zemestoon21 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ دیوونگی حکم میکنه که تو همچین مواقعی خل بازی در بیاریم :4chsmu1: علی اینجا کجاست دیگه 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ علی اینجا کجاست دیگه اینجا دیوونه خونه ی منه منم رئیسشم 2 لینک به دیدگاه
zemestoon21 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ اینجا دیوونه خونه ی منهمنم رئیسشم پس خیلی خوبه......:w12: 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ پس خیلی خوبه......:w12: میتونم تو رو به عنوان معاون اولم منصوب کنم 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۲ چه عجب سوت و کوره اینجا... همه درمان شدن ؟ 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۲ چه عجب سوت و کوره اینجا... همه درمان شدن ؟ مواظب باش صدمه نبینی شاید کمین کردن 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۲ مواظب باش صدمه نبینی شاید کمین کردن یعنی حمله می کنن؟؟ 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ یعنی حمله می کنن؟؟ دیوونه این چیزا سرش نمیشه یهو با چاقو بالا سرته:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ دیوونه این چیزا سرش نمیشه یهو با چاقو بالا سرته:gnugghender: من خودم ختم دیوونه هام 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ خوبه باز این خونه هست که آدم به هویتش پی ببره وبدونه همچین عاقل هم نیست 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ سلام دیدین دوست من نیومد سلام مجید جان شما خودشو ناراحت نکن من یواشکی میام سر میزنم وو میرم یادش بخیر 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ سلام دیدین دوست من نیومد اومده که ازت تشکر کرده دیگه 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ اومده که ازت تشکر کرده دیگه دیگه چون دل رقیقی دارم دلم نمیاد نیام 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۲ استاد موسیقیمون گفته بود سی دی کتابتون رو بذارید تو ماشین و قطعه ها رو گوش بدید تا گوشتون عادت کنه.... سر امتحان چرت و پرت برام ننویسید. منم حرف گوش کن این کردم.... گوشیم رو هم همیشه وصل می کنم به ضبط ماشین.....وسط آهنگا اینقدر گوشیم زنگ خورد و من زنگ زدم به این و اون که هیچ چی از یه نصفه آهنگ هم نفهمیدم 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۲ استاد موسیقیمون گفته بود سی دی کتابتون رو بذارید تو ماشین و قطعه ها رو گوش بدید تا گوشتون عادت کنه.... سر امتحان چرت و پرت برام ننویسید. منم حرف گوش کن این کردم.... گوشیم رو هم همیشه وصل می کنم به ضبط ماشین.....وسط آهنگا اینقدر گوشیم زنگ خورد و من زنگ زدم به این و اون که هیچ چی از یه نصفه آهنگ هم نفهمیدم تو دارالمجانین؟!؟! 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۲ تو دارالمجانین؟!؟! آره دیگه جای دیگه هم مگه مشه تعریف کرد شما اصل ماجرا رو نگرفتید 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۲ آره دیگه جای دیگه هم مگه مشه تعریف کرد شما اصل ماجرا رو نگرفتید من رئیسم من میگم کی اصل ماجرا رو گرفته کی نگرفته 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۲ من رئیسممن میگم کی اصل ماجرا رو گرفته کی نگرفته میزنم بال بال بزنیداواسه من اصل فرع رئیس و .. نکنیدا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده