آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ خب الان تو دار المجانین چیکار باس کرد اسمش روشه دیگه دالمجانینقبلا بچه هارو رو سر اینکه کی رئیس هست دعوا میکردن میردن تو سر و کله ی همدیگه 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ سلام دیوونه ها منم مثه خودتون دیوونم از اوناش ها از اون دیوونه های زنجیری ملت پرت و پلا میگن ها، فکر میکنن ما حالیمون نیس سرخوشن ملت میخوام بستری بشم همین حالا ولی میخوام یه دیوونه مراقبم باشه،خوبیش اینه که خودش میدونه دیوونه س و ادعایی نداره 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ سلام دیوونه هامنم مثه خودتون دیوونم از اوناش ها از اون دیوونه های زنجیری ملت پرت و پلا میگن ها، فکر میکنن ما حالیمون نیس سرخوشن ملت میخوام بستری بشم همین حالا ولی میخوام یه دیوونه مراقبم باشه،خوبیش اینه که خودش میدونه دیوونه س و ادعایی نداره سلام منکه رئیسم مسپرم یکی از پرستارا مراقبتون باشن 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ سلاممنکه رئیسم مسپرم یکی از پرستارا مراقبتون باشن مدیریت عجیب آسایشگاه که میگن تویی پَ! تو که خودت از همه دیوونه تری دیوونه چطور تو رو راه دادن اینجا تو خودت 10 نفر رو میخوای همزمان ازت مراقبت به عمل بیارن دیوونه 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ مدیریت عجیب آسایشگاه که میگن تویی پَ!تو که خودت از همه دیوونه تری دیوونه چطور تو رو راه دادن اینجا تو خودت 10 نفر رو میخوای همزمان ازت مراقبت به عمل بیارن دیوونه بله خودممبشه میدم پرستارا دارو بدن بخورین 7شبانه روز بخواینا 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ خوشم میاد انجمن تکمیله تکمیله منم به همچین جایی نیاز داشتم .من برعکسم ولی.سرخوش نیستم.میخوام بیام اینجا یکم بزنم به فاز بیخیالی اینجا هر کسی یه پرستار داره؟ 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ بله خودممبشه میدم پرستارا دارو بدن بخورین 7شبانه روز بخواینا دیوونه اگه دارویی میشناسی که یه دیوونه رو بتونه 7 روز بخوابونه خب معرفی کن دیگه خسته شدیم از بس بیداری کشیدیم به خدا تو خواب خودت نیستی دیوونه اصلا اونجا وضعیت بهتره بعضی وقتا بد میشه ولی خیالت راحته دیگه خوابه بالاخره که پامیشی 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ الان کی از من باید مراقبت کنه 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ الان کی از من باید مراقبت کنه من خودم شخصا سرم خیلی شلوغه چون قراره 3 نفر ازم مراقبت کنن ولی با این وجود مراقبت از شما رو قبول میکنم 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ من خودم شخصا سرم خیلی شلوغه چون قراره 3 نفر ازم مراقبت کنن ولی با این وجود مراقبت از شما رو قبول میکنم تو یه پادگانم بیان ازت مراقبت کنن فایده نداره شهرساز زشت 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ الان کی از من باید مراقبت کنه دختریم خودم ازت مراقبت میکنم 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ تو یه پادگانم بیان ازت مراقبت کنن فایده ندارهشهرساز زشت مراقبت از تو یکی رو اصلا قبول نمیکنم چون امیدی به بهبودی نیستمنابع طبیعیه غیر طبیعی لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ مراقبت از تو یکی رو اصلا قبول نمیکنم چون امیدی به بهبودی نیستمنابع طبیعیه غیر طبیعی روزی که تو بخوای ازم مراقبت کنی،مگر مرده باشم اصن ازت متنفرم تو شهرساز نیستی تو شهر رو خراب میکنی:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ روزی که تو بخوای ازم مراقبت کنی،مگر مرده باشماصن ازت متنفرم تو شهرساز نیستی تو شهر رو خراب میکنی:vahidrk: خب دیوونه باس یکی شهر رو خراب کنه که توجیه داشته باشه نسل آینده شهرسازا بیکار نباشن فکر کردی شهرسازای قبلی چیکار کردن؟همینه منابع مصنوعی 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ خب دیوونه باس یکی شهر رو خراب کنه که توجیه داشته باشه نسل آینده شهرسازا بیکار نباشنفکر کردی شهرسازای قبلی چیکار کردن؟همینه منابع مصنوعی بی مزه خدارحم کنه به نسل ادامه دهنده تو اوهوم با وجود تو وامثال تو باید دیگه به فکر منابع مصنوعی باشیم 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ من خودم شخصا سرم خیلی شلوغه چون قراره 3 نفر ازم مراقبت کنن ولی با این وجود مراقبت از شما رو قبول میکنم نه قربونت میترسم حالم از اینی هم که هست بدتر بشه 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ دختریم خودم ازت مراقبت میکنم دختریم!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ بی مزهخدارحم کنه به نسل ادامه دهنده تو اوهوم با وجود تو وامثال تو باید دیگه به فکر منابع مصنوعی باشیم همینه 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ نه قربونت میترسم حالم از اینی هم که هست بدتر بشه خلاصه اگه گزینه بهتری پیدا نشد ما هستیمتازه دیروز با دیوونه ها یه سری قومیوپاتی زدیم بالا الان حالمون خوشه:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ خلاصه اگه گزینه بهتری پیدا نشد ما هستیمتازه دیروز با دیوونه ها یه سری قومیوپاتی زدیم بالا الان حالمون خوشه:hapydancsmil: نه قربونت زحمت نمیدم خودم مراقبت میکنم از دیونگی خودم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده