Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ این هم کاملا" پیش بینی شده بود نخیر نبود چون من رئیسم من میگم چی پیش بینی شده هست، چی نیست 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ نخیرنبود چون من رئیسم من میگم چی پیش بینی شده هست، چی نیست اصن کی گفته شما رئیسی 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ اصن کی گفته شما رئیسی چون من رئیسم من میگم کی رئیسه که رئیس نیست 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ چون من رئیسم من میگم کی رئیسه که رئیس نیست دیگه شورشو دراوردینا هی هیچی نمیگم هی میگین رئیسم رئیسم نیستین نیستین نیستین اگه بگین من میگم کی شورشو درمیاره و فلان دیگه قاط میزنما 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ دیگه شورشو دراوردیناهی هیچی نمیگم هی میگین رئیسم رئیسم نیستین نیستین نیستین اگه بگین من میگم کی شورشو درمیاره و فلان دیگه قاط میزنما نخیر من رئیسم من میگم کی قاط بزنه کی نزنه 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ نخیرمن رئیسم من میگم کی قاط بزنه کی نزنه نخیر من رئیسم من میگم کی قاط بزنه کی نزنه 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ نخیرمن رئیسم من میگم کی قاط بزنه کی نزنه تقلید 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ من رئیسم من میگم کی تقلید کنه کی نکنه 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ تقلید تقلید من رئیسممن میگم کی تقلید کنه کی نکنه من رئیسم من میگم کی تقلید کنه کی نکنه 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ تقلید من رئیسم من میگم کی تقلید کنه کی نکنه من رئیسم من میگم کی بگه من رئیسممن میگم کی تقلید کنه کی نکنه کی نگه 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ من رئیسممن میگم کی بگه کی نگه من رئیسم من میگم کی بگه کی نگه 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ من حاکمم ... من میگم کی تقلید کنه کی نکنه 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ من حاکمم ... من میگم کی تقلید کنه کی نکنه من حاکمم ... من میگم کی تقلید کنه کی نکنه 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ ناراحت شدین نه خوب همین حرف منو تقلید کنین تا دلتون خنک شه 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ ناراحت شدین نه خوب همین حرف منو تقلید کنین تا دلتون خنک شه من رئیسم من میگم کی دلش خنک بشه کی نشه 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ من رئیسممن میگم کی دلش خنک بشه کی نشه برگشتیم سر خان اول 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ برین کنار که زنجیری زنجیرا پاره کرد اومد رئیس رو له کنه 4 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ برگشتیم سر خان اول من حاکمم ... من میگم کی برگرده کی برنگرده ... برین کنار که زنجیری زنجیرا پاره کرد اومد رئیس رو له کنه سلام عموووووووویی 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ من حاکمم ... من میگم کی برگرده کی برنگرده ... سلام عموووووووویی سلام 4 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ سلام راستی عمووو صدات کنم یا گاندی یا هیشته ؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده