آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ آجی فاطمه من خودم شاهدم از اون حرفا زدنفقط کدوم حرفارو میگید تو ندونی بهتره اجی 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ اسکی رو هوامنم موخوام :cryingf: اون اسکی فقط مخصوص منه اینم مال شما برین حالشو ببرین 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ تو ندونی بهتره اجی آجی بذار منم بدونم 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ اون اسکی فقط مخصوص منهاینم مال شما برین حالشو ببرین "مخصوص منه":w58: منم مخصوص منه موخوام :cryingf: 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ "مخصوص منه":w58:منم مخصوص منه موخوام :cryingf: نه خیرم نمیشه فقط مال منه بیاین این مال شما 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ نه خیرم نمیشه فقط مال منهبیاین این مال شما "این مال شما"؟؟ منم این مال شما موخوام :cryingf: 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ یه جن روزی اینجا نیا به همین مساله فک کن شدی لنگه اونا :vahidrk: باشه دیگه نمیام انجمن خدا حافظ:icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ "این مال شما"؟؟منم این مال شما موخوام :cryingf: این تصویر آقای علی فاطمی هستش رفته شنا کنه 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ باشه دیگه نمیام انجمن خدا حافظ:icon_pf (44): دعوا نکنیددددددددددددد 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ این تصویر آقای علی فاطمی هستش رفته شنا کنه "علی فاطمی"؟؟؟ منم علی فاطمی موخوام 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ باشه دیگه نمیام انجمن خدا حافظ:icon_pf (44): مگه انجمن همش دارالمجانین؟ 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ "علی فاطمی"؟؟؟منم علی فاطمی موخوام:cryingf: اهان الان فهمیدم مشکلتون چیه اجی مجی لا ترجیسرتون یه جایی خورده الان درستش میکنم 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ اهان الان فهمیدم مشکلتون چیهاجی مجی لا ترجیسرتون یه جایی خورده الان درستش میکنم "سرتون یه جایی خورده"؟؟؟ منم سرتون یه جایی خورده موخوام؟ :cryingf: 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ "سرتون یه جایی خورده"؟؟؟منم سرتون یه جایی خورده موخوام؟ :cryingf: الان که زدم کتلت شدین اون موقع میبینین دنیا دست کیه 2 لینک به دیدگاه
مجید 1357 459 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ بدلیل توجه نکردن به اخطار ، تاپیک بزودی بسته میشه خوب بسته شه مگه چی میشه 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ الان که زدم کتلت شدین اون موقع میبینین دنیا دست کیه "دنیا دست کیه"؟؟ منم دنیا دست کیه موخوام؟:cryingf: 1 لینک به دیدگاه
مجید 1357 459 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ من رئیسم من میگم کی رو دیوونه فرض کنن که رو فرض نکنن منم فقط من رئیسم اقا با دوست من چه کار کردین قهر کرده میگه دیگه نمیام 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ اقا با دوست من چه کار کردین قهر کرده میگه دیگه نمیام "با دوست من چه کار کردین"؟؟؟ منم با دوست من چه کار کردین موخوام:cryingf: 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ "دنیا دست کیه"؟؟منم دنیا دست کیه موخوام؟:cryingf: :whistles::vahidrk::vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ توالت شستن کار زشتی نیست به خدا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده