافه نه بابا بنده خدا خوبه که یعنی با جمله ای که گفتی به اوضاع عمومی خودم کاملا مسلط شدم الان 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ خب موز ندید من ورزش نمیکنموضعم خرابه داغونم که چی؟آدم باس دلش صاف باشه !دیوونه ها دلشون صافه دیوونه..بی شیله پیلن باشه دیفونه موز هم میدیم حالا بودجه نداریم بعدا دور از جونتون شما مغزتون صافه عینهو کف دستدلتون نه اشتب نکنید ببخشیدا:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده