Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ بشه دیووانه ام کردین الله اکبر بزنم کتلت بشین کتلت؟؟؟ منم کتلت موخوام...:cryingf: 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ اگه دیوانه نیستی اینجا چیکار می کنی "چیکار"؟؟؟ منم چیکار موخوام...:cryingf: 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ کتلت؟؟؟منم کتلت موخوام...:cryingf: آسفالت میدم خدمتتون 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ آسفالت میدم خدمتتون خدمتتون؟؟؟ منم خدمتتون موخوام...:cryingf: 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ الان دیگه مطمئن شدم که رئیس اینجا آقای فاطمیه ؟؟منم موخوام...:cryingf: "به خدا"؟؟؟ منم به خدا موخوام؟:cryingf: "چی شده"؟؟؟ منم چی شده موخوام...:cryingf: "لباس شخصی"؟؟ منم لباس شخصی موخوام...:cryingf: "کیییییییییییییییییی"؟؟ منم کیییییییییییییییییی موخوام...:cryingf: "ساقط"؟؟؟ منم ساقط موخوام...:cryingf: "مث خودت"؟؟ منم مث خودت موخوام...:cryingf: کانال؟؟؟منم کانال موخوام...:cryingf: دوست جدید؟؟؟منم دوست جدید موخوام...:cryingf: عشقم؟؟؟منم عشقم موخوام...:cryingf: ؟؟؟منم موخوام...:cryingf: ببر؟؟؟منم ببر موخوام...:cryingf: موسی؟؟؟منم موسی موخوام...:cryingf: بیا من بیا موخوام...:cryingf: استقلال؟ منم استقلال موخوام...:cryingf: :pot:؟؟؟ منم :pot:موخوام... :cryingf: ؟؟؟منم موخوام...:cryingf: ؟؟؟موخوام موخوام منم موخوام...:cryingf: ؟؟؟منم موخوام...:cryingf: ؟؟؟منم موخوام...:cryingf: ؟؟؟منم موخوام...:cryingf: ":a030:من رفتم خدافظ"؟؟؟منم من رفتم خدافظ موخوام...:cryingf: کتلت؟؟؟منم کتلت موخوام...:cryingf: "چیکار"؟؟؟منم چیکار موخوام...:cryingf: 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ خدمتتون؟؟؟منم خدمتتون موخوام...:cryingf: 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ الان دیگه مطمئن شدم که رئیس اینجا آقای فاطمیه رئیس؟؟؟ موخوام موخوام منم رئیس موخوام...:cryingf: 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ رئیس؟؟؟موخوام موخوام منم رئیس موخوام...:cryingf: مدرسان شریف 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ مدرسان شریف مدرسان شریف؟؟؟ منم مدرسان شریف موخوام...:cryingf: 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ مدرسان شریف؟؟؟منم مدرسان شریف موخوام...:cryingf: مدرسان شریف؟؟؟ منم مدرسان شریف موخوام...:cryingf: 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ مدرسان شریف؟؟؟منم مدرسان شریف موخوام...:cryingf: "مدرسان شریف؟؟؟ منم مدرسان شریف موخوام...:cryingf:":w58: منم مدرسان شریف؟؟؟ منم مدرسان شریف موخوام...:cryingf:موخوام...:cryingf: 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ باید وقتی از اون حرفا میزنید بهش فک میکردی چ خوب پس دیفونه خونه میات اینجا:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ "مدرسان شریف؟؟؟منم مدرسان شریف موخوام...:cryingf:":w58: منم مدرسان شریف؟؟؟ منم مدرسان شریف موخوام...:cryingf:موخوام...:cryingf: نه دیگه شما خیلی وضعتون خرابه (((("نه دیگه شما خیلی وضعتون خرابه:whistle:"؟؟؟؟ منم"نه دیگه شما خیلی وضعتون خرابه:whistle:" میخوام)))) 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ نه دیگه شما خیلی وضعتون خرابه (((("نه دیگه شما خیلی وضعتون خرابه:whistle:"؟؟؟؟ منم"نه دیگه شما خیلی وضعتون خرابه:whistle:" میخوام)))) "نه دیگه شما خیلی وضعتون خرابه:whistle:"؟؟؟ منم نه دیگه شما خیلی وضعتون خرابه موخوام...:cryingf: 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ "نه دیگه شما خیلی وضعتون خرابه:whistle:"؟؟؟ منم نه دیگه شما خیلی وضعتون خرابه موخوام...:cryingf: اصن من دیگه هیچی نمیگم 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ اصن من دیگه هیچی نمیگم هیچی؟؟؟ منم هیچی موخوام...:cryingf: 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ یکی بیاد ایشونو از برق بکشه بیرون 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ "نه دیگه شما خیلی وضعتون خرابه:whistle:"؟؟؟ منم نه دیگه شما خیلی وضعتون خرابه موخوام...:cryingf: 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ یکی بیاد ایشونو از برق بکشه بیرون برق؟؟؟ منم برق موخوام...:cryingf: ؟؟؟ منم موخوام...:cryingf: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده